Bildirim
İspanya'dan ne getirtilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tabikide ispanyol kiz -
quote:
Orijinalden alıntı: -ALA-
Bir yakınım İspanya'ya gidiyor maç için, ne getirtilir İspanya'dan; teleskop falan diyordu ama başka şeyler de olabilir?
Yakının ne iş yapıyor? -
boğaaaaaæææ -
quote:
Orijinalden alıntı: ru3acava
quote:
Orijinalden alıntı: -ALA-
Bir yakınım İspanya'ya gidiyor maç için, ne getirtilir İspanya'dan; teleskop falan diyordu ama başka şeyler de olabilir?
Yakının ne iş yapıyor?
Burger King talihlisi, bir şirkette muhasebeci.
-
Messi forması -
Messi. -
iphone 4, ispanyol şapka, kral kupası, barçadan xavi-iniesta, valenciadan mehmet topal, sevillada boğa, valenciadan Paella.. -
messsiyi getirsin -
yelpaze -
1 şişe sangria -
Arkadaşın kısa bir film hazırlasın. Siesta yapmaya giden ispanyolları ve düzenli hayatlarını konu edinsin. -
Güncel -
Hiç birşey getirilemez. İspanya üretim yapan bi ülke olmadığı için Türkiye'den pekte bi farkı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
Tabikide ispanyol kiz
Adam işi biliyor -
ispanyollar
ne yollarsa artık bahtına -
ispanyol paça pantul (pantalon) -
Bende bu yaz 2 haftalığına gitmeyi düşünüyorum.Biraz baktım ne getirebilirim diye de pek bişey yok getirilicek.
Not:Arkadaşın dediği gibi sangria getirilebilir.Bilmeyenler için meyveli bir şarap kokteyli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odesca -- 9 Nisan 2011; 0:17:27 > -
iPhone 4 getirilip satılabilir avrupa fiyatları 580-620 € arası değişiyor diye biliyorum -
messi forması
Benzer içerikler
- propecia kullananlar
- eczanede testosteron ilacı satılır mı
- tinder hakkında yorumlar
- converse orjinallik sorgulama
- veli küçük
- discord açıldı mı
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X