Düzgün bir şekilde saklamanızı tavsiye ederim. Çünkü bu parçalar çok basit görünmelerine rağmen çok ileri ve hassas bir teknoloji gerektiriyorlar. Teknoloji sürekli gelişecek diye birşey yok, sadece tarihte bilinen en uç teknolojiye sahip olduğumuzu biliyoruz, gidişatın tepetaklak geriye gitmeyeceğini hiç kimse garanti edemez. İlerde büyük savaşlar çıkabilir, büyük doğa afetleri olabilir, ayı çıkabilir, taş düşebilir. Bilmiyorum. Sadece biliyorum ki gün gelir bir megahertzlik bir işlemci sayesinde nice hayatlar kurtulur. İcabında öyle şartlar olur ki bir ordunun kaderini belirler. Bunların hiçbiri umrunuzda değilse, hiç olmazsa bilin ki elektromanyetik bombaların kullanıldığı bir savaştan sonra bodrumlarda gizli saklı üç beş elektronik parça sizi çok zengin de edebilir. Yani ona göre o kadar saygısız davranmayın, değerlerini bilin ve saklayın.
Ohoo abicim sen de amma uçtun ha diyeceksiniz belki Ama neye karşılık bu kadar düşük olasılıklardan bahsediyorum? Birkaç önemli parçayı kilerde bodrumda unutmanıza karşılık söylüyorum. Çok düşük olasılıklara karşılık çok basit bir sorumluluk öneriyorum, dengesiz bir durum değil.
ozaman bu durumda ben 50cent kadar zengin olurum hocam
@pesimistRap lan yarin o ramin digerini getir emanet wermistim sana beyler o parcalarin yarisinda bnmde hakkim war uyduruo atolye fln yurutmus hepsini ben soktum
çalışmayan bi disket sürücü vardı. bende bi hevesle onu parçaladım şimdi. ama içinden anahtarlık yapacak bişey çıkmadı teneke+toz
bendede corsair 2gb 1066mhz ddr2 ramler var onlarla yapayım diyorum
canım çekti bende yaptım
yamuk kırdım ram i ya
Ben de Enter'dan yapacağım ama nasıl delebilirim onu ??
bende yamuk kırdım ama çok az bi yamukluk vardı törpüledim düzelttim köşelerini de ovalleştirdim :D
Evin altını üstüne getirdim, power suppynin heatsinklerini söktüm. Çok uğraştırdı ama sonunda başardım . Sözü çok uzatmadan resimlere geçelim.
Eski hâli
Yeni hâli
biri yapıp bana hediye edebilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: mristanbullu
quote:
Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye
Bu da benım anahtarlık
yerdeyim.
Araba jantından yapacam bende
İşlemci olayı çok mantıklı. Hemen bir tane bozuk core2duo bulucam...