Bende yaklaşık 6 aydır ram'li anahtarlık kullanıyorum
Öyle bütünde kullanılmazki yarıya falan bölseydin boşuna fazlalık yapar. Hiç rahatsızlık vermiyor mu sana?
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
çıkarırken bende oldukça zorlanmıştım.
Bende enter var,
birtane işlemci vardı noldu bilmiyorum,
birtane server rami var 2gb,
onu kırıp yapsam mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
Bende enter var,
birtane işlemci vardı noldu bilmiyorum,
birtane server rami var 2gb,
onu kırıp yapsam mı acaba
Kır kır hatta git bi 4 çekirdekli işlemci al ondan yap
quote:
Orjinalden alıntı: PesimistRap
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
Bende yaklaşık 6 aydır ram'li anahtarlık kullanıyorum
Öyle bütünde kullanılmazki yarıya falan bölseydin boşuna fazlalık yapar. Hiç rahatsızlık vermiyor mu sana?
Hayır hiç rahatsızlık vermiyor zaten sağdaki anahtarın büyüklüğüne bakarsan pek büyük değil. montumun cebine telefonla beraber (n70) büyük telefon sayılır çok rahat duruyor potluk yapmadan
benim anahtarlıkda edo ram var
quote:
Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye
Bu da benım anahtarlık
Sende de ne cep varmış arkadaş
amd 3000+ var ama calısıyo yapamıcaz :)
quote:
Orjinalden alıntı: the beast
Sende de ne cep varmış arkadaş
sizlerden çok özendim yaa hemen kullanmadığım ekran kartını değerlendiriyim dedim sonuç :
( resimler biraz dandik oldu ama idare eder )
Avrupa ülkelerinde elektroink devreler çöpe gitmez. Üzerindeki altınlar için işlenir ve hatrı sayılır miktarda altın geri dönüştürülür. Yeni devrelerde pek fazla kullanılmasa da, eskiden üstün iletkenliği nedeniyle altın kaplama yapılırdı bazı devre elemanlarına. Biz çok zengin olduğumuzdan öyle işlemci bacağındaki altına falan ihtiyacımız yok. Basarız parayı, alırız yurtdışından altını
o anahtarlık yaptıgnız ramleri işlemcileri toplayıp bi bilgisayar yapıp ilk defa bilgisayar kullanıcak bi fakire versek kötümü olur ?
Kardeşim adam EDO RAM kullanmış. O sistemi toplayıp fakire versen arkandan bayağı bir kulağını çınlatır.
benim babam geçen hafta eski 12 yıllık bilgisayarımı klomşuya vermişvermeseydi bende anahtarlık yapacaktım işlemcisinden.
herşeyi geçtim azdaha dursaydu intele satardım o işlemciyi tarihi eser niyetine
quote:
Orjinalden alıntı: Resurrections
o anahtarlık yaptıgnız ramleri işlemcileri toplayıp bi bilgisayar yapıp ilk defa bilgisayar kullanıcak bi fakire versek kötümü olur ?
o işlemcilerle oluşturulan bilgisayara win98 kurup da mı verecekler
Yaptım şuanda 2 ye böldüm bi taraf kısa oldu çatlaklı yeri siyah bantla kapadım 2 ramide birbirine
dremel ile kesin çokd aha güzel oluyor kenarlarınıda törpülemiştim. Şu anda yazlıkta sanırım benim anahtarlıklar yanıma osla resmini çekerdim. Eski bir SD64 ram ile yapmıştım Ama taşıması falan zor oluyor kaba duruyor anahtarlık çıkarttım sonra.