Şimdi Ara

İşlemci, Ramden Anahtarlık Yapma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
13.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında kullanmış olduğum 386 cpu ya sahip pc nin ramlerini anahtarlık olarak kullanmıştır.Ey gidi günler...
  • Ben kartuşdan anahtarlık yapmıştım
  • şuan elimde 4 edo, 2 pc100, 1 tanede sd ram var ortaya nasıl birşey çıkar diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

kafayı sıyırdınız iyice yaw

Ne var dostum bunun ticaretini yapan bile var
  • Bende hard disklerin motorlarından yaptım 1-2 tane sonra isteyenler oldu onlara verdim

Dönen plakanın sıkıştırıldığı rotoru parmaklarınla döndürmek ve oynamak ne kadar güzel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICES NMB -- 17 Mart 2009; 0:40:30 >
  • ben de zamanında yapmıştım 64 mb lık ramdan.2-3 sene felan kullanmıştım öle
  • 10 dk içinde yaptım:)

Testere aradım yoktu bende bıçakla keseyim dedim biraz kestim sonunda dayanamadım kırdım:)

Sonra törpü ile düzelttim ve şuan hazır:)
  • buda elimdekilerin bazıları sizce hangisini yapayım die işlemcileri nasıl yapcaz :S

ramlerin hepsi edo ram

İşlemci, Ramden Anahtarlık Yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 17 Mart 2009; 1:54:25 >
  • Benim de anahtarlık FlashDisc
  • 7-8 senedir iyice yıprandı ne eprom kaldı ne flash..entegrenin içleri görünmeye başladı yenisiyle değiştircem yakında buda benden..

ekleme:eski siemens telefon kartıdır...ne kadar karışık çok eleman o kadar güzel görünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl_35 -- 17 Mart 2009; 2:30:13 >

• Düzgün bir şekilde saklamanızı tavsiye ederim. Çünkü bu parçalar çok basit görünmelerine rağmen çok ileri ve hassas bir teknoloji gerektiriyorlar. Teknoloji sürekli gelişecek diye birşey yok, sadece tarihte bilinen en uç teknolojiye sahip olduğumuzu biliyoruz, gidişatın tepetaklak geriye gitmeyeceğini hiç kimse garanti edemez. İlerde büyük savaşlar çıkabilir, büyük doğa afetleri olabilir, ayı çıkabilir, taş düşebilir. Bilmiyorum. Sadece biliyorum ki gün gelir bir megahertzlik bir işlemci sayesinde nice hayatlar kurtulur. İcabında öyle şartlar olur ki bir ordunun kaderini belirler. Bunların hiçbiri umrunuzda değilse, hiç olmazsa bilin ki elektromanyetik bombaların kullanıldığı bir savaştan sonra bodrumlarda gizli saklı üç beş elektronik parça sizi çok zengin de edebilir. Yani ona göre o kadar saygısız davranmayın, değerlerini bilin ve saklayın.

Ohoo abicim sen de amma uçtun ha diyeceksiniz belki Ama neye karşılık bu kadar düşük olasılıklardan bahsediyorum? Birkaç önemli parçayı kilerde bodrumda unutmanıza karşılık söylüyorum. Çok düşük olasılıklara karşılık çok basit bir sorumluluk öneriyorum, dengesiz bir durum değil.

• Artık usb kablosundan kemer, anakarttan anahtarlık, Kasadan kasket, PSU dan takunya, HDD den et ezme çekici, ramlardan yağ sürme bıçağı, kulaklıktan kulakdiven falan yaparlar heralde.

bir tek arta kalan kablo salatası.

Ha ondanda bi kaşkol örerler artık

Yurdum insanı ne güzeldir. Gelişen teknolojiyle başa çıkamayınca kullanmasını biliyor her halükarda. Neticede hiç birşey çöpe gitmez. Bilenler vardır zeytinyağı tenekesinden araba, bilyeden tornet, gazoz kapağından fırıldak yapmayı. Belki köylerde hala vardır. Köyün şehir versiyonu bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 17 Mart 2009; 4:27:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

yamuk kırmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

Düzgün bir şekilde saklamanızı tavsiye ederim. Çünkü bu parçalar çok basit görünmelerine rağmen çok ileri ve hassas bir teknoloji gerektiriyorlar. Teknoloji sürekli gelişecek diye birşey yok, sadece tarihte bilinen en uç teknolojiye sahip olduğumuzu biliyoruz, gidişatın tepetaklak geriye gitmeyeceğini hiç kimse garanti edemez. İlerde büyük savaşlar çıkabilir, büyük doğa afetleri olabilir, ayı çıkabilir, taş düşebilir. Bilmiyorum. Sadece biliyorum ki gün gelir bir megahertzlik bir işlemci sayesinde nice hayatlar kurtulur. İcabında öyle şartlar olur ki bir ordunun kaderini belirler. Bunların hiçbiri umrunuzda değilse, hiç olmazsa bilin ki elektromanyetik bombaların kullanıldığı bir savaştan sonra bodrumlarda gizli saklı üç beş elektronik parça sizi çok zengin de edebilir. Yani ona göre o kadar saygısız davranmayın, değerlerini bilin ve saklayın.

Ohoo abicim sen de amma uçtun ha diyeceksiniz belki Ama neye karşılık bu kadar düşük olasılıklardan bahsediyorum? Birkaç önemli parçayı kilerde bodrumda unutmanıza karşılık söylüyorum. Çok düşük olasılıklara karşılık çok basit bir sorumluluk öneriyorum, dengesiz bir durum değil.

Şener'in anahtarlığındaki RAM ın dünyayı kurtardığı bir roman...

Çok tutar abi bu

• nasıı

• Kingston Flashdisc'den anahtarlığım var çok karizma
  • Bir kızılderili: Beyaz adam dışarıda taş kalmayınca kapının eşiğine Bellekmi koyacak? Somya, masa ve sandalyenin ayağı düz basmazsa, yeryüzünde karton kalmayınca RAM ve İşlemciylemi dolduracak?
    Beyaz adam piksel ve gigabaytın karın doyurmadığını o gün anlıyacak ama iş işten geçmiş olacak.

Einstein: 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı kilosu ağır bellek ve usb kablolarıyla olacaktır.
  • Bende 17" Crt monitörden yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

buda elimdekilerin bazıları sizce hangisini yapayım die işlemcileri nasıl yapcaz :S

ramlerin hepsi edo ram

bunlarla Voltranı oluşturabilirsin =)

•  İşlemci, Ramden Anahtarlık Yapma

Nasıl olmuş?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.