Şimdi Ara

Islak zemin ve lastik havası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün aracım yağmurdan sonra ıslanan sokaklarda patiye düşüyordu uzun süredir lastiklerin havasına bakmamıştım 3 birim düşmüş hava bastıktan sonra önceki gibi patiye düşme olmadı sanki.. ayrıca lastiklerim petlas olduğu için ıslak zemin performansı biraz düşük.. acaba lastik havası ile ıslak zemin arasında bir ilişki var mı? yağmurlu havalarda daha fazla hava basmak doğru olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• evet soğuk ve yağışlı havalarda çok abartmamak kaydıyla bir miktar fazla hava basmak iyi olur, alt ve üst değerleri gösteren yere bakın, atıyorum üst değer için 35 deniyorsa 34 basın, üst değere yakın olsun lastik havaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik havaları olması gerekenden yüksek olursa yağmurlu havalarda aracınız kızaklar.Çok düşük veya olması gerekenden yüksek lastik basıncı yağmurlu havada iyi olmaz. Çamurlu ve karlı yollarda olması gerekenden çok az düşük olabilir

• Yaz kış ideal hava basıncı neyse o basılmalı.
    Mühim olan lastik soğukken basılmalı.

• petlasın kar performansına bir yorum yapamam ama ıslak zeminde dehşet kayıyor

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt
    Hamur yerli ve milli 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yağmurlu veya ıslak zemin performansı en iyi lastik markaları Continental veya Michelin bana göre

Diğer markalara nazaran verilen fazla parayı hak ediyor.

Lastik sizi 1 kez ciddi bir kazadan kurtardığında verdiğiniz 200-300TL'lik farkın mantığını gayet iyi anlıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekonomik serilerde falken ziex310 'da iyi hocam.

• 34 basıp geçiyorum 205 55 16 lastiğe zaten beton gibi Bridgestone çivi bile batmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.