Şimdi Ara

İşkembe ve Kokorec TUTKUNLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler valla biliyorum icimizde igrenen tiksinen vardir ama eminim iskembe kokorec vs bunun gibiler icinde olernlerde varidir mesela ben :) iskembenin corbasini yapacan tabaga alican ustune birde sirke sikican anaamm yemede yaninda yat. ayni sekilde kokorec onu alican sacin ustunde vura vura kesecen minicik minicik olucak sekilde biberler ve domateslerde ayni sekilde sonrada bahartlari biberi tuzu vs bir butun ekmegi alican icine hazirlanmis baharatli kokoreci dolduracan yanindada 1 litre kopuklu buz gibi ayran ooof of of of of :))) varmi forumda benim gibi beyler yemeyen cok sey kaybeder :))

• Ohhh misss Ayrıca Cezam bitti İlk mesajı buraya atayım Kokoreç ve İşkembe Bayılırım :) Bide Bu nimetleri sevmezler etten tatlı namuzsuzlar bide köpüklü buz gibi ayran olacak yanında ohhh :)
  • Kokoreç'e bayılırım ama nedense işkembeden iğrenirim.
  •  İşkembe ve Kokorec TUTKUNLARI

• Kokoreç bulunabilirse kuzu olacak iri kıyım ve sadece olacak. Bol baharatta cabası. Bazıları içine domates biber koyuyor o nedir öyle kokoreç dediğin sade baharatla harmanlanır. Ve iri olur kıyma gibi olmaz.

Yarın 300 liralık şırdan bumbar işkembe alıyoruz evde annemler yapıyor. Yaklaşık 15 kişi nasiplenecek bu yemekten. Bol bol yeriz artık :)
  • Gercekten soruyorum hic igrenmiyormusunuz kokusu falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mis gibi et varken gidip hayvanin en pis yerlerini yiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işkence diye okuyanlar ?
  • kokoreçe domates ve biber sen kokoreç yememişsin kardeş. bunu yiyip kokoreç yedim diye gezenler var ya
  • Temiz yapan yer lazım. Temiz olduğu içime sinmezse yiyemem.
  •  İşkembe ve Kokorec TUTKUNLARI

• Kokoreçi sade yerim diyenler ne tat alıyorsunuz anlamıyorum. İstediğin kadar baharat koy o yine tatsız tutsuz oluyor. o baharatların yağla birleşip kokorece dağılmasını sağlayan domatesin suyu. Ama abartmadan koymak lazım domatesi tabi ve boyutu kokoreç tanelerinden büyük olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: by_web

Nerede satıyorlar bu şekilde? Özellikle Mersinde bu şekilde satan yer görmedim.

• yapmayın lan
  • Bunu siz istediniz .En çok sevdiklerim bunlar .Hele kış gelince offff lahana sarma acılı olcak tabi .Yanınada buz gibi bir ayran oy oy yemede yanında yat.

İşkembe oy Allahım sana geliyorum .Kokoreç dedinmi abi şampiyon kokoreç olacak .Diğerlerini tanımam .

Tavuklu pilavı unutmamak gerekir .Yanında şöyle birde turşu olacak oy oy oy

• işkembe değil de kokoreç
  • tantuni
  • işkembe denemedim de kokoreç idare eder, abartılacak bir yanı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.