Şimdi Ara

İşkembe Çorbası Sevmeyenler Bi Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu çorbayı doğru dürüst yapan biyere giderseniz emin olun sevmemek imkansız.Önce ön yargılarınızı kırın.İşkembe diyince hiç yememiş olanlar bile "ıykkk" diyo.İyice temizleniyo o yapılırken arkadaşlar merak etmeyin.Bazıları vardır hiç temizlemez direk mixere atar olduğu gibi kaynatıp önünüze koyar.Bunu yerseniz çorbadan soğursunuz.Gidin temiz,sirkeli,limonlu bir tabak için.Emin olun 2.tabağı istiyiceksiniz.

Not:İşkembe çorbamdan 2 kez sinek çıktı 1 kez tavandan böcek düştü.Hala işkembe delisiyim

Dipnot:Tabağın yarısını yedikten sonra bi baktım tabağa sinek çorbanın içinde.Ama tiksinmedim çünkü bu çorbadan tiksinmek imkansız

Edit:İstek üzerine kelle paça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulluky -- 7 Şubat 2013; 3:22:23 >

• işkembe kokoreç farketmez yerim.
    akşam akşam açmayın şöyle yemek konuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

işkembe kokoreç farketmez yerim.
    akşam akşam açmayın şöyle yemek konuları

Hay yaşa hocam sen bee Bende aynı senin kafadanım.Midye,kokoreç,kelle paça,işkembe.Hepsini yedim.Dünyaya bikeremi gelicez be
  • Benim de okulda yemekhanede pilavdan sinek çıktıydı.Gittim söyledim ''Düşmüştür nolcak!'' dedi.Ulan niye düşüyor eşşoleşşek.Al ye o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ep1cTroLL -- 7 Şubat 2013; 3:17:33 >
  • Kelle paca da bekliyoruz ilk mesaja. Yalar yutarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Benim de okulda yemekhanede pilavdan sinek çıktıydı.Gittim söyledim ''Düşmüştür nolcak!'' dedi.Ulan niye düşüyor eşşoleşşek.Al ye o zaman.

Ağzımdaki çayı püskürdüm

• Dil ve beyin yemez misiniz beyler, ohoo bu ne ihtiyarlık biz 3 yaşımızda kımız içerdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paça çorbası faydalıdır zaten

• Ayak paça ve İşkembeyi iyi yapan yerde yerseniz harbiden tadına doyulmuyor.. Bide Bomba diye bi çorba vardır kelle,ayak ve işkemce 3 lüsü.
  • Size sadece aksaraydaki günaydında kelle paça içmenizi öneririm böyle birşey yok sadece çorbayla doyacaksınız.
  • Ciğer,Kokoreç,Uykuluk,Midyedolma,İşkembe çorbası,Paça çorbası,Kellepaça Yiyen adamdan korkma o adam adamın Dibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahsumKoylu -- 7 Şubat 2013; 3:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreninsevgilisi

Size sadece aksaraydaki günaydında kelle paça içmenizi öneririm böyle birşey yok sadece çorbayla doyacaksınız.

Hocam orayı hiç bilmem ama dediğin doğru.Temiz,yapmasını bilen yerde işkembe çorbası veya kelle paça içen adam midesi 1 tabak daha fazla yiyebilsin diye ekmeksiz yer.
  • ben genelde içtikten sonra gidiyorum fiyatı 8-10 milyon arası birşey ama yanına ek salata ve tırtıklı o pidelerden geliyor of kelle paçayıda çok bol koyuyorlar mükemmel bir tat ya hatta bu haftasonu gıdıcem kızarkadaşımada dedim hatırlattın bu konuyu açarak.
  • CANIM ÇEKTİ LAN OFF ŞÖYLE BOL SİRKELİ
  • Lan simdi olacaktı bol sirke ve limonlu.

• yapmayin bea romanyanin gobeginde bu saatte nerden bulucam

bi dakka lan evime yakin turk lokantasi var yarin gidip 5 tabak icecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Dil ve beyin yemez misiniz beyler, ohoo bu ne ihtiyarlık biz 3 yaşımızda kımız içerdik

At sütü

• Ulan zaten alkollüyüm.Öyle bir canım çekti ki şimdi.Acayip heves ettim,açık mı diye üşenmeyip kontrol edeceğim şimdi gidip.
  • İşkembe içmeyen insan yaşamasın. Bol sirkeli sarımsaklı pul biber hafif karabiber lezzetten ölürsün.

• Sevmiyordum şimdi başlıği görünce fikrim değişti çorba tabağından yazıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.