bugün sözcü gaztesi aldım mesela bikaçgündebir almayı düşünüyorum işinize çok yaramasada muhalefete destek amaçlı bişiler almaya özen gösterin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 1 Nisan 2025; 14:58:16 > |
işinize çok yaramasada sırf destek için muhalif olanların ürünlerini alın

-
-
-
katılıcam haberim yoktu
-
2 Nisan'da nereleri boykot yapıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbirşey almıyoruz hayat durmuş gibi oluyor farkedilmemiz için
-
Her zaman söylerim ülkede gerçekten SIĞ bir muhalefet var.
Muhalif olmak gerçekten bu değil. Muhalif olmak demek ülkeye devlete millete muhalif olmak OLMAMALI.
Muhalefet dediğin YAPICI olmalı öneri plan program proje ile gelmeli. Ama bizim ülkede YIKICI muhalefet analyışı var. Yıkacaz kaldıracaz yok edecez bitirecez batıracaz anlaşıyı ile olmaz bu işler.
Aynı gemideyiz. Sen ülkede bir görüşü bir kitleyi hatta çoğunluğu sırf inat uğruna karşına alıp yok batıracam yok alışveriş yapmayacam yok boykot edecem diyerek iktidar mı olacak CHP sanıyorsunuz ?
Ekonomiyi kitleyeceklermişmişte yok hiç bir şey almayacaklarmışmışta bunların hepimize Faiz Enflasyon hayat pahalılığı üstüne dolar kuru artışı oalcak işsizlik olarak döneceğini bile akıl edemeyen bir kitle var.
Sanıyorlar ki Ülke batınca ekonomi bitince AKP gidecek ve CHP gelecek sabahına uçacaz kaçacak. Gerçekten sıfır siyasi okuma.
Muhalefet bu kafa ile devam ederse zaten kazanacağı iktidiarı zorla ya kaybedecek yada kan ve gözyaşı ile ucu ucuna kazanıp bitik bir şekilde alıp 1 yıl bile idare edemeden bırakıp kaçacaktır buraya not olarak düşeyim...
-
İşime yaramayan hiçbir şeyi almam. İşime yarayacak olanlardan seçerek alırım. Bana kimse karşılıksız birşey vermediği gibi bende vermem.
-
Arkadaşlar aynı gemideyiz.
Mümkün olduğunca ithal ürün almayın, yerli ve milli alın.
Ülkemiz kazansın. Cari açık kapansın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya şu yazıyı yazarken insan utanır biraz ya , sırf koltuğunu kaybetmemek için 1 haftada ülkeyi %15 fakirlestiren adamın her yaptığına ses çıkarmayıp muhalefetin yandaşlara boykot çağrısına sayfa sayfa yazılar yazmak ne bileyim insanin aklı almıyor sizin zihniyeti gerçekten pes artık.....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin kafanız mı güzel ? Borsa yüzde 15 düştü diye ülke yüzde 15 fakirleşmiş olmuyor azcık farklı kanallarada bakın.
Ayrıca daha mahkeme olmadı iddianame çıkmadı nedir ne değildir bilmeden neyin savunuyorsunuz oda bir garip. İmamoğlu zaten Diplomanın şahibeli olmasından Cumhurbaşkanı olamıyorken boş yere böyle bir davaya riske neden girilsin adamı kahraman yapar bu hamle yoksa. Artık nedir ne değildir Mahkeme sürecinde görecez İmamoğlu sorulan 70 sorunun 35'ine muhattap almıyorum diyecek mi mahkemede de görecez. Suçsuz çıkarsa zaten siyaseten önü açılır daha çok.
Not: Benim için önce devlet millet gelir. Ve bu tarz boykotlar siyaseten kimseye kazandırmaz ama devlete millete kaybettirir bu bir gerçek. Aynı eylem ayağına aylarca Taksimin yakıp yıkıp muhaliflerin gram fayda sağlayamaması ama ülkeyi çok büyük zarara uğratmaları gibi.
-
bu dil çıkaran şahsa göre muhalefet ne yaparsa yapsın hep sığ politika üretiyor. sen onun dediklerini sallama bile.
-
Yok ya, muhalefet yapıcı olsun ki iktidar da hep kalsın, en güzeli. Ne o öyle sığ sığ muhalefet yapıyorlar şimdi. Özgür Özel ne güzel mesir macunu hediye etmişti asrın ekonomistine. Yapıcı olun lan, mühürsüz oylar falan kabul edilsin, Malazgirt'te teröristlerle oturulsun, bayram kutlamaları yapılsın. Sığ olmayın. Hep sığlıktan ne adalet, ne eğitim, ne ekonomi düzelemedi. Mesela gidin muhalefet olarak, bağımsız yargı sistemi, erkler ayrılığı olmazsa, devleti oluşturan bütün yapıların denetimi, hükümet dahil, bağımsız hale getirilmezse ekonomi düzelmez deyin, yabancı yatırımcı gelmez, yerlisi kaçar, kendi vatandaşından da fırsatı bulan gider deyin, akp hemen gereğini yapsın, ekonomi düzelsin. Mesela Zafer Havalimanı ve benzerleri için verilen taahhütü karşı tarafa zarar vermeyecek şekilde fesih edelim, eğitiminde zorlanan çocuklar için harcayalım desin muhalefet, hemen yapsın akp, sığ olmasın. Boykotla anarşistlik peşindesiniz anca, yapıcı olun.
Zafer Havaalanı ile ilgili bilmeyenlere;
Sözleşmeye göre giden yolcu sayısı üzerinden garanti ödemeleri yapılırken, 2024 yılının ilk 11 ayı için şirkete garanti edilen yolcu sayısı 1 milyon 207 bin 921. Ancak giden yolcu sayısı yalnızca 30 bin 1. Hata payı ise yüzde 97,51. Hazine şirkete güncel kurla 228 milyon lira ödeme yapacak.
Amazon indirimle o 2 Nisan'ın içinden geçecek gibi geliyor bana da umarım yanılırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 2 Nisan 2025; 3:49:11 >
-
Biraz empati yapıp kendini muhalefet yerine koyar mısın? Sığ muhalefet, yapıcı olsun, projesi olsun diyorsun. Geçen dönem kılıçdaroğlu yerine aday olsa seçilecek olan ve yine seçilme şansı çok yüksek olan yeni cumhurbaşkanı adayları tutuklanıyor. Bu saatte ne projesi?
Mahkeme süreci diyorsun, zaten mahkemeye güvenmiyorlar.
Özgür özel miting yapıyor kanalların çoğu korkudan haber bile yapamıyor. Neden korkuyorlar sence?
Muhalefetin pr konusunda zayıf olduğunu kabul ediyorum ama bu biraz da mevcut medya yapılanmasından kaynaklanıyor. Muhalefet birkaç kanala hapsedilmiş durumda ve bu kanallar da çoğunluk tarafından izlenmiyor.
Boykotlara genel olarak soğuk biriyim ama muhalefet gözüyle bakılırsa düzenden beslendiğine ve düzeni beslediğine inandıkları firmaları tüketici gücüyle cezalandırmak istiyorlar, olay bu kadar basit. Ama bu nereye varır bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ya şu yazıyı yazarken insan utanır biraz ya , sırf koltuğunu kaybetmemek için 1 haftada ülkeyi %15 fakirlestiren adamın her yaptığına ses çıkarmayıp muhalefetin yandaşlara boykot çağrısına sayfa sayfa yazılar yazmak ne bileyim insanin aklı almıyor sizin zihniyeti gerçekten pes artık.....
|
hiçbirşey almıyoruz hayat durmuş gibi oluyor farkedilmemiz için |
bu dil çıkaran şahsa göre muhalefet ne yaparsa yapsın hep sığ politika üretiyor. sen onun dediklerini sallama bile. |
İşime yaramayan hiçbir şeyi almam. İşime yarayacak olanlardan seçerek alırım. Bana kimse karşılıksız birşey vermediği gibi bende vermem. |
Biraz empati yapıp kendini muhalefet yerine koyar mısın? Sığ muhalefet, yapıcı olsun, projesi olsun diyorsun. Geçen dönem kılıçdaroğlu yerine aday olsa seçilecek olan ve yine seçilme şansı çok yüksek olan yeni cumhurbaşkanı adayları tutuklanıyor. Bu saatte ne projesi? Mahkeme süreci diyorsun, zaten mahkemeye güvenmiyorlar. Özgür özel miting yapıyor kanalların çoğu korkudan haber bile yapamıyor. Neden korkuyorlar sence? Muhalefetin pr konusunda zayıf olduğunu kabul ediyorum ama bu biraz da mevcut medya yapılanmasından kaynaklanıyor. Muhalefet birkaç kanala hapsedilmiş durumda ve bu kanallar da çoğunluk tarafından izlenmiyor. Boykotlara genel olarak soğuk biriyim ama muhalefet gözüyle bakılırsa düzenden beslendiğine ve düzeni beslediğine inandıkları firmaları tüketici gücüyle cezalandırmak istiyorlar, olay bu kadar basit. Ama bu nereye varır bilmiyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X