Şimdi Ara

İş yerinde salak gibi hissed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofis tarzı ufak bir yerde çalışmaya başladım kombi tesisat bakım onarım vs işleri yapıyorlar. Patron çok olumsuz sinirli suratsız biri bir şey gösterirken hemen kavrayamadığında tipi falan değişiyor, napacağız biz senle falan ben de kafama takıyorum psikolojim zaten bozuktu iyice bozulmaya başladı kendime saygı duymamaya başladım hayat çok zor bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni ilgilendiren bir durum yok.

Eğer oraya "10 yıl tecrübeli, her işi bilen" bir eleman olarak girmediysen, anlatmak da, anlamanı sağlamak da senin yöneticinin görevidir.

Seni mülakata sokup işe alan onlar, sana eğitimi veren onlar, seni çalıştıran onlar... Kendini kötü hisseden sen! Yok öyle bir dünya.

• Seni ilgilendiren bir durum yok.

Eğer oraya "10 yıl tecrübeli, her işi bilen" bir eleman olarak girmediysen, anlatmak da, anlamanı sağlamak da senin yöneticinin görevidir.

Seni mülakata sokup işe alan onlar, sana eğitimi veren onlar, seni çalıştıran onlar... Kendini kötü hisseden sen! Yok öyle bir dünya.

• Kasıtlı olarak kendini kötü hissettiriliyorsun ki yarın hakkını arama hatayı kendinde bul.

Kafana takma 3 ay sonra işin piri olursun.

• Yanına işi bilen birini alsa sana verdiği parayı veremezdi zaten rahat ol. Olaya hakim personel niye yanında çırak çalışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombi bakımı olmaz yağsız susuz çalışıyor Kombi bakımı DİYE birşey yoktur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt

o yüzden mi filtreleri temizlemediğin zaman arıza çıkartıyor

Susuz çalışıyor yazmış bir de.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Istesen kendin bile temizlersin 15 dakkalik is
    Anlatayim istersen

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Kombi araba radyatoru gibidir surekli devirdaim eder kombi tesisatinda yeterli dercede su varsa su kesilse bile kombi calisir
    Filtre zamanla petekler icinde olusan pasin kombi icinde devirdaim ederken kombi icine girmesini engeller
    Filtreyi temizlemek mantik isi degildir petek temizleme yapilmalidir
    Petek temizleme petek temizleme makinesiyle yapilir oncelikle havlupanin bir girisine makinenin hotumu baglanir diger havlupan girisi ise devirdaim yapan suyun cikacagi yerdir butun petekler acilir ( kombi altindaki vanalar acik kombi kapali ) makineyle tazikli su basilir devirdaim suyu klozete dokulur sonra kombiye su verilir ve kombi adam olur

• Biz bu isin icindeyiz yardimci olabilirim

yalwaririm yardim et  

• Kombi bakımında filtre mi o klima bakımında karbonatlı suyla olur filtreler elle çıkıyor zaten servise gerek yok

karbonatlı su tek geçerim

• Bu tarz insanlar her zaman karşınıza çıkacaktır. Laflarını duymazdan gelin ve tartışmadan kaçının. Çok benzer bir durumu ben de şu an yaşıyorum, memnun değilim ama birkaç ay daha dişimi sıkmam gerekecek.

• Çok kafaya takmıyacaksın hee deyip geçeceksin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esege altin semer vursan esek ayni esek duydunuzmu bunu

Üstat selamlar, Bizim demirdöküm kombinin sürekli su basıncı düşüyor. 1.5 a getiriyorum altından vanasını açıp 1 hafta olmadan tekrar 0.8 e falan düşüyor. Bu neden oluyor olabilir? Kombiyaklaşık 3 senelik yeni bir kombi. Kombiyi değiştirmedne önceki eski kombide de benzer sorun vardı.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Hocam peteklerde kacak olmadigina bakin ust ve alt vanalara
    Kombinizin altinda su varmi ?
    Kombi tesisatinizda kacak olabilir ( dirsek vs ) binde birdir bu olay
    Kombiye su verin kombiyi calistirmayin eger eksilmiyorsa tesisatta kacak yoktur
    Bunlari deneyin bana tekrar donun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.