Şimdi Ara

İş teklifi aldım ne yapayım (ciddi lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , üniversiteyi bitirir bitirmez askere gittim haziranda askerlik bitti 2.5 aydır iş bakıyorum şimdi bugün bir şirket aradı , neyse gittim görüştüm.
    ingilzce düzeyini sordular bir e-mail vardı ingilzce onu tercüme ettirdiler neyse işin özeti yurtdışından gelen üst düzey yöneticiler ile ingilzce konuşmak sunum yapan bir takımın içinde olucağım ve çeviri , destek , genel kültür vs sohbet edip daha sonrasında istanbulu gezdirirken yanlarında bulunucağım bir iş . Yurt dışındaki fuarlara katılma ve ordaki insanlarla diyalog kurucam işi bağlamaya çalışıcam..
    şimdi herşey güzel evime 10 dakka arabayla fakat servis yok , ilerde araba tahsis ederiz sana dediler o zamana kadar kendi arabam var onla gidip gelirim neyse diye düşündüm.
    ssk var
    yemek yapan bir kadın var öğlen ne çıkarsa yiyorsunuz.
    1500 tl de maaş var

şimdi biraz karamsar kaldım çünkü bazı yerlerden özel sağlık sigortası + maaş + servis şeklinde diyaloglarım olmuştu fakat son aşamaya gelemeden bitmişti bilemediğim sebeplerden ötürü
    şimdi ne yapmalıyım arkadaşım gir başla boş oturucağına para kazan başka bir iş bulunca da ayrılırsın diyorlar fakat vesveseli bir adamım ya beğenmezsem ya işler yolunda gitmezse falan diye düşünüyorum para az mı acaba diye düşünüyorum (göreceli bir kavram bu ben böyle düşünebilirim başkası çok iyi diyebilir neyse..)
    sizce ne yapmalıyım?
    bu akşam tekrar telefonla arıyacaklar beni sorucaklar ne karar verdin diye
    anlıyacağınız acil bir konu fakat kararsızım
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• ssk var, maaşta iyi, yemekte oradan e ileride arabada veririz dediler daha ne duruyorsun?
    Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
    Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
    Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • İş tecrübesi olması bakımından kesinlikle başlamalısın.
    Maaşı iyi düzeyde ileride kendini gösterirsen zaten maaşında yükselir.
    Kısacası kesinlikle başla.
    maaş dedim ya göreceli 1750 - 2000 tl olan yerler vardı uzaklıktan dolayı olsun başka gerekçeler olsun olmadı şimdi karşıma bu çıktı iş için ne diyorsunuz bu paraya değicek bir iş mi bakın tekrar söylüyorum bu ülkede asgari maaşla çalışan bir çok insan var fakat gerek 2 dil biliyor olmam gerek üni mezunu olmam gereksede yurt dışında çeşitli sertifika ve eğitimlere katılmışlığım var yani bende boş durmadım sürekli kendimi geliştirip ilerde rahat bir hayat kurmak için çalıştım iş tecrübem çok yok zaten en büyük dezavantajda bu peki bu maaş yükselme durumu diye birşey gerçekten oluyor mu yani banada dediler de çok iyi çalıştın al bakalım +500 daha maaşına durumu olur mu zaten kendi arabamla gidip gelicem bir süre..

• Mesai saatleri sürekli mi düzensizmiş?Bence bu konu önemli.

Orijinalden alıntı: M e t i n

Mesai saatleri sürekli mi düzensizmiş?Bence bu konu önemli.

işte arada olduğu olabilir dedi sürekli diye bir konu zaten olmaz hepimizin ailesi var sonuçta bu sıklıklar ne derece sürer onuda bilmiyorum sonuçta daha çalışmıyorum orda..
    birde araba veririz dediler ama 2 ay sonramı 5 ay sonramı onu da net söylemediler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence kesin girmelisin

Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler. Napoléon Bonaparte
  • Boş durmaktansa ayda 1500 TL + iş tecrübesi bana göre iyidir. Sonuçta ömür boyu bağlanmıyorsunuz. Bu işe girip ayrıldıktan sonra iş verenlere "ilk iş deneyimim yerine şurda şu kadar çalıştım" deme fırsatınız olacak. Bana göre boş durmaktan iyidir.

Australian Dream
  • Zaten çoğu şirkette 1 ay deneme süresi olur. İki taraftan biri memnun kalmazsa çıkarsın ya da çıkartılırsın. Gir çalış bence, negüzel önünde askerlik derdi falanda yok mis gibi. Olmadı çıkar başka işe girersin ilerde. Çevre ve tecrübe edinirsin.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Şimdi bu gezme,fuar,yurtdışı olayı falan evlenince zor olur.
    Yurtdışı,gezme,bilgilendirmeye göre de 1500tl az.(Lastik fabrikasında ki işçi 2000tl alıyor)
    Ama ilk işinse tecrübe kazanmak adına kabul edilebilir.
    Fırka, milliyyet, lisan nâmıyla dâim aynlık; En samîmî kimseler beyninde en ciddî açık;
    Enseden arslan kesilmek cebheden yaltak kedi... Müslümanlık bizden evvel böyle zillet görmedi!
  • @darkrhapsody uluslarası ve ab ilişkileri mezunuyum bahçeşehir üniversitesi 2009 mezunuyum.

zamanını ayırıp yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    böyle şirketlerde kaç ayda bir maaş'a artırım olur onuda bilmiyorum belki bu tarz işlerde çalışan biri varsa yardımcı olabilir .
    işte bende sıkçasorulan sorular nickli arkadaş gibi düşündüm fakat diğer taraftanda girmeyip başka bir iş aramaya devam ediyim desem bir 2.5 ay daha beklermiyim bilmiyorum türkiyede özelikle istanbulda atom mühendisi de olsak bir yere yerleşip yükselmek pek kolay değil.
    birde şirketin asıl vasfı yazılım şirketi bu yazılımları yurt dışındaki firmalara satıyorlar ben tercüme , çeviri , proje yönetimine destek kısaca karşı tarafa imzayı attırmaya çalışan biri olucam girersem..
    aslında bu topici başkası açsa bende derdim kesin gir derdim ama insanın başına böyle bir olay,fırsat vs. gelince teredüt ediyor..

• Özel sektör kamunun şartlarını saglayabilmeli,5gün 8-17 mesaisi var sonuçta. Kamuda işe girsen ne kadar kazanazaksın bunu sor kendine?

Orijinalden alıntı: hitman

Kamuda işe girsen ne kadar kazanazaksın bunu sor kendine?

kamu'ya girebilmek için kpss'ye girmek lazım girdik diyelim herhalde üç aşağaı beş yukarı bu kadar kazandırır ?

• İş tecrübeniz yok,bence bu maaş iyi.Çoğu şirketin bir deneme süresi vardır,ondan sonra maaş artmaya başlar zaten.Bence iyi para.Yurtdışı bağlantısı varmış,bunlar da kişiyi geliştiren şeyler.

Bence kabul edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

İş tecrübeniz yok,bence bu maaş iyi.Çoğu şirketin bir deneme süresi vardır,ondan sonra maaş artmaya başlar zaten.Bence iyi para.Yurtdışı bağlantısı varmış,bunlar da kişiyi geliştiren şeyler.

Bence kabul edin.

1 ay siz bizi , biz sizi deneriz dedi ama 1 ay sonra pat diye artamaz sanmıyorum

• Hangi bölümden mezunsunuz acaba ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.