Şimdi Ara

İş kurmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm sevgili arkadaşlar. Senelerdir çalıştığım işyerinden ve uzun süredir bulunduğum sektörden ayrılmak üzereyim. Siz değerli arkadaşlarımın önerilerine ihtiyacım var. Yaşım 35 ve 100 bin tl civarı sermayem olacak inşaallah. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Acaba ne yapabilirim. Kendi sektörümü düşündüm fakat hem biraz soğudum hemde başka bir şeyi denemek istiyorum. Evliyim ve iki çocuk sahibiyim. Evim kendi evim. Arabam yok. Başka herhangi bir gelirimde yok. Her fikirden faydalanmak istiyorum. Allah nasip eder belki siz değerli arkadaşlarımın fikirleri bana vesile olur. Sizden ricam lütfen alaycı şeyler yazmayınız. Şuan işsiz sayılırım ve acil önerilere ihtiyacım var.. İstanbulda ikamet ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 6 Kasım 2015; 8:25:38 >

• Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba al kirala

• quote:

Orijinalden alıntı: XEelia

Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

İstanbul.. Yazmayı unutmuşum yazdım şimdi...
  • saheemr kullanıcısına yanıt
    Hocam açık konuşmak gerekirse 100 bin lira istanbulda iş kurmak için küçük bir meblağ bu yüzden iyi bir bölge analizi yapmanız gerekecek ayrıca rekabet ve iş analizini de sectiğiniz bölge üzerine yapmanızı tavsiye ederim bütçenize uygun gördüğünüz bölgede bir süre zaman geçirin neyin eksik olduğunu yada neyi daha üst düzey yapabileceğinizi görün işinizi bu şekilde kurmanız sizin için daha iyi olacaktır ayrıca iyi bir proje oluşturabilirseniz devletten hibe ve 0 faizli kredide alabilirsiniz bunuda göz önünde bulundururun.

• quote:

Orijinalden alıntı: XEelia

Hocam açık konuşmak gerekirse 100 bin lira istanbulda iş kurmak için küçük bir meblağ bu yüzden iyi bir bölge analizi yapmanız gerekecek ayrıca rekabet ve iş analizini de sectiğiniz bölge üzerine yapmanızı tavsiye ederim bütçenize uygun gördüğünüz bölgede bir süre zaman geçirin neyin eksik olduğunu yada neyi daha üst düzey yapabileceğinizi görün işinizi bu şekilde kurmanız sizin için daha iyi olacaktır ayrıca iyi bir proje oluşturabilirseniz devletten hibe ve 0 faizli kredide alabilirsiniz bunuda göz önünde bulundururun.

Devletten sıfır faizli kredi yada hibe için ne gibi işler olabilir acaba ?

Hocam kosgebin sitesine bakabilirsiniz biraz fazla detay istiyorlar ama dediğim gibi güzel bir proje hazırlayabilirsiniz 30 bine kadar hibe 70 bine kadar da 0 faizli kredi veriyorlar ama bunun için başlamış olmanız gerekiyor ben kosgebden parayı alayım öyle düşünürüm diye bir seçenek yok ne yazık ki senetlerle iş yapmanız gerekebilir bu yüzden alışveriş yapacağınız yerleri iyi seçin derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sucuk ekmek sat hem cok buyuk bir dükkana sahip olmana gerek yok ama konumu iyi seçmen lazım eğer öyle bi yerde açarsan iyi kazanırsın gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deep webteki zebani

araba al kirala

Bu arkadaşa katılıyorum.

"Rent A Car" Kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

quote:

araba al kirala

Bu arkadaşa katılıyorum.

Bu sernaye ile olurmuki acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

quote:

araba al kirala

Bu arkadaşa katılıyorum.

Süper olur hemde. Araştır bütçelemeyi yap. Ve bu işe yapış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

quote:

araba al kirala

Bu arkadaşa katılıyorum.

Süper olur hemde. Araştır bütçelemeyi yap. Ve bu işe yapış.

İyi araştırmak lazım galiba . Ne araç alınması lazım. Genç yaş gurubuna hitap edecekse ona göre araç alınması vs lazım galiba

• Hocam rent a car uğraştırıcı bir iş. Size araba alıp satmayı öneririm çok çok kârlı bir iş ama arabadan anlamanız lazım anlamazsanız kâr edemezsiniz. Çabuk satılan arabaları alırsınız, ilk başlarda kâr etmeyi düşünmeyin(ama edersiniz illaki) çevremde tanıdıklarım bu işi yapıyorlar iyi de para kazanıyorlar. Ama dediğim gibi arabadan anlamanız lazım.

Oturdugun yerde ne ihtiyac var ise ona gore sermayeyi kullan. Edit: hangi sehirde oturdugunu bilmiyodum yukardakilerin dedigi gibi araba al kirala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahalleAndroidi -- 6 Kasım 2015; 10:00:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedesin büyük 9 kişilik araçları var 80-100 bin arası bulursunuz. Gunluğu 200 liradan kiraya veriyor babamın kuzeni.

• Yunanistanda emlak fiyatlarına bakın internet cafe gibi biryer açıp sonradan bilgisayar tamiri bilardo gibi zaman geçirmelik güzel bir dükkan açarsanız tutma ihtimali yüksektir. Bir tarafı da küçük mutfak yaparsınız tost felan yani bemim aklımda bunlar var

• Fikirler enteresan

• Anladığınız sektör ne ona göre yorum yapayım yani anlamadığınız bir işi yapın demek bana göre doğru olmaz bir kebapçı ile bir oto tamircisi ikisi de esnaf ama yaptıkları işin alakası yok o hesap

• Hocam bence kendi mesleğinizi yazsaydiniz daha net cevaplar alirdiniz. Ama size onerim gida isine giricekseniz sakin Franchise almayin. Kendi tarzinizi olusturdugunuz zaman servis kalitesi ile milyon dolarlik firmalarin onune gecebilirsiniz

• ne iş kuracağına başkasımı karar verirse o iş tutmaz. benim kendi işim var zamanında bu tarz yanılgılara bende düşmüştüm. yanlış yerdesin kendini sorgulaman lazım hangi işte iyisin ne yapsan mutlu olurdun. bunları tespit etmen lazım. yoksa ben oto yıkamacı aç derim başkası berber dükkanı der. ayrıca 100 bin paranız varsa hepsini sermaye olarak düşünürseniz oda olmaz. her işin batma riski var bu yüzden en az yarısını kenara koymak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.