Şimdi Ara

Yeni telefon için önerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 güne yeni telefon alacağım. Şu anki cihazım S22 ve 30 bin lira bütçem var. Sıfır veya ikinci el, Türkiye cihazı veya server kayıt fark etmeksizin bütün önerilerinize açığım.

Benim aklımda

Server Kayıt S23 Ultra

Server Kayıt Mi14 Ultra

cihazları var. Mi14 Ultra, S23 Ultra'ya göre bayağı bayağı üstte ama One UI'dan vazgeçip HyperOS'a geçebilir miyim bilemiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

• S22 de ne var canavar gibi cihaz güncelleme desteği vs kesilmiş olabilir ona bir gustom rom at birde batarya değiştir sıfır ayarında kullan paranda cebinde kalsın az para değil insanlar o parayı kazanmak için 1 ay çalışıyor emperyaliszim kölesi olmayın.. Bazı arkadaşlar beni yanlış anlayabilir bir telefonun güncellemesi kesildi diye veya donmaya kasmaya başladı diye değiştirilmez bu hem israf hem para tuzağı donma kasma yapmasının sebebi yazılımından şirketler son yazılımını cihazı yavaşlatmak için ayarlıyor ki tüketici yeni cihaz alsın mesele bu ben 7 senelik cihaz kullanıyorum gayette stabil sorunsuz ne zaman parçalanır o zaman alırım..Bu konular hakkında bilginiz yoksa az araştırma yaparsanız rom veya root hem Android kullanımın dibine vurur hem şirketlerin dayattığı kullanımlardan uzaklasırsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S22 snapdragonlara custom rom atilmiyor. Bataryasi 0 dahi olsa 4 5 saat surede bitiyor hocam. Mesele guncelleme destegi degil. Ben İşim geregi telefonu aktif kullanmam gerekiyor fakat snapdragon 8 gen 1 ve 3500 mah batarya birlesince gunde 4 saat anca kullanabiliyoruj.

O halledilir de siz değiştirmeyi madem kafaya koymuşsunuz o zaman pili yüksek cihazlardan hemde seni üzmez bunlara bakabilirsin güncelleme önemli dersen de s24 fe bakabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Başlayan İçin Tavsiyeniz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.