Bildirim
İş Görüşmesine Gidicem Kalbim Daralıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Karşındaki insanı küçük gör bir kusuru varmış gibi hareket et.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar. -
şuna kanaat getirdim artık... eğer bir birey işinin ehliyse heyecan yapmıyor. Sende işinin ehli olmasan bile öyleymiş gibi davran ; benim size ihtiyacım yok sizin bana ihtiyacınız varmış havasını hissettir.
Heyecan meselesi kesinlikle bitecektir. Sonrası aranılan pozisyon ve şartlara bağlı._____________________________ -
Hep relax olmak iyi değil zaten biraz heyecanlı olmak iyidir
Ben o kadar rahat oluyorum ki görüşmeye filan gittiğimde,adamlar kuşkulanıyor."Kendine çok güveniyor" diyorlar ya da "iş umrunda değil.Hiç heyecanı yok.Olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakıyor" diyorlar. Almıyorlar işe
Zaten ilk iş görüşmelerinden biriyse İK uzmanları da anlayışla karşılayacaktır.Sadece heyecandan aşırı uç şeyler söyleme yeter.Kendine güvenli görün.Ancak bunu yaparken de iş görüşmesi kurallarına aykırı birşey yapma.Bacak bacak üstüne atmak,görüşme sırasında koltuğa iyice yaslanıp rahat rahat yayılmak gibi... Hani heyecan yapmana gerek yok. 10 tane yerle mülakata girersin içinden sadece birisi olumlu döner.Daha çok katılacaksın yani böyle iş görüşmelerine
şuna kanaat getirdim artık... eğer bir birey işinin ehliyse heyecan yapmıyor. Sende işinin ehli olmasan bile öyleymiş gibi davran ; benim size ihtiyacım yok sizin bana ihtiyacınız varmış havasını hissettir.
Heyecan meselesi kesinlikle bitecektir. Sonrası aranılan pozisyon ve şartlara bağlı.
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
teşekkürler cidden mantıklı öneriler, iş görüşmesinde ilk işim bayan patronu tuvalette kabızken hayal etmek._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
Heyecan meselesi kesinlikle bitecektir. Sonrası aranılan pozisyon ve şartlara bağlı.
kankimi dinlede fazla abartma masaya vurup benim size değil sizin bana ihtiyacınız var hıaa...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
teşekkürler cidden mantıklı öneriler, iş görüşmesinde ilk işim bayan patronu tuvalette kabızken hayal etmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ofsaytı bozma gerisi gelir _____________________________ -
Sorulara verdiğin cevabın doğrulugu degil heycanlı mısın terliyor musun yutkunuyor musun sesin titriyor mu gibi şeylere bakıyorlar öncelikle. Heycanlanma yutkunma yeter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler