Şimdi Ara

İş değiştirmek mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an çalıştığım yerde işi öğrendim diyebilirim, doğru düzgün çalıştığım ilk iş yeri 7-8 aydır çalışıyorum. maaşı 27 bin lira. şirket herkese %25 zam yaptı eğer yapmasalardı yöneticiler benim için konuşacaklardı bırakmak istemiyorlar yani.

kariyer net de cv güncellemiştim bilindik bir yer cv yi görmüş mülakata çağırdılar. muhtemelen olur gibi burası ama içimde korku var çünkü bana göre başlangıç üstü seviyedeyim. maaşım da bu seviye için ideal.

30 bin lira falan verseler kabul etmem gerek yok 3 bin lira için iş değiştirmeye ama 35-40 verseler bu sefer o paranın hakkını vermemi isteyecekler ben de o seviyede olduğumu DÜŞÜNMÜYORUM. birde ne tip insanlarla karşılaşıcam bilmiyorum.

ne yapılır bu tip durumlarda ?

• 7-8 ay kısa bir süre. Zam yapmış olmaları da iyi. İçinde kalmasın git görüş yaptığın ve yapabileceğin işi anlat. Ona göre konuşursun mülakatlar bunun için var. Fakat şu an bulunduğun yerde huzurluysan 1-2 bin iş değiştirme, işinde uzmanlaş sonra bakarsın derim ben.

Bir iş yerinde iki şey için çalışılır huzur ve para. Bazı yerlerde huzur olur para olmaz bazı yerlerde de tam tersi. Bazen de ikisi arasında denge olur. Hangisini seçeceğin sana bağlı. Kurumsal yapısını ve iş tanımını net bilmediğin yere hazır düzenini bozup gitme. Detayları bilmediğimiz için net şöyle yap diyemeyiz ama tavsiyelerimi dikkate alabilirsin.
  • Dostum bir iş yerinde uzun vadeli çalışmayı planla. Eğer memnun isen 3-4 bin tl için sakın işini değiştirme. Zaten memnun olmasan aynı parayada değiştirirdin. Ben 10 yıldır aynı firmada çalışıyorum paradan ziyade gerçekten rahatlık var stresi çok olsada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.