Her sene operatör değiştirmek gerçekten mantıklı mı?
-
-
Peki alternatifi nedir, bu işlemin?
En fazla telefon alamayız hattın üstüne, sürekli hat taşımaktan. Onu da almayıveririz. Zaten verilen cihazların eşkali ortada.
Geçen seneki tarifelerimi yazayım
3 hattıma da 340 TL teklifte bulundu Vodafone. TT 150 TL tarifeye geçirdim.
Rakamlar absürt. Gerçi genel olarak bir absürtlük var ortada ama. Neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 19 Aralık 2025; 18:24:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Operatörler kendilerini değiştirmedikleri sürece mecburuz.
-
Kimse kimseyi kandırmasın hayatımda gördüğüm en büyük numara taşıma 2025 yılında oldu. Mevcut ila yeni kullanıcılara sunulan aynı paketin uçurum kadar fiyat farkından dolayı 15 20 yıllık kullanıcı bile numarasını taşıdığına dair bir sürü yorumlar okudum. Emin olun 3 5 tane müşteri kazanırken 15 20 tanesi de çıkmıştır.
2024 50 gb A firmasına 480 tl öderken faturamı 2025 yılında 900 tl teklif verdiler bu firmada en az 8 yıl kaldım teklifler o kadar güzeldi ki taki 2025 yılında 60 gb B firmasına geçene kadar faturam mı 480 tl yine :)))
o nedenle 2025 yılında muazzam bir fiyat artışı yaşandı insanlar bile tarife sonu gelen tekliflerle tabi ki bilinçli tüketiciler farklı firmalara geçerek cüzdanlarını korudular.
özetle fiyatları tutturabildikleri kadar yazıp çizdikleri bir yıl 2025
-
Ne tatava yaptınız ya sanki babanızın operatörü ömür boyu onda kalacaksınız gidin bi bayiye 5 dk bile sürmüyor numara taşımak, her şeyden şikayet şikayet şikayet ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
esim biraz daha hayatımıza girdikçe artık e-devlet üzerinden direk taşımalar başlayacak. Bayiye bile gitmeye gerek kalmayacak. Bunu ev internetinde yapmaya başladılar. Hiç kesinti olmadan birinden diğerine geçiş yapabiliyorsun. Yakında gsm operatörlerine de esim taşıma gelir diye umuyorum. E-devlet üzerinden qr verirler. Okuturuz geçeriz.
_____________________________ -
adam diyo ki: 25 senedir aynı operatördeyim bu yapılan yanlış vs
sevgi böceğiAnan mı baban mı senin operatör? Faturasızda ordan oraya geçin işte. 3 ay süre filan da yok zart diye taşıyorlar. Faturalıda da günü bittiği an değişin gitsin bu kadar basit
Her sene değiştiririm
Km uygunsa ona geçerim
Hiç önemli değil adının ne olduğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcellde var galiba e sim ile taşıma. vodafone da da olabilir
-
Turkcell paketim 15 gb 1000dk 250 sms geçen yıl 600 tl dedi. Numara taşıdım, vodafone şuan vergiler dahil 306 tl ye 25 gb, 1000 dk 1000 sms veriyor. Çekim kalitesi düştü ama inat değil mi, hangi operatör kitlerse taşırım numaramı. Gerekirse değişirim bile. Olayın para kısmında değilim, keriz yerine konmak zoruma gidiyor sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Operatörleri geçişi kolaylaştırır korkusuyla e-sim kolaylığından uzak duruyorlar.veya sana 1 qr verir tarattığında aktif oluyor derler 1 yıl sonra dene çalışmaz, anlat derdini anlatabiliyorsan😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.
P.Drucker -
Değişmek zorundayız.
500 TL istedi Telekom. Aynı tarifeye 300 TL verip Turkcell'e geçtim. Muhtemelen bu da sona gelince 700 isteyecek ve Telekom'a geçeceğim geri.
Keyif değil her sefer bankalarla uğraşıp sim blokesi kaldırmak.
-
Ama bence de bir sadakat olmalı.
Siz haksız değilsiniz. Haksız olan 200 liralık tarifeyi 480 TL olarak yenilemeyi kampanya adı altında teklif edilmesi.
Yoksa çok mu eğlenceli her sene hat taşı sim kart blokelerini kaldır vs.
Neyse ki Turkcell ve Vodafone edevlet taşımayı ekledi. Tt de sanırım yoktu en son.
-
Ülke tarihinin en büyük soygunlarından biri bu sektörde yapıldı 10 milyar dolar
Ama herkes gözünü kapıyor olmamış gibi davranıyor
Ben mi sadakat göstereceğim şimdi
Değil mi?
Devir sadakatsizlik devri, bunu başlatanlar da operatörler oldu.
Sanıyorlar ki yeni müşteri kendilerine gelince kendilerinin diğer operatörden farklı ve daha iyi olduğunu sanıp, taahhüt sonrası o fahiş fiyatlarına rağmen kendilerinde kalmaya devam edecekler!
15 yıl oldu hemen her sene operatör değiştiriyorum, üst üste aynı operatörü kullandığım yıl sayılı çok az, onca da banka kullanıyorum, geçişlerde hemen hiç de bir zorluk yok. üstelik fatura her yıl artacakken, aynı pakete daha da düşüyor! 2 sene önce 180, geçen sene 160, bu sene 130...
-
Mevzu operatör değiştirmek değil. Bu işleri yaparken hep üçüncü şahıslara ihtiyaç duyuyoruz. Bayiler kötü niyetli çalışanları çok. Çok daha pratik şekilde halledilmesi lazım. Esim deneyimim yok mesela. Esimde numara taşımada bayiye gitme imza atma gibi eski usul işlemler var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2026 -- 20 Aralık 2025; 15:32:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mevcut müşterilerine indirim yok ,ceza veriyorlar yüksek fiyatla nasıl olsa bizde diye düşünüyor firmalar.yeni gelen müşteriye indirim var saçma değilmi.
-
Ciddi ölçekteki bir kesim faturasız hatta geçip yıllık paket alsa operatörüne sadık faturalı müşterilere bu zulmü reva görmeye cesaret edemezler.
Belki pahalı kullanıyorum ama hayatım boyunca hiç operatör değiştirmedim.
Turkcell ile başladım ve devam ediyorum.
Şirket hattım vodafone ve aradaki bariz kalite farkını yaşıyorum.
Ayrıca operatör değiştirip bankaya yeni sim card tanımla vs uğraşamam.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport
En Beğenilen Yanıtlar
|
Operatörler kendilerini değiştirmedikleri sürece mecburuz.
|
|
Her sene değiştiririm
Km uygunsa ona geçerim Hiç önemli değil adının ne olduğu |
Benzer içerikler
- deepfake nasıl yapılır
- whatsapp hesabı silme
- excel yüzde hesaplama
- iphone fotoğraftan nesne silme
- stalklamak nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt