Şimdi Ara

İş bulmak cidden mümkün degil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam da gerikafalı en son geçen yıl 200m2 bir arsa vardı satmıştı eline 100 bin lira geçti yok oldu gitti bana verse ayda havadan 5 bin lira alıyordum

• Amerika da bir belgesel de şu valilerinin seçim vaadlerine denk gelmiştim. Bizimkiler olsa park yapacaz, baraj yapacaz vesaire. Adamlarda seçim vaadi bile istihdam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt

Onlar vali seçiyor ama bizdeki belediye başkanı. Bizde aynı sistemi getirmek istediler ama bizimkiler şu ülke bölünecek yok kendi bayrakları olacak diye karşı çıktılar. Şimdi sadece kanalizasyon borusu döşemek için sokaklarda konvoylar ile geziyorlar en iyi boruyu ben döşerim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 8 Mart 2023; 17:38:16 >
  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

Demek istediğimi tam anlatamamışım. Bizdekiler mesela gittiler Bingöl'e üniversite yaptılar. Toki yaptılar. Erzurum yolunu yaptılar. Diyarbakır yolunu yaptılar.

Peki ne yapmadılar. Sağı solu iktidarı muhalefeti es geçtim. Belli bir parti veya kesim için söylemiyorum. Fabrika da çalışmak için İstanbula veya en küçüğü Manisa gibi bir yere taşınman lazım.

Amerikalılar eyaletlere ayrı şekilde ama bu onlara iç savaş olarak da geri dönüş yapmıştı.

• Bu eğitim sistemi gençleri bitirdi resmen. 25 yaşına kadar üniversitelerde, sınavlarda, askerlikte vakit geçiriyorlar. İşçiler iş bulamıyor, işverenler kalifiye işçi bulamıyor. Bu nesil bitti de bari bir sonraki nesli kurtaralım.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

ben bittiysem niye sonraki nesil iyi hayat sürecek?

• Bende yazılımcıyım yeni başlayan pozisyonundayım açılan ilanlara bakıyom hep en az 1 2 senelik tecrübeli istiyolar. Gene başvuruyom ama ilginize tşkler diyolar kalıyo öyle. Bakalım daha ne kadar kovalayacaz

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt

en iyisi google playe bir oyun yap reklam al gitsin

• Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

Benim alanım değil hocam derdim para da değil giriyim bi tecrübe ediniyim ondan sonra ben seçecem

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt

bükülen bıyık olmak istiyorsan

• sokak tavuk pilavcısı ile başlamak lazım. para birikince dilim pizza .sonrasında kendi restoran kafe açılabilir.

• bu ülkede adam gibi köklü saglam bir işte çalışman için torpil şart...

iş yapsan peşin paranız olacak , duruma göre araba da olacak ...

• babadan dededen iş kalmadıysa bu saatten sonra okul boş iş bir meslek koluna çıraklıktan başlamak lazım doğalgaz tesisatı motor ustası elektrikçi bobinajcı berber bayan kuaförü elektronik teknik sevis bilgisayar telefon kamare tamirat işleri

yoksa asgari ücrete e 3 harflilerde köleliği devamke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 8 Mart 2023; 22:7:48 >
  • İşin tuhafı olanı ise yurt dışında da aynı durum geçerli. Kanada'da falan kuaför isen ayda 30 bin dolar bile kazanabiliyorsun.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

kafe açmak en son iş yıllık %60 apy veriyor borsalar

Bıyık büküle büküle kaytan insan s. S. Şeytan olurmuş

Babanın işyeri yoksa zaten işletme okumanın bir mantığı yok. Hangi dükkan yada firma sahibi işletme mezunu birini alayım işe diye düşünüyor ki ülkede?

• Di@zep@mtwitter
    ““Aç çocukların,Ak çocuklardan hesap soracağı gün çok yakındır.” Hem de çok yakın… Dr. Çiğdem SÖNMEZ Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel Savcı Sayan Mehmet Tevfik Göksu”
    https://twitter.com/i/status/1633545457325449232
  • Burdan çıkaracağımız sonuç :eğer ortalama bir üniv bölümü mezunu iseniz( hukuk, mühendislik dahil)
    diplomanın neredeyse hiçbir değerii yok.Arz artarsa fiyat düşer.

Tavsiyem kişisel gelişime yatırım yapın. Yani kendi emeğinize Bir şeyler üretin. Yaratıcı olun.işinizi sizden başka bilen çok az insan olsun. Bilen Çok olsa da herkes yapamasın.
    Kadınların iş sahibi olması milleti yok ediyor. Aileyi bölüyor.
    Afganların "Türkiye gibi olmayacağız lafı hakikattir."

İşi ve Parası olan kadın tek yaşamak ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 8 Mart 2023; 23:22:53 >
  • doğru, sürekli bayan eleman istiyorlar. artık aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.