Şimdi Ara

İş bulamadım İstanbul gibi yerde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşındayım yaşıtlarım hep akrabaları sayesinde kendilerini attılar bir yere bizde evde pirinç ayıklayalım artık işsizlikten bunalım gecırıyorum. Akrabaya sordum alım var mı diye yok dedi 1 ay sonra kendi tanıdığını soktuğunu ogrendım, bir arkadasım da medıcalde başlayacak işe mudur kuzeni ayarlamış var ya biraz şansım gülecek bahtım karalı hep 17 yaşında liseden mezun oldum hemde meslek lısesı. Yok iş anacığım ya. Bazen sinirden ağlıyorum ben nerde hata yapıyorum diye ama keşke doğmasaydım da düşük olsaydım. Dunya kahrı cekılmıyor. Karıyer net deki ilanlarda boş 40 a yakın iş basvurusu attım ya deneyım ıstıyorlar yada askerlık neyse delirmemek ıcın biraz daha sabır...

İçimi dökmek ıstedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapman gereken askerliği aradan çıkarmak bence askerliği erteledikçe bu sefer yaş ilerlicek yaşı bahane edip işe almıcaklar. Başıma geldi mezun oldum askerliğin var diye işe giremeyip sikindirik işlerde çalıştım 24 olunca askere gittim şimdi 26 oldum bu seferde benden gençleri işe alırken öncelik ediyolar. İş bulamıyosan askere git ondan sonra bak yoluna

• İş aramak için bile çok gençsiniz, erkeklere askerlikten önce iyi bir iş imkanı kolay kolay yok. Meslek lisesi mezuniyetini küçümsemeyin, bir çok lisans mezunu okuduğu bölümün işini yapmıyor veya pişman

Olmadı mesleğini geliştir bir yerde ücretsiz çıraklık yap işi öğren sonra kendi işini kur

2004 yılında universite 1. Sınıfta kimse bana iş vermediğinde kendi işimi kurmustum

yok abı ya dedıgın gıbı uzatmıcam geldıgı gıbı gıderımde benım tek endısem su gss lanetı erkenden sıgortalı ıs bulup calıssam dıye dıyıyorum seneye hazıran ayı bıtecek cunku unıversıte ıcın puan tutturamadım zaten tekrar gırıcegım bu sene bakalım allah yuzumuze gulerse ekstradan da kpss ortaogretımıde gırıcegım ama ınsallah sonu husran olmaz

bu sene kısmet olursa gırıcegım ınsallah abı

Daha Fazla Göster
  • phorever kullanıcısına yanıt

keske meslek lısesınde elektrık okusaydım bılısım okudum ıs bulamıyorum elektrık olsaydı bıryerlere maası kotude olsa baslanırdı

isyan gıbı degılde abı can sıkıntılarım cok oluyor

• ooo yasın çok genç bu yaşta kendini geliştirecek eğitimler al belediyenin, sanayinin eğitim seminerleri kurslarına katıl daha kalifiye olacak eğitimler al birde ALLAHA dua edeceksin buda çok önemli

İş kuracağım profesyonel üniversite mezunu adam arıyorm telimi 1 kişi aramıyor

Bir de eczanede alıp calistirdiğim en az 10 a yakın adam oldu.

her biri nankörlük edip iş ve para begenmeyip cıktı

buradaki bay ileri zeka diyor ki iş bulamıyorum.

Gidin adamlara şunu deyin: ben iş arıyorum ama işi öğrenene kadar ilk 6 ay maaş istemiyorum, birden nasıl iş bolluğu oluyor hepsi yarın gel başla diye çağırır seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt

İyi yapmışlar

• 18 yaşındasın yani bu yaşta çok büyük bişey bekleme sadece çalışma saatleri düzgün olsun yeter verecekleri asgari ücret olur, ben olsam mağazacılık sektörünü deneyebilirim kardeşim avmlerden belki biraz gelişirsin daha sonra bir tık üst markaların mağazaları olur müdürlük falan verilir tecrübe edindikçe

üni bitirmelisin bir yandan da

Lc wakiki ve flo gibi mağazalara da basvurdumda yok abım maalesef. Gerı donus alamıyorum cok bırsey beklemiyorum hem sıgortam olsun hemde cebime az para gırsın dıye bakıyorum ama devamlı istihdam acısından askerlık sartı koyuyorlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda34dh -- 14 Nisan 2026; 16:52:17 >

2 yıllık fılan tutturabılsem yeter benım ıcınde bır turlu yapamadım yıne gırıcem sınava bakalım hayırlısı abi.

Yaşın daha genç umutsuzluğa kapılma askerliğini yapmadıysan onu aradan çıkar.

Orijinalden alıntı: arda34dh

2 yıllık fılan tutturabılsem yeter benım ıcınde bır turlu yapamadım yıne gırıcem sınava bakalım hayırlısı abi.

Herkes üniversite mezunu diyip hor görüyorlar

Ama üniversite mezunu olmayanı da almıyorlar

En azından bi işletme, iktisat bitirsen çok işine yarardi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.