Bu ülkenin dolmuş ve hafriyat kamyonu teröründen kurtulması lazım.
Trafiğin içine eden dolmuşcularmı dersin 70lik yolda 100 km üstünde seyreden hafriyat kamyonları mı dersen hepsi bu ülkeye zarar.
Bir gün hersey çok güzel olacak gibi
Bilmiyorum ya yaz havasından biraz melankolik ve mutluluk karışımı gibi oldum yada artık delirmeye başlıyorum..
Çok büyük bir araba kazasından kılpayı kurtuldum
Halen şoktayım maalesef Rabbım korudu ımkanı yoktu direkt ani fren sağ sola kırıp sağa yanaştım bir oh çektim ve duygusal bir hale büründüm...
Hatalardan ders cıkartmak lazım...
Denizden felaket derecede korkuyorum nedense
Adım atar atmaz titremeye başlıyorum su beni alıp boğacakmış gibi bir misal oluyor. En son geçen sene arkadaslarla havuza gıtmıstik kapalı merdivenlerden tutunuyordum o kadar para verdim girmesem olmaz dedim üç kagıtcılarda korkuyorum ya yüzmeyi bilmiyorum balıklama girmişler ayağımı tutup alttan bir çektiler boğuldum 5 6 saniye sonra tutup merdivenlere tekrar götürdüler kalıplı olduğum ıcınde sürükleyemediler onlarda yelpelendi o günden beri deniz kıyısında yürümeye bıle çekiniyorum ama nasıl bir his olduğunuda cok merak ediyorum.
Bim'de çalışmak çok mu zor
İş bulamıyorum artık son çarem market sektörüne kaldı. Migrosa 10-15'e yakın şubesine iş başvurusu attım kariyer netden dönüş olmadı sonra vatan computer olsun onlarada attım cv değerlendirmeye alacagız diye yazı attılar aylardır dönüş yok bundan ziyade gebzede fabrikaya cv atmıştım alım vardı fakat askerlik şartı ıstıyorlar bende bime başvuru atsam mı diye dusundum çünkü nerdeyse 2025 hazirandan beri evdeyim ister istemez sorunlarım oluyor harçlığım olmuyor ama istanbulda yaşıyorum bim şubelerinin de temposu ağır olur mu acaba diye tereddütlerdeyim çünkü insanlarla uğraşmak zor 18 yaşındayım meslek lısesı mezunuyum araba ehlıyetım var ama motor ehliyetim olsaydı eğer kuryelik düşünmüştüm ama şuanda onu alamam maalesef .. sizce çok zormudur başvuru yapsam mı
Derin bir uykuya dalsa gözlerim
https://youtu.be/5M2-Q6nCItw?si=2mEaUxHaRoKEa4rV
Vay ustam vay ağladım gece gece ne beste yapmışsın..
Orman yolunda araba ile seyir ederken
İğrenç bir şehir
Köy gibisi yok gerçekten
İstanbulda boşuna yaşıyoruz aha yarın sabah tekrar dönüş yapacağız hiç gitmek istemiyorum çok temiz bir hava var dağlar sıralı tepeleri erimemiş karlarla örtülü. çayımı aldım akşam vaktine dogru izledim öyle karadenizin gözünü seveyim işte mecburluktan kalıyoruz İstanbulda.
18 yaşındayım köy hayatını daha tercih ederim istanbuldan nefret ediyorum.
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4.849)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0