Şimdi Ara

İş adamı mundo'yu 1820 yapan nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir bakıyorum savaş makinesi cho'gath , kanbeyi vladimir ve bildiğiniz üzere bir kaç köstüm daha ancak şu mundonun 1 skilli değişiyor birde konuşması . Ona rağmen fiyatı neden 1820 ?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bburakozkan

adam para saçıyor o paralar nerden kazanılcak ? bu rplerden.

Hafif gülümsedim.
    If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

Orijinalden alıntı: Terea

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

senin gibi fakirler alamasın diye.

Bu ego nereden geliyor anlamadım ki?Holding sahibi misin yoksa microsoftu mu kurdun?Adam skinin yetersiz olduğu hakkında görüşünü söylüyor sen adamın maddi durumu ile dalga geçiyorsun.Yazık yazık sonra da Türkiye gelişememiş,biz geriyiz.Sen gelişmişsen bırak cahil kalsın türkiye.

Burada yöneticiyi bile trolleyen var. Çok ciddiye almışsın.

Bu troll mu oluyor şimdi?

• O çantayı fırlatışı için bile alınır
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ego nereden geliyor anlamadım ki?Holding sahibi misin yoksa microsoftu mu kurdun?Adam skinin yetersiz olduğu hakkında görüşünü söylüyor sen adamın maddi durumu ile dalga geçiyorsun.Yazık yazık sonra da Türkiye gelişememiş,biz geriyiz.Sen gelişmişsen bırak cahil kalsın türkiye.

Kardeşim DH'nin Ruhu bu ben burada herkesi trolleirm oda troller fakat cidiye almayız çünkü bu işin esprisidir.Bilmeden başkalarını yadırgama !

Ayrıca senin gibi fakirler almasın diye o fiyatta adam doğru söylüyor bizimde bir ayrıcalığımız olsun.Sen git Hayduut Sivirinle oyna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

başlığı açan arkadaşın açtığı bir yan hesap olduğuna bir kutu falımına bahse varım(senin gibi fakirler daha büyük iddialara giremez.)

• zengin kumarda fakir kavgada kazanır
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • anlamıyorum ki senin gibi fakirler almasın ne demek ? forum bebe şebe kaynıyor adam gibi bir konuyu tartışalım diye açtım gelmiş burda basit basit yorumlar yapıyorsunuz hayır belki birisi der ki hak edior birisi der ki hak etmiyor birisi de cevap verir neden bu fiyata sunulduğu diye .
    ayrıcalığımız olsun diyen adamlar ise beğenmediği skin'i ben zenginim diye hava atmak için mi alıyor bırakın artık şu trollemeyi . Burda böyle konuşanarın hepsi de tr sunucusunda troll , bebe şebe kaynıyor diyor yaptığınızın bir farkı mı var şu an

Orijinalden alıntı: IHebele

anlamıyorum ki senin gibi fakirler almasın ne demek ? forum bebe şebe kaynıyor adam gibi bir konuyu tartışalım diye açtım gelmiş burda basit basit yorumlar yapıyorsunuz hayır belki birisi der ki hak edior birisi der ki hak etmiyor birisi de cevap verir neden bu fiyata sunulduğu diye .
    ayrıcalığımız olsun diyen adamlar ise beğenmediği skin'i ben zenginim diye hava atmak için mi alıyor bırakın artık şu trollemeyi . Burda böyle konuşanarın hepsi de tr sunucusunda troll , bebe şebe kaynıyor diyor yaptığınızın bir farkı mı var şu an

Haklısın ama genel olarak değil bazı bölümler çok iyi olgun insanlar da var ama gerçekten LoL Bölümü - Konu dışı ile aynı artık, tek smileyden tut, insanlar bir soru sormak için hesap açıyorlar ''Bunun için mi üye oldun'' gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyorlar 5000 mesajlık kişi her gün yüzlerce boş mesaj atıyor bence bir düzen getirilmesi lazım

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i

• sanırım iş adamı mundo league of legends'ın hikayedeki CEO'su olarak geçiyor. Ondan sanırım
  • q yeter

THE IRON AMBASSADOR
  • Forum bebeleri basmış gene konuyu . Bunların yüzünden forumda doğru düzgün fikir alışverişi yapamıyoruz
  • Bu tür troll yorumlar yapanda 7/24 pc'de oturup her konuya yorum yaparak kendini üste çıkarmaya çalışıyor bir şeyi merak ettiği için düşük rütbeli konu açan üyeye denmedik şey kalmıyor . Şu forumun lol bölümüne sağlam bir admin gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 5 Eylül 2013; 20:19:00 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 5 Eylül 2013; 20:20:20 >

alacaksın meşe odununu....
    Peugeot 208 1.5 Bluehdi Ryzen 5 2600 -- Gigabyte B450 Aorus Elite -- XPG D41 RGB 8x2 3200 Mhz DDR4 -- Asus RTX 2060 Dual -- Sharkoon Pure Steel RGB -- Zalman 700W -- Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVME SSD -- Crucial BX500 480 GB SSD - Trust Cada Red Switch Mekanik RGB Klavye - Steelseries 300S RGB Mouse
  • İş adamı mundonun ölüsü para eder
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.