Şimdi Ara

Ne olucak bu Nunu'nun hali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nunu hüsran durumda gerçekten , ranked girdim jungle git dediler ap armor runesi vardı nunu alıyım dedim gankta iyi olur teamfight'tada iyi olur diye.Aldım almaz olaydım ganklar iyi oluyor ama teamfightta useless kalıyor.Çime girip atsan artık heryere ward dikiyorlar cv filan.Teamfightta ortaya flash açıp giriyorum ultiyle saniyesinde disable :/

Bir yerde mi hata yapıyorum acaba yoksa oynayanlar varsa sorunu yaşıyorlar mı ?

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

elon yüksektir ben stun veya taunt atılınca ulti yolluyorum genelde

+1000 elom da herkes akıllandı sanırım nunu'ya karşı önlem alıyor bi ulti atıyorsun5 kişi flash açıyor biri zhonya basıyor filan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun sende değil

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Nunu hüsran durumda gerçekten , ranked girdim jungle git dediler ap armor runesi vardı nunu alıyım dedim gankta iyi olur teamfight'tada iyi olur diye.Aldım almaz olaydım ganklar iyi oluyor ama teamfightta useless kalıyor.Çime girip atsan artık heryere ward dikiyorlar cv filan.Teamfightta ortaya flash açıp giriyorum ultiyle saniyesinde disable :/

http://www.youtube.com/watch?v=OB8xj2QiPtY

Oynayabilen oynuyor Summoners Rift'de de. (O nunu jungle falan değildi, gayet support ve hiç AP item'ı yok ve bu eski patch'de yani masterylerden de düzgün bir ap gelmiyor.)
    Yani +1000 elo değil, turnuva maçı bu. Karşıda ki takım da çoğu fanatiği bulunan SK. Öyle dandik bir maçta değil. Zatne Empire 2-0 yaptı sanırım SK'i. Herhangi bir durum için, SK IEM Kiev'e güle güle demiş oldu Support Nunu'ya yenilerek. :)

• Nunu baya etkili halen hemde baya bir maçlık bi fiyasko olmasın ya da alışkanlık olmaması durumu?

criMson | m3tocaQo
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Nunu hüsran durumda gerçekten , ranked girdim jungle git dediler ap armor runesi vardı nunu alıyım dedim gankta iyi olur teamfight'tada iyi olur diye.Aldım almaz olaydım ganklar iyi oluyor ama teamfightta useless kalıyor.Çime girip atsan artık heryere ward dikiyorlar cv filan.Teamfightta ortaya flash açıp giriyorum ultiyle saniyesinde disable :/

Oynayabilen oynuyor Summoners Rift'de de. (O nunu jungle falan değildi, gayet support ve hiç AP item'ı yok ve bu eski patch'de yani masterylerden de düzgün bir ap gelmiyor.)
    Yani +1000 elo değil, turnuva maçı bu. Karşıda ki takım da çoğu fanatiği bulunan SK. Öyle dandik bir maçta değil. Zatne Empire 2-0 yaptı sanırım SK'i. Herhangi bir durum için, SK IEM Kiev'e güle güle demiş oldu Support Nunu'ya yenilerek. :)

Support nunu küçümsenecek setup değilki gayette iyi tabi lane dominesi için aynı şekilde gp junglede öyle ama o kadar fazlası değil. Jungle hali hiç viable değil mid top nunuda anca domine için sonra yine useless belki iyiyse oynayan iyi şeyler yapabilir ama bir noc trundlenin udyr nin jungle ve late gamesiyle nunuyu kıyaslamak saçma olur

• quote:

Orijinalden alıntı: metocako

Nunu baya etkili halen hemde baya bir maçlık bi fiyasko olmasın ya da alışkanlık olmaması durumu?

Nunu hala oyundaki en güçlü junglerlardan birisi, sadece daha farklı şeyler istiyo oyunun şu an ki durumu. -olay sadece karşı jungle'dan bişeyler çalmak falan değil. yani. Biraz daha farklı şeyler yapabilmesi gerekiyor oyunun ilerlediği zamanlarda utilty bot ve buff kontrolü haricinde-

Eğerki rolünü kaydırırsan bir çok iş yapabilir. Solo top oynar, support oynar. AP Bruiser ya da AP carry olarak kasabilirsin vs. Ama dengeli ile dengesiz'i ayıran şey, bilen adamların iyi oynayıp bilmeyenlerin güçsüz bu demesi değil mi zaten?

Alışkanlık olmaması diye de bir durum pek yok hani, bu adamların hepsi Nunu'nun 1st pick jungler olduğu zamanlardan beri bu oyunu oynuyor, hem de profesyonel olarak. Tamam o zaman ki kadar güçlü değil attığı damage ama çalıya girip ulti açma olayı hala aynı. +1000 elo'da iş yapmıyo demiş de arkadaşlar o yüzden örnek olsun diye verdim onu.

@Türkiye 6.sı, ben Nunu'yu küçümsemek amaçlı yazmadım onu. Nunu güçsüz gibi düşünülüyordu konu genelinde o yüzden yazdım. Turnuva maçlarında Niye "Xin, Tryn" değil de Nunu gördüğümüzün sebeplerini falan tartışmak değil yani olay. Ve hayır, Nunu hala oyundaki en güçlü junglerlardan birisi, sadece tüm olayı early gank olan bi karakterin early gank'i biraz kesin değil oyunun şu an ki durumunda(Bruiser-AP-AD&Support) , Ice Blast nerf'den sonra özellikle pek rahat early kill aldıramıyor kendisi. Ama hala güçlü, sadece diğer alternatifleri daha iyi initiate yapan, daha iyi kule savunan, daha çok damage tankliyen tipler. (Hepsini yapmıyolar da anlayın işte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Kasım 2011; 23:19:44 >

• nunuya sadece zaman ayırmak gerekiyor sağlam oynamak için, kata gibi ilk girdiğin oyunda ezemezsin öyle. Yabancı guidelar çok nunu hakkında saintin jungle nunu buildi falan vardı bi bak dene istersen.

quote:

Nunu baya etkili halen hemde baya bir maçlık bi fiyasko olmasın ya da alışkanlık olmaması durumu?

Nunu hala oyundaki en güçlü junglerlardan birisi, sadece daha farklı şeyler istiyo oyunun şu an ki durumu. -olay sadece karşı jungle'dan bişeyler çalmak falan değil. yani. Biraz daha farklı şeyler yapabilmesi gerekiyor oyunun ilerlediği zamanlarda utilty bot ve buff kontrolü haricinde-

Eğerki rolünü kaydırırsan bir çok iş yapabilir. Solo top oynar, support oynar. AP Bruiser ya da AP carry olarak kasabilirsin vs. Ama dengeli ile dengesiz'i ayıran şey, bilen adamların iyi oynayıp bilmeyenlerin güçsüz bu demesi değil mi zaten?

Alışkanlık olmaması diye de bir durum pek yok hani, bu adamların hepsi Nunu'nun 1st pick jungler olduğu zamanlardan beri bu oyunu oynuyor, hem de profesyonel olarak. Tamam o zaman ki kadar güçlü değil attığı damage ama çalıya girip ulti açma olayı hala aynı. +1000 elo'da iş yapmıyo demiş de arkadaşlar o yüzden örnek olsun diye verdim onu.

Bilenlerin op dediği bilmeyenlerin kötü dediği hero arıyorsan nunudan çok daha iyileri var örneğin xerath trundle riven. Rolünü kaydırabilirsin nunu eskiden güçlüydü neden öyleydi çünkü çok champ yoktu ve o zaman nerfde yememişti 2 lvl gank o slowla perma stun gibiydi zaten çok fazlada ultisini bozan cc yoktu meta değişti champlar çoğaldı oyuncular prolaştı. Bilemem 1000 eloda viablemidir nunu değilmidir ama 1800 lerde sadece bir kaç kere support olarak gördüm iş yaptı çünkü neden yaptı kimsenin bilmediği bir role büründü support nunuyu kimse bilmez nasıl laning yapılacağını bilmediği için bocalar onun için iyi yoksa ultisi yok sadece slowu ve as buff ı var bir nevi 4vs5 kalıyorsunuz teamfightlarda hadi birde jannanın sonanın sorakanın falan bu adama heal attığını düşünsene israf resmen onun için bana kalırsa support olarak viable gerisi boş birde mid top falan gidersen ki sanmıyorum birinin yapacağını lane domine edersin oda karşı jungle babysitting yapana kadar ve useless late game hatta mid gamede öyle bir soraka bile gider silence atar sonra nunu birine gider 200 dmg slow atar sonrada koşar o kadar

• quote:

quote:

ah be sona resmen izlemiş...yanlız organize bi fight olmuş önce ashe sonra karthus o arada nunuda ultiyi açmış..(heroların düşük lwlde olması,squish olmaları böyle bi durumu ortaya komuş)

http://www.youtube.com/watch?v=KA72ldXDS7g&feature=related

oh be içimin yağları eridi o shaco atlayıp kacamadı o akalide aynı şekilde

kısaca nunu iyidir.

(sona izlemiş be)

• quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

quote:

Bilenlerin op dediği bilmeyenlerin kötü dediği hero arıyorsan nunudan çok daha iyileri var örneğin xerath trundle riven. Rolünü kaydırabilirsin nunu eskiden güçlüydü neden öyleydi çünkü çok champ yoktu ve o zaman nerfde yememişti 2 lvl gank o slowla perma stun gibiydi zaten çok fazlada ultisini bozan cc yoktu meta değişti champlar çoğaldı oyuncular prolaştı. Bilemem 1000 eloda viablemidir nunu değilmidir ama 1800 lerde sadece bir kaç kere support olarak gördüm iş yaptı çünkü neden yaptı kimsenin bilmediği bir role büründü support nunuyu kimse bilmez nasıl laning yapılacağını bilmediği için bocalar onun için iyi yoksa ultisi yok sadece slowu ve as buff ı var bir nevi 4vs5 kalıyorsunuz teamfightlarda hadi birde jannanın sonanın sorakanın falan bu adama heal attığını düşünsene israf resmen onun için bana kalırsa support olarak viable gerisi boş birde mid top falan gidersen ki sanmıyorum birinin yapacağını lane domine edersin oda karşı jungle babysitting yapana kadar ve useless late game hatta mid gamede öyle bir soraka bile gider silence atar sonra nunu birine gider 200 dmg slow atar sonrada koşar o kadar

Konu Nunu dostum, senden farklı olarak beyni çalışan insanlar Nunu güçsüz denen konuda "Güçsüz değil, sadece eski rolünü eskisi kadar iyi yapamıyor ama farklı rolleri hala güçlü" diyorum, gelip bana Xerath, Trundle diyosun. Xerath, Trundle ve Riven'a kötü diyen kimse de bulamazsın yani, oyunu iyi düzeyde bilmesine gerek yok. 20 level olmuş bir insan rahatlıkla öğrenebilir bunu. Az kullanılmak ile kötü/güçsüz denmesi arasında da fark var.

Ve, Nunu useless değil dediğim gibi, sadece daha iyi alternatifleri var. Ultisi de useless falan değil, çok basit bişey bu. Tank olarak gidip ulti açtığında BV için bir tane skill yemen yetmiyor yani, bir de disable atmaları gerekiyor sana. Tank olarak karşı takımın 1 tane disable'ını yemiş oluyosun. AS ile iyi scale alan bir takımda çok iyi bir jungler olarak kullanılır yani. Support ve Top lane zaten ayrı, onları geçiyorum. Şimdi, Oyunda bunların hepsini birden tam anlamıyla yapan kaç tane karakter var? Trundle desen support olmaz, xerath desen Mid harici bi lane zor (belki top, o da çift AP oynamak ne kadar mantıklı diye sordurur), gelip Riven desen onu da bi bot lane ya da mid lane koyamazsın. Karakter güçlü güçsüz diye yorumluyosan bunların hepsini göz önünde bulundurucaksın.

Karakterin Gücü: Tek rol değil yani. Yapabildiği/Yapabiliceği şeyler. Oyun içinde takımın neye ihtiyac duyar? muhtemelen Nunu harici bir şeye. O zaman Nunu picklemezsin, bu onu güçsüz yapmaz, senin takımına uyumsuz yapar. Güçsüz diyebiliceğin karakter şu an Eve'dir oyundaki mesela. Belki top lane ya da jungle koyabilirsin. Teamfight girince süper bir damage atmaz, Damage tanklemez, takımındaki adama hiç bir yararı dokunmaz, karşı takımdaki tek bir adama slow atar falan. Oyunda direk işlevsel olarak kullanabiliceğin bir rolü yok yani karakterin.

Umarım ben uzun uzun açıkladıktan sonra algılayabilmiş, benim mesajlarımı alıntı yapmaktan vazgeçmeye karar vermişsindir. Okuduğunu anlamak konusunda zorluk yaşayan ergenlerle uğraşmak istemiyorum şu an.
    Ha bir de, Oyunu biliyorsun aferin. Şimdi bu güzel haberi aile büyüklerinle paylaş, ve bu günü her yıl kutlayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

quote:

Konu Nunu dostum, senden farklı olarak beyni çalışan insanlar Nunu güçsüz denen konuda "Güçsüz değil, sadece eski rolünü eskisi kadar iyi yapamıyor ama farklı rolleri hala güçlü" diyorum, gelip bana Xerath, Trundle diyosun. Xerath, Trundle ve Riven'a kötü diyen kimse de bulamazsın yani, oyunu iyi düzeyde bilmesine gerek yok. 20 level olmuş bir insan rahatlıkla öğrenebilir bunu. Az kullanılmak ile kötü/güçsüz denmesi arasında da fark var.

Ve, Nunu useless değil dediğim gibi, sadece daha iyi alternatifleri var. Ultisi de useless falan değil, çok basit bişey bu. Tank olarak gidip ulti açtığında BV için bir tane skill yemen yetmiyor yani, bir de disable atmaları gerekiyor sana. Tank olarak karşı takımın 1 tane disable'ını yemiş oluyosun. AS ile iyi scale alan bir takımda çok iyi bir jungler olarak kullanılır yani. Support ve Top lane zaten ayrı, onları geçiyorum. Şimdi, Oyunda bunların hepsini birden tam anlamıyla yapan kaç tane karakter var? Trundle desen support olmaz, xerath desen Mid harici bi lane zor (belki top, o da çift AP oynamak ne kadar mantıklı diye sordurur), gelip Riven desen onu da bi bot lane ya da mid lane koyamazsın. Karakter güçlü güçsüz diye yorumluyosan bunların hepsini göz önünde bulundurucaksın.

Karakterin Gücü: Tek rol değil yani. Yapabildiği/Yapabiliceği şeyler. Oyun içinde takımın neye ihtiyac duyar? muhtemelen Nunu harici bir şeye. O zaman Nunu picklemezsin, bu onu güçsüz yapmaz, senin takımına uyumsuz yapar. Güçsüz diyebiliceğin karakter şu an Eve'dir oyundaki mesela. Belki top lane ya da jungle koyabilirsin. Teamfight girince süper bir damage atmaz, Damage tanklemez, takımındaki adama hiç bir yararı dokunmaz, karşı takımdaki tek bir adama slow atar falan. Oyunda direk işlevsel olarak kullanabiliceğin bir rolü yok yani karakterin.

Umarım ben uzun uzun açıkladıktan sonra algılayabilmiş, benim mesajlarımı alıntı yapmaktan vazgeçmeye karar vermişsindir. Okuduğunu anlamak konusunda zorluk yaşayan ergenlerle uğraşmak istemiyorum şu an.
    Ha bir de, Oyunu biliyorsun aferin. Şimdi bu güzel haberi aile büyüklerinle paylaş, ve bu günü her yıl kutlayın.

Valla güzel kardeşim bilmiyorsun demek ondan konuşuyorsun bende anlamış oldum shaconunda senın o bahsettiğin useless eveden başka birşey yaptığı yok early gameyi domine ediyor ve winini alıyor ve shaco 1800de perma ban yiyen bir hero daha düne kadar viable değil dediğin shaco o buff lazım falan dediğin hero. Ve evet twich junglede 5 gün önce sırf early domine ettiği için banlanıyordu eveyide keşvetseler oda banlanır kanaatindeyim çok stream izlemek okumakla değil birazda o adamlarla oynamakta bitiyor iş. Hiçbir takımın nunudan gelen atack speede carry olabilecek daha iyi bir jungleri değişeceğini sanmam tabi sen yaparsan garipte karşılamam hani. Ve nunu early gameyi domine edecek bir hero değil bir görsen ne wardlar alındığını nerelere konulduğunu falan anlardın streamda gördüğünden çok daha iyi oyunlar dönüyor emin ol streamdakilerin çoğu vasatın altında oyuncular. Nunununda evet ultisi yok cc bile atmasan bir vayne qyla içinden çıksa diyelim bruiserin içinde gezse dans etse vurabileceği damage 15k değil düşük bir rakam sırf atack speed slow için alırsan nunuyu o senın saçmalığındır dediğim gibi support olarak viable gerisi boş. Perma ban yiyen shacoyu falan boşuna banlamıyorlar hani. Neyse devam et sen normal game ve streamlerine sadece izlersin o kadar söyleyim

Not : Çift ap gayet mantıklı bruiser junglerle hatta bahsettiğin streamcılarda yapıyor bak izlememişsin demekki. Dediğim gibi girip 1 cc yiyip atack speed buff verip slow atıp bön bön bakıp herşeyi takımına bırakmak istiyorsan seçersin nunuyu bilemem premade rankedde iyi işler yapılabilir nunuyla ama solo q da support hariç oynanabilirliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 22 Kasım 2011; 0:02:27 >

• @6. arkadaşım,

Shaco buff aldı zaten useless olmasın artık diye. Ve yine de en güçlü junglerlardan birisi değilken Nocturne falan ağır nerf yedi, ki ben viable değil diyenlerden değildim. Shaco'nun yapabildiği lategame push kimse yapamıyor zaten dps ağırlıklı kasarsan. Bruiser kasarsan da gayet güçlü karakter, Box buff'dan sonra fear da var -team fightlarda kullanabilmek açısından.- slow var, beleş blink'de var daha ne isteyebilirsin ki. -Yani bilmeden Bufflasınlar diye konuşma, yaptılar o işi. İngilizce falan öğren, patch notlarını falan oku ondan sonra konuş böyle.-

fakat algın kıt olduğu için tekrar açıklıcam bak dikkatli oku, Karakter vardır tamam mı güçlüdür, sadece tek şeyi yapar ve çok iyi yapar. (Bu durum için jungle/gank diyebiliriz) Karakter vardır, daha fazla rolü ortalama yapar. (Nunu diyebilirsin mesela buna da) diyorum ki. Birden fazla rolü ortalama seviyede yapmak bir karakteri güçsüz yapmaz. Diğerleri tek işi iyi yapıyolar güçsüzler demiyorum yani, algılayabildin mi ufak kardeşim.

Ve evet, adamlar baya kötü streamciler falan. Zaten IEM Kiev elemesi dandik oyun falan, ben de arada arkadaşlarla atıyorum IEM izmir elemesi diyoruz adına böyle.. çekişmeli maçlar falan. Hatta nerden çıkıp gitmiş ki o adamlar, torpil yemin ediyorum. seni koysak sen ezer geçerdin maşallah. Hayal perest küçüğüm benim :)

He ok çift ap çok güzel, o yüzden 5-21 yiyo çift ap oynayan takımlar. Ama bekle, O solo queue! o farklı bir şey! orda oyunu bilmeden de kazanabiliyorsun :OOOOOOOOO
    Ya da, onlar NOOB, o yüzden ole oluyo!

Edit/Not: Beyin ölümü gerçekleşmişcesine cevap vermeye çalışmaz da okuduğunu anlamaya çalışırsan. twitch ile eve arasındaki farkları falan yazmaya da ugrasamıcam ben şu an. Neyse ergen hayrıkan metalci, başka bir konuda saçmalamaman dileğiyle. CIAO
    Edit2: Adam Facebook resmini falan değiştirmiş :D:D Komplekse girmek istemiyor yine zannediyorum. Ama şey çok bomba, ismini google'a yazınca Warrock forumu tarzında bir şeyin gelmesi. Metin2'den falan iyidir yine o da bişey tabi. Wolfteam de oynuyon mu kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Kasım 2011; 1:13:45 >

• Oyunu öğrendiği adama vasatın altında diyor ya. Hayır sen kimsin ki böyle boş boş konuşuyosun ? Evde 18 saat oyun oynayıp hayatında lana gittiğin mi var? Annen seni emzirirken Hotshot yayın yapıyodu, insanlara oyunu öğretiyodu. 2 own3d izliyosun ben de yaparım bunu diyosun, ergensin ya kanın kaynıyo hemen diyo ben türkiye 6. sıyım. Helal ya. Solo girip 2 kill alınca 'helal ya bana' diyo musun bari ? Yok 1800 de shaco banlanıyormuş. Bi araştır bakalım ap shaco jungle ı kim gösterdi sen ve senin gibi egoist çocuklara. Ah bi katılım olsa da adam gibi LoL lan game yapabilsek. Çokomel yemek istiyorum seninle karşılıklı.
    Huzur vermeyen kadının köpeğin sıçtığı boktan farkı yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.