Şimdi Ara

IRIVER H320 BİLENLER DİKKAT!!!!!! SORU VAR!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iriver h320 de video oynatma özelliği var mı?

• frimware update yaparsan oluyor tabi..
  • arkdasım dalga mı geciyosunuz ya bende de h320 var ne yaptıysam olmuyo h340 larda izleyen cok
    bendede h320 var ama hala oynatamdaım sitesınde tavsıye ettıgı vırtual dob la denedım olmadı
    en son upgrade olan 1,29 u yukledım yıne olmadı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5107165/tm.htm

ben bu linkin yalançısıyım
  • arkdasım hepsi vıdeo oynatalıyo dıyo ama bı allahın kulu cıkıpta h320 de vıdeo oynatıyorum demedı herkes oynatılıyo dıyo
    ama bı oynatan yok
  • iriverter ile denedinmi ?
  • maniac1987, sana PocketDivXEncoder'i denemeni belirtmiştim ,denedinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi mp3 lazım arkadaslar
    21 yıl önce açıldı
    Ekran kalitesi hakkında soru
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdaslar sonunda h320 de nasıl vıdeo oynatıldıgını buldum ve mukemmel vıdeolar yukledım
    yapmanız gereken once ırıver com dan 1.29 fırmvare yukleyıp upgrade etmek
    ondan sonra googleden ırıverter bulun wındows ınstaller denen dosyayı yukleyın ve kurun
    ve bu programda istedıgınız tur vıdeo yu avı ye cevirip oynatın
    bunu burda vermemın sebebı ben cok yardım ıstedım ve duyan olmadı ben ısteyen arkdaslara yardım etnmek için hazırım
    hala vıdeo oynatamayanlar ııcn maıl adresım ......................@hotmail.com
    makoche arkasım o programı denedım ama cok kullanıslı degıl
    ben sana ırıverter öneririm
    kulanması cok kolay her turlu dosa formatını ceviriyor
    makoche yardımların ıcın yındede tesekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 15 Ocak 2006 9:30:42 >
  • yazcaktım ama b ulmuşun
  • yukarıdada yazmıştım iriverter işin çöümü ayrıca firmware yükseltmenede gerek yok diye biliyorum ben , gerçi yükseltmen daha faydalı
  • arkadaşım sanırım sen derdini cözdün video izliyorsun. ama benim de h340 im var ve bir kacgündür radyo cekmiyor bir fikri olan varsa yardım etsin. otosearch yapıyom fışşş fışşş başka bişey yok frekans giriyom tık yok.yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada upgrade falan yaptım radyo yine cekmiyo neden acaba..yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnibey -- 24 Aralık 2005 23:10:36 >
  • arkadaşlar bana kimse yardım etmeden olayı çözdüğümü ifade ediyim dedim.. malum kulaklık line out a da takılabiliyor ancak anten işlevi olmayan bir cıkışmış. kusuruma bakmayın jetonum gec düştü aptallıgıma verin..
  • daha almadım ama yakında alacam şimdiden sorayım diyelim bi kaç sarkı attık daha sonra firmware yükselttik şarkılar siliniyo demi aynı format olayı gibi ?
  • ya kardes ne ne sılınmesı delımısın sen sılınme falan yok
    sadece menulerın güzelleşiyo ben kac aydır kullanıyorum
  • www.misticriver.net adresinde i-river'larla ilgili herşeyin cevabını bulabilirsiniz
    firmware yükleyince şarkılar silinmiyor sadece ayarladığın radyolar gidiyor
  • az önce bunu başka bir yere yazdım yanlışlıkla. burada cvp verebilirsiniz. daha düzenli olur hem bir topic altında. diğeri için kusura bakmayın.

arkadaşlar yine birkaç. sorum var. umarım yardımcı olursunuz.

1-h320'nin bataryası çıkıyor mu? yani yedek batarya temin etsek sürekli değiştirebilir miyiz?

2- arka arkaya 2 film seyredebilir miyiz? yani batarya dayanır mı bu kadar? yani 4 cd ediyor. buna yeter mi bataryası?

ya birde bu konuda biraz yorum yapar mısınız. ben h320'yi hiç yakından görmedim.ekranının büyüklüğünü bir şeyle kıyaslayabilir misin. mesela 6600'ın ekranına göre büyüklük bakımından nasıl? 2 inç diyor özelliklerde ama o ne kadar

ayrıca bunda mesela film seyretmek zevkli oluyor mu? küçük ekran falan ya. yani siz ne düşünüyorsun bu konuda? buna da bi yorum yaparsanız sevinirim.

3-yazılımsız mp3-video falan atılıyor mu?

yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. 20 gün içerisinde bende büyük ihtimalle h320 sahibi oluyorum.

şimdiden teşekkürler....

• 1_) hayır çıkmıyor
    2_) arka arkaya 2 film seyredebilirsin , hatta çok sıkarsan 3 tane de olabilir belki . 6600'ın ekranından yanyana 2 tane koy ona yakın bir boyut ediyor ekranı , ayrıca yeni çıkan i-pod video bile 65k renkli iken bu alet 3 sene çnce çıkmasına rağmen 256k renkli yani oldukça iyi düşünülmüş , 10 fps ile video oynatabiliyor biraz yavaş ama o ekranda çok da belli olmuyor yani izlerken rahatsız olmuyorsun
    3_)tüm dosyaları yazılımsız atabilirsin ancak video'Ların oynatabileceği büyüklükte olması lazım pocket divx encoder (altyazı da yapıştırabiliyor filme) ya da iriverter ile de bunu kolaylıkla yapabilirsin

ayrıca diğer özellikleri de oldukça kullanışlı , mesela radyo rakiplerinin çoğunda olmayan bir özellik daha sonra ses kayıt çok çok iyi , üzerinde usb host var ve bununla driver gerektirmeyen tüm usb aletlerini direk olarak alete takabilirsin ondan sonra da copy-paste yaparak içindeki dosyaları yükleyebilirsin , firmware upgrade desteklemesi çok iyi sürekli yeni özellikler geliyor , ses kalitesi konusunda yoruma pek gerek yok daha önce defalarca söyledim ama şu anda türkiyede satılan mp3 player'lar içinde (pmp leri saymıyorum) en iyisi (özellikle srs , wov ve trubass modunda gerçekten çok farkediyor ama birazcık pil yiyor maalesef)

aletin kötü yanları ise teknolojik aletlere alışkın olmayan birisi için kullanımı zor gelebilir çok fazla menüsü var ve her tuşun binbir tane fonksiyonu var ve de rakiplerine göre farkedilir derecede kalın mesela bende h340 var 320'den daha da kalın o ve aletin kılıfı takılıyken pantolonun cebinde taşımak çok zor , kutudan kılıfla birlikte çıkıyor ve o kılıfın mandalı var sürekli belime takarak dolaşıyorum yani ; tasarım konusunda i-river'ın katetmesi gereken çok yol var daha

• video 15 fps olcaktı

RADYOSU çekmeyen insan, sende ayarlardan radyo bandını avrupa ypamalısın
  • videoları oynatacağı büyüklükte olması lazım derken ne gibi yani? ben bilgisayarımda izlediğim bir filmi bir şekilde izleyebilir miyim yani bunda? yoksa mesela boyutta sınırlaam var mı max 1 gb'lık büyüklükte gibi. yani 10 gb büyüklüğünde de olsa video seyredebilir miyiz?

birde bunda tuş kilidi var mı?
    ayrıca bir forumda shuffle seçeneği yok gibi birşey söylenmniş doğru mu?

birde bu videoda takılmayı biraz daha açar mısın? yani pek farkedilmeyecek birşey mi yoksa dikkate değer ölçüde mi? ben bu modeli bir de video seyretmek için alıyorum gibi yani.

birde 6600'ın ekranından 2 tane koy ona yakın ediyor demişsin. sanırım ben tam olarak anlatamadım. ekran kalitesi değil ekran büyüklüğü benim merak ettiğim. yani 6600'da da kocaman ekran var.

civilcivil gerçekten çok yardımcı oldun ama. kafamdaki bir çok soru işaretini giderdin. gerçekten çok teşekkür ediyorum..

birde bazı sitelerde 800 küsür ytl (genpa) derken bazılarında 550 ytl (hepsiburada) diyor. bu fark neden? bilmediğimiz birşey mi var?

• büyüklükten kastım çözünürlük yani o ekrana sığabilmesi için 220x176 boyutlarına inmesi lazım ki bunu da programlar aracılığıyla yapabilirsin , eğer 6600'in ekranı çok büyükse 2" yaklaşık 5 cm eder eline cetveli alıp köşegenleri 5 cm lik 2 dikdörtgen çiz işte o kadar
    tuş kilidi var , shuffle seçeneği de var hatta bir kaç versiyonu var (sadece directory içinde bulunduğu klasör yada tün şarkılar gibi) ancak playlist açtığın zaman onu sırayla çalıyor shuffle yapmıyor diye biliyorum ama bundan tam emin değilim farklı da olabilir video da takılma dediğim de normalde 15 fps/sn düşüktür ancak 220x176 çözünürlükte bunu pek farketmiyorsun , izleyince anlarsın
    bu alet zamanında 1 milyar civarlarındaydı ancak i-river pmp ler çıkınca fiyatı da düştü ; sanırım genpa bundan pek haberdar değil zaten hepsiburada mp3 player almak için bence en uygun yer , hem fiyatları ucuz hem taksit seçeneği bol

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.