Şimdi Ara

IRIVER H320 BİLENLER DİKKAT!!!!!! SORU VAR!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • program h10 için olduğundan dolayı numb kullanamıyor olamasın bunu? yani sadece h10 uyumlu mu acaba.
    quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

kardes musıc manager ne iş bende yok o program nerden buldun
    valla ben 4 aydır kullanıyorum
    ama o programın h10larda oldugunu zannedıyodum
    bıraz acıklama yapsana
  • ya ben anlamadım numb ın h10 u mu var
    benım bıldıgım h10 ların yanında geliyo bu musıc manager programı
    hem zaten h320de pek gerek yok cek bırajkla muzıklerı atıyorum ben
    playlıstte olusturuluyo winampta h300ler için ama ben gerek duymadım
  • numb'da h320 var. dün almış o da.

dünden beri uğraşıyor. sordum ne işe yarıyor diye, hatta h320 topiğinde yazdık dün birşeyler.açamamış ama programı. ne işe yaradığını bende bilmiom öğrenirseniz yazın buraya

quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

ya ben anlamadım numb ın h10 u mu var
    benım bıldıgım h10 ların yanında geliyo bu musıc manager programı
    hem zaten h320de pek gerek yok cek bırajkla muzıklerı atıyorum ben
    playlıstte olusturuluyo winampta h300ler için ama ben gerek duymadım
  • walla beyler ne samandır uğrayamadım.program HManager1.60 die bi program hangisinin bilmem.program açılmıyor.ama sanırım benim usb denetleyicimi yükleyemedim ben ondan yapıyor gibime geliyor çünkü aleti bilgisayara taktııımda yok hı-speed usb denetleyici lasım felam dior ve donanimdada bu kurulmamış görünüyo arıza bundan yapıyor sanırım.firmware felam yükleyemedim vede şimdi normalden atınja dosyaları çok yavaş 100 mb tı atmak için 10 dakka bekliorum.sorun bu sanırım....
  • sen o programa bi daha bak k10 un olması benım ürünün icinden ona dair bi cd falan cıkmadı
  • ben aldığımda kutudan bir cd çıktı ve taktım yükledim sadece driver'ları yükledi o kadar , yani herhangi bir program falan çıkmadı h340'ın kutusundan
  • o hi-speed olayı bilgisayarının eski olmasından kaynaklanıyor. anakartın hi-speed olayını desteklemiyor ondan dolayı hızlı atamıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

o hi-speed olayı bilgisayarının eski olmasından kaynaklanıyor. anakartın hi-speed olayını desteklemiyor ondan dolayı hızlı atamıyorsun.

dedıgın dogru benım pc eskı o yuzden yavas atıyo ama arkdasın pc de celeron işlemcı olmasına ragmen 3 gb ı bikac dakıkada attı
    bu arada civilcivil nıcklı kardesın dedıgı dogru cd sınde sadece drıver var
  • walla bilmiyorum arkadaşlar ne olduunu.dediim gibi cdnin içinde HManager1.60 die bi setup dosyası var.ne yarar bilmiyorum.bu arada firmware i nasıl yükleyejem ben bunun bi programı yoksa.walla anakarttan deil o sorun service pack yüklendikten sora olurmuş sanırım.bulmam gereken içinde servicepack 2 yüklü bir windows xp professional.oda yakında elime ulaşajak.yarında arkın laptopunda deniyejem.ne olur bilmiyom.
  • kardes fırmvare yı yuklemek için bi programa ıhtıyac yok sadece fırmvare dosyasını lateın içine ondan sonra frımvare upgrade e gel ona yes le tamam iş bitmiştir
    alet fırmvare olduktan sonra kendını kapatır
  • tamam hallettim firmware işini.ve şimdi video işi kaldı.bi tane attım ama oynatamıyom nedendir dosya avi dosyası illa bi şey yapmak zorundamıyım.iriverteri yükledim oda çalışmıyo
  • Numb h manager zaten açamazsin o programın özelligini söyleyeyim.. uyumluluktan bi degiştirmeye çalış önce.. 2. olacak h manager programı şu işe yarıyo eger sen bilgisayarıma girip h300 sürücüsünün üzerine çift tıklarsan orada db scan veya db update diye bişi görürsün.. bu database updatedir..yani senin mp3lerinin başlıklarını görüp güncellemeye yarar bu... o kadar işine yaracacak bi program deil buu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuMb__

tamam hallettim firmware işini.ve şimdi video işi kaldı.bi tane attım ama oynatamıyom nedendir dosya avi dosyası illa bi şey yapmak zorundamıyım.iriverteri yükledim oda çalışmıyo

kardes tam bılmıyorumm ama ırıverter ı alete yuklemıyıceksın normal vıdeo dosyalarını onla cevirip alete atıcaksın normal avı tarzındakı vıdeoları ona atarsan oynatmaz
    sen ırıverter da yada pocketdivxencoder da degiştir o zaman oynatabılırsın
    yardımcı olduysam ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 12 Ocak 2006 13:56:25 >
  • evet beyler yaptım video oynatabiliyorum.muhteşem bişey ::D
    hepinize teşekkürler beyler.çok çok saqolun:D:D:D:D:D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.