Şimdi Ara

IRIVER H320 BİLENLER DİKKAT!!!!!! SORU VAR!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de cok teşekkür ediyorum en kısa zamanda alaçağım bu topic cok işe yaradı civilcivil cok teşekkürler gerçekten cok yardımcı oluyosun iriver hakkında yaw okula gidip gelirken taşıması zor olurmu acaba bayağı kalın gibi duruyo ama dedin gibi bele takılabiliyorsa iyi bu kadar kusur kadı kızında da olur demi yani o teknolojiye okadar boyut küçük bile aslında ben arkadaşlarıma ıriver h340 i anlatırken benim eski internetsiz haldeki bilgisayarım gibi diyorum 40gb hdd video . müzik . resim aynı benim bilgisayar gibi :D
  • ciddi anlamda kalın alet bir kere ama kutudan çıkan taşıma kılıfının tutacağı var , bele takıp geziyorsun sorun olmuyor ; bir de şu var bu kadar çok özelliği çok ince bir aletde olması zaten beklenemez
  • Öncelikle maniac1987 teşekkür ediyorum.Dün akşam firmare i güncelleyim iriverter la dosyaları avi yaptıktan sonra hakkatten verdiğim paranın değdiği hissini bir kez daha yaşamış oldum. Çünkü PSP almayı düşünüyordum .Ama şimdi nerdeyse bütün yazılımlarımı , program kodlarımı ve mp3 lerimi iriverımda taşıyorum hemide video izleyebiliyorummm Daha ne olsun
  • bısey degıl mercans
    ya herkes dayanısma yapıyo bızde h300 serısı hakındakı bılgılerımızi paylasaalım ve ilk rica benden olsun
    ben daha playlıst olusturamadım bı yardım edın
  • sanırım playlist oluşturma seçeneği yok , tam olarak bilmiyorum bunu zaten genelde shuffle yapıp dinlemeyi severim o yüzden playliste kasan birisi değilimdir ama lazım olur diye winamp'ta oluşturup koydum , zaten aletin kılavuzunda da playlist konusunda winamp öneriliyor
  • h320 ile h340 arasında görüntü kalitesi vs farkı var mı? ya da ekstra neler var? sadece hafıza mı?

yani video kalitesi arasında fark var mıdır?
  • Bende H340 var sadece 60 milyon ve 20 gb fark var H320 ile. Fiziksel ve donanımsal hiç bir farkları yok .Ayrıca video izlerken atlama yapıyor bazen ama çok bariz değil yani rahatsız etmiyor. henüz film izlemedim ki zaten 2 saat boyunca ekrana bakmakta çok keyifli olmasa gerek.Tabi yolculuklarda tercih edilebilir
  • ya arkadaşlar bende h320 almayı düşündüm şimdi.sanırım siz tam anlamıyla tavsiye ediyosunuz aleti.benim sorum sesi yani önceden creative vardı otobüste filan giderken otobüsün sesini filan duyuyordum o yüzden çok kötüydü.o yüzden sesi benim için en önemli şey.birde izmirden nerden alabilirim bu aleti bilen varsa yazarsa sevinirim...sağolun..
  • ya beyler bu h320 denen alet sadece video seyretsem pili kaç saat gidiyo bileniniz veya deneyeneniz varmı?video atmak için alete bide videolarla oynamammı gerekiyor bide.yane alajamda almaya değecekmi sizce.hea bu arada sizce creative zen touch mı yoksa iriver h320 mi iii.arada kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuMb__ -- 29 Aralık 2005 12:40:15 >
  • eğer son seste rock dinlemiyorsan o ikarüs'lerin sesini zor bastırırsın , ama ben 40'lık seviyede 30 ile chill-out dinleyebiliyorum , otobüs sesini gene duyarsın o seviyede ama çok da rahatsız edici değil ; izmir'de bir aralar alan 2 kişi vardı birisi bornova'da bir yerden bahsediyodu , sordum ama söylemedi öbürü de gaziemir'de yeni açılan bir alışveriş merkezinden aldım diyodu (agora sanırım) ama internetten de alabilirsin ideefixe'de var şu an
    quote:

Orjinalden alıntı: myahau

ya arkadaşlar bende h320 almayı düşündüm şimdi.sanırım siz tam anlamıyla tavsiye ediyosunuz aleti.benim sorum sesi yani önceden creative vardı otobüste filan giderken otobüsün sesini filan duyuyordum o yüzden çok kötüydü.o yüzden sesi benim için en önemli şey.birde izmirden nerden alabilirim bu aleti bilen varsa yazarsa sevinirim...sağolun..

• eyvallah hocam sağolasın.bu arada agora balçova taraflarında.maalesef cok arada kalıyorum.her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ama ilk tercihim i-river olcak.izmire gidince hepsini bir kere denicem ona göre alıcaz.bu arada civilcivil ses kaydı filan iyi bu aletin dimi yani hocaların filan sesini kaydedebiliriz rahatlıkla....
  • ses kaydı gerçekten çok iyi , kutudan bir external mikrofon çıkıyor ama aletin üzerinde de var bir tane ve o yetiyor öbürünü yanında taşımana gerek yok
  • Arkadaşlar bende bu aleti aldım gerçekten çok iyi ama ben bi kaç bişey daha açıklayayımda sorusu olan kalmasın.. Playlist olayı var olmaz olurmu ? aletin içindeki mp3 ler ile winampta bi liste oluşturun daha sonra bu listeyi adınız.m3u olarak kaydedin.Playlisti aletin ana dizinine atın yani açtıgınız gibi kaşınıza gelen ekrana atın.sonra alti Pc den çıkarın açın daha sonra müzik kısmından hiçbi mp3 açmadan yani toplam mp3 sayısını gösteren ekrandayken A-B tuşuna basın Playlistleri oradan görebilirsiniz.daha sonra istediginiz Playlisti açın..bu kadar basit :) Ayrıca pil olayı eger 128 kbps lik bi mp3 te 20 ses seviyesinde ekranı fazla kullanmadan dinlersen 15 saat fln gidiyo yani az deil ama çokta deil..tabi bunun ayrıca satılan external battery packleri var pil ilede çalışabiliyo bu sevindirici bi haber..ekranla çok oynarsanız pil çabuk bitiyo ayrıca srs veya wow ses efektleri bayagı bi pil yiyio haberiniz olsun ses kayıt mükkemmel kulaklık kısa ama kont la mailleşiyorum bana uzaktan kumandalı kulaklık satan yerleri söyleyecekler Bu sayede sizede haber edebilirim.. başka sorusu olan varsa foruma yazsın elimden geldigince cevaplarım.. Ayrıca firmware olarak 1.29 japan versiyonu yükleyin çünkü avrupa versiyonunda fransız kanunlarına uygun olarak ses seviyesi kısıtlanmış haberiniz olsun..

• ayrıca bende philips hs-820 war daha çok ses çıkıyo neredeyse sennheiserin 2 katı ama sennheiserde manyak bişi sesi dışarıya vermiyo baslarıda manyak vuruyo haberiniz olsun
  • görünüşe göre ne i-pod ne creative yani.bu alet alınır arkadaslar.bende şimdi i-pod nanodan döndüm en iyisi i-river h320 bizi bekler..sağolun arkadaşlar...
  • ARKDASLAR BENDE HEP KLIP YUKLEMİSTİM ARKDASIN PCDEN
    POCKETDIVXENCODER İLE FILM ATTIM İÇİNE OLAMAZ BÖYLE BİŞEY MUKAMMAL GÖSTERŞYO BIDE ANIMASYON FILMI ATTIM ONDA NASIL OLUR DIYE MUKMMAL OLDU
  • Arkadaşlar ayrıca bu alete Rockbox diye bişi yükleniyo bunda eski atari oyunlarını oynayabiliyosun yada yazı fontunu degiştirebiliyosun degişik bi kaç codec yükleyebiliyosun yani bayagı kapsamlı bişey oluyor i-pod nano alacak arkadaşım bence bu aletten şaşma tek bi kötü yanı var o da şarj süresi o da olmasa mükkemmel ötesi bi alet verdigin her kuruşa degervideo görüntü kalitesi mükkemmel external mikrofonla acaip kayıt yapabiliyor ve radiodan kaydettigi müzikler ise son derece kaliteli zorlasan mp3 bile olur yani :)
  • arkadaslar belirtmek isterim *.m3u playlistleri windows media playerda da olusturabiliyoruz ama sole bi sorun war: mesela playlist olusturduk bunu alet bilgisayara takiliyken yapmaniz gerekiyor ve butun mp3lerinizin ayni directory de olmasi sart!
  • http://www.misticriver.net/showthread.php?t=8119

arkadaşım buradaki programı indir tabii bilgisayarına microsoft net framework unda kurulu olması lazım.. ACaip bi playlist programı.Programı h320 nin ana dizinine atıyosun sonra ise istedigin parçalardan playlist oluştür.programın playlist shufle özelligide var..memnun kalırsın garantili
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.