Şimdi Ara

IRIVER H320 BİLENLER DİKKAT!!!!!! SORU VAR!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rockbox ile ilgili ayrıntılı bir bilgi verebilirmisin. yani nereden download edebiliriz ve gerçekten h 320 ile uyumlu çalışıyormu?
  • tabiki..rockbox h320 ile uyumlu bi program..kendine ait bi loaderi var.. ama kurulumu biraz karışık..ve bazı hataları var ve garanti dışına çıkarsın...ama yinede yüklemek istersen..

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/ManualRockboxInstall

ingilizceniz yoksa çevirme konusunda yardımcı olabilirim..rockbox bayagı kapasiteli bişi oradan playlist bile yapabiliyosun..
  • Civilcivil bir kac sorum olacak...

1) Kalınlıgı muvo2 ne gore nasil???
    1) Son seste cikan ses miktari muvo2 ye gore nasil???
    3) Touchpad olayi yok kastirio mu 100 sarki arasinda gidip gelirken??? Zen Touch da bayaa rahat...
    4)h10 5gb bunla niye ayni fiyat??? h10 onerirmisin???
  • özelliklerinde kalınlık olarak 22mm diyor muvo 2'de öyle ama yanyana koyunca bu alet daha kalın ve de kutudan kullanışlı bir kılıf çıkıyor , sürekli de onun içinde taşıyorum ki tahminim bu alete sahip herkes böyle yapıyordur o da kalınlığı ciddi miktarda artırıyor yani bu şekliylew cepte taşınması biraz zor eğer hip-hop tarzı giyinmiyorsan ama daha önce de söyledim kılıfının klipsiyle beline takıp dolaşıyorsun ki bu kumanda kullanmana da gerek bırakmıyor , son seste çıkan ses miktarı da muvo 2'ye göre bariz bir şekilde daha fazla ve daha kaliteli ancak sesin fazlalığı dağlar kadar diyemeyiz , ben muvo 2'yi de son ses dinleyemiyordum bunu da aynı şekilde , yani ses seviyesi kesinlikle her koşulda dinlenebilecek düzeye geliyor , touchpad olmaması çok da büyük bir eksi değil çünkü menü dizaynı touchpad'a göre yapılmamış sağa sola giden var yukarı aşağı gideni var , dikkat edersen son çıkan pmp'lerde de touchpad yok ; çok fazla fonksiyon olduğundan fazlaca da menüsü var yani bola git-gel yapabilirsin ancak ben şarkı seçerken sorun yaşamadım şimdiye kadar ne de olsa 1 sene muvo2 kullandım , H10'un bununla aynı fiyatta olması tüm firmaların satış politikası sonuçta tüketim toplumunda sürekli yeni şeyler almaya teşvik edilirsin ve h300 ilk defa 3 sene önce çıktı , yani yerini yeni ve daha havalı modellere bırakma zamanı geldi (h10 gibi) , o da çok güzel bir ürün kullanan kimseden kötü bir yorum gelmedi daha ama fiyat farkının tek nedeni touchpad'e sahip olması olamaz , yeni çıkması ve satış politikaları . Ben laptop alacağım için ve müzik arşivimi onun 100 gb'lık hdd'sinde sürdüremeyeceğim için bunu tercih ettim ancak desktop'a sahip ve genellikle ev-iş yada ev-okul şeklinde yolculuk yapanlara 512 mb bile rahat yeter , shuffle keyfi ve dosya paylaşım için biraz daha fazla alana ihtiyacın olacağı düşünülürse çok ihtiyacın olmadığı zaman görünüş itibariyle daha ince ve şık olan h10 da tercih edilebilir

• civilcivil seny dinledim ve h320 mime kavuştum :D güsel alet ve bu akşam tüm güselliklerini çıkartmaya çalışjam bakalım.yardımların için saqol bu arada.Arada yardımcı olursanız sevinirim.hade byeee
    :D
  • direk firmware'i yükleyerek başla olaya mutlaka , ayrıca ilk şarjda biraz uzun tut aleti
  • şuan şarjda saten.ne kadar şarj ediiiiim? ve hangi firmwareyi kuriiim v129 mu yoksa v165 mi senje.hangisi iii...
  • 1.65 ? h300 serisi için en son 1.29 olması lazım ama mutlakahttp://service.iriver.co.kr/qk_pds_o...07&p_name=H320 adresinden kore versiyonunu indir ses limiti yok çünkü , ana menüde karakterler korece oluyor yanlız onu deneye deneye düzelticen şarjı da 15-20 saat falan tutmanda fayda var
  • walla hajı iriverin kendi sitesinde 165 ve 185 adlı updateler vardı dur linki bulup gönderiiim.hea buldum bak bu siteye.

http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=34&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=34&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

• hea bu arada aleti daha koyalı 2 saat felam oldu.bayaa beklijes anlaşılan.ve şu verdiin linkin bi daha verebilirmisin.tıkladııımda açmıyo.noktalarla beraber alıyo girmiyo.
  • numb kardeş hjayırlı olsun.

kaça aldığını yazar mısın? birde firmware yapmak zor bir iş mi? video seyretmek için firmware yapmamız gerekiyor sanırım. bilgisayar bilgim az ben yapabilir miyim bunu?
  • saqol kardeş.internetten 550 milyona aldım 12 ay taksitli.firmware olayına gelinje bende bilmiyom aslında öğrenejes ama programında upgrade bölümü varmış sanırım firmware dosyasındaki hex dosyasını seçiyomuşun onda aleti takıp upgrade ediyomuşun gibi değişik bişeylerdi.bi şarjdan çıksın şu meret yapajas bajkalım.
  • http://service.iriver.co.kr/qk_pds_ok.asp?path=1&idx=607&p_name=H320

dosya sıkıştırılmış olarak geliyor , onu açıp içinden çıkan hex dosyasını ana klasöre atıyorsunuz ve ana menüden firmware seçeneğine tıklayıp yes diyorsunuz sonra bekleyin , firmware tamamlandıktan sonra kendi kendini kapatır alet ama firmware yaparken ya şarjı epey dolu olsun yada şarja takılı olsun bu önemli !!! bir de firmware yaptıktan sonra kaydedilen ayarlar dışında herşey yerli yerinde duruyor yeni özelliklerle birlikte tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 5 Ocak 2006 19:18:21 >
  • ya bu sitededemi hatırlamıyom ama bu sitede olması lasım bu firmware yüklemenin resimli anlatımı wardı sanırım.burdamıydı oo.çünkü çok iii hatırlıyom.ordan öğrenmiştim bende.
  • hea bu arada civilcivil link için saqol.sen baktınmı dediiim linke orda depişik upgrade dosyaları vardı geçendede okuduydum buerda bi yerde 165 ve 185 upgrade yi.185 i pek övmediler ama 165 iii yasıyodu ben indirdim üle duruyo bu arada bu videoları sanırım iriverterla ayarlayıp üle atmamıs gerekiyomuş sanırım bunun hakkında bilgin varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuMb__ -- 5 Ocak 2006 19:30:49 >
  • bende haftaya alıyorum h320. numb kardeş dediğin gibi bir programla videoyu değiştirip öyle yüklemen gerekiyor. yoksa izleyemiyorsun.

arkadaşlar birde ufak bir ricam var. aşağıdaki linkten devam etsek, hani sorular, sorunlar tek bir noktada olsun. bu aletin hepsini o topicde tartışsak çok iyi olur bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_5189369/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemtraş -- 5 Ocak 2006 19:41:08 >
  • sanada şimdiden hayırlı olsun kardeş ama verdiin linke giremiyom sayfa açılmıyo bugün kafayı yedi benim makina zırt pırt geri yükleme yapıyom.
  • sağol kardeş. bu arada seviniyorum, çünkü aldığımda benden daha tecrübeli bir kişi daha oldu h320 konusunda

linki düzelttim kusura bakmayın. anasayfadaki iriver h320/h340 topiği orası işte.

quote:

Orjinalden alıntı: NuMb__

sanada şimdiden hayırlı olsun kardeş ama verdiin linke giremiyom sayfa açılmıyo bugün kafayı yedi benim makina zırt pırt geri yükleme yapıyom.
  • ya civilcivil kardeş buralardamısın.ya bu aletin ben müsic manager programını kuruyom ama açamıyom nerede bu yaws.bilgin varmı?
  • kardes musıc manager ne iş bende yok o program nerden buldun
    valla ben 4 aydır kullanıyorum
    ama o programın h10larda oldugunu zannedıyodum
    bıraz acıklama yapsana
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.