Şimdi Ara

irelia mı riven mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler öncelikle ana konuya yazdım bakan yok o yüzden trollemeyin.soruma gelicek olursak tf ve late game için hangisi iyi olur.birde sanırım su an irelia nightblade skin indirimde 260 rp ye onuda alabilirim irelia alırsam.sizce hangisi iyidir.teşekkürler

• İrelia ^^
  • ikisi de op. ikisini de al ben normalde ad oynuyorum solo top da sevmem ama bende irelia ile rivenın yerleri farklıdır ilk irelia al 4800 hem skinini de alırsın hevesini alırken de ip birikir sonra da riven alırsın. en azından skin indirimini kaçırmış olmazsın, bende de böyle 300 rp falan artmıştı rp çektikten sonra, irelianın skini indirime girince resmen atladım direk aldım skin de çok hoş yani.

edit : evet irelianın bir diğer özelliği de itemi olmamasına rağmen hayvani damage vurabilmesi. ayrıca late game'de canavar gibidir ad carrynin üstüne atlayıp direk harcayabilirsin herifi. stun, true damage, gap closer, sustain kısacası bir solo top karakterinde olması gereken en temel özellikler mevcut Riven de early-mid gamede çok sağlam yalnız, skillseti ile çok hareketli bir champ, o da hayvan gibi damage vuruyor, shieldı var, stunı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 13 Temmuz 2012; 18:34:28 >

• valla iki hero da var. bende irelia skini aldım :) riven daha zor bilmiyorum sevmiyorum riveni :) irelia akar :D
  • 2sinide almıştım bende merak ederek.Irelia bir türlü düzgün oynayamadım hakkını vererek.Ama riven çok hoşuma gidiyior Q skillinden dolayı hoplayıp zıplayıp vuruyosun falan:D Ultiside adam kacırmıyo.Hoş gerçi irelianında bunun gibi özellikleri var ama.Bana kalırsa riven derim iyi olduğu için değil benim hoşuma daha çok gidiyor.forumdaki diğer arkadaşlarada bir danış tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

ikisi de op. ikisini de al ben normalde ad oynuyorum solo top da sevmem ama bende irelia ile rivenın yerleri farklıdır ilk irelia al 4800 hem skinini de alırsın hevesini alırken de ip birikir sonra da riven alırsın. en azından skin indirimini kaçırmış olmazsın, bende de böyle 300 rp falan artmıştı rp çektikten sonra, irelianın skini indirime girince resmen atladım direk aldım skin de çok hoş yani.

evet oyun içinde gördüm demin bir adamda güzelmiş oyun için hali

• Kesinlikle Irelia ikisini de oynadım fakat true damage ve ne kadar tank kasılırsa vurduğu damage bakımından Irelia daha önde.Riven ve Irelia karşılaştırınca Irelia daha ağır basıyor ayrıca Trinity hariç diğer tüm itemleri defansif çık yeter Irelia için late game canavarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Irelia hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • riven hatta ireliayı geri vericektim neyseki ip birikti riven için.
  • Sana düzgünce açıklim. Rahatlık istiyorsan irelia. Pro play istiyorsan riven. İreliada pekbir taktik yok. İrelianın kendisi iyidir solotopda ancak karşına bir yorick bir renekton çıktımı ağzına ağzına çakar. Ha konu riven ise. Yorick ve renekton akıllıysa bir adım geri durucaktır :-)

Forumda irelia irelia diye savunanlar olucaktır yorumları okumadım. Ancak irelia diyen insan kolaya kaçar. Riven ile tüm irelialara meydan okurum nickim orda yazıyor. Her ikiside late game herosu. Doğru bir buildle her ikiside op. Ancak ağır basan güçlü olan riven. Solo topda karşı gelirlerse riven ağlatır kimse karşı gelmesin. Gelen varsa deneyelim. Ancak late gamede full build iken irelia daha güçlü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWyatt -- 13 Temmuz 2012; 20:06:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı takımda yorick varsa korkucaksın eğer counterlayamazsan,

İrelia varsa korkucaksın eğer 12320543 kere kesemediysen. Bir trinity ile 5 kişiye dalan bir OP'tur irelia.

Riven oyuncunun tecrübesi ile sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 13 Temmuz 2012; 20:26:41 >
  • 47 rp eksik irelia skini için, resim ile yollasam ticket verirlermi acaba?
  • Riven oynamaya tecrübe ister diyen arkadaşlar olmuş da 3 kere q yapıp adamı şaşırtıp sonra da stunlayıp üstüne basic attack yapmanın neresi zor?Darius için noob herosu diyorlar Riven'ı iyi oynayanı pro lol oyuncusu yapmışlar gördüğüm kadarıyla.

Irelia daha zordur Rivendan ayrıca sana avantajını söyleyim q ile ad carry'e zıplarsın kesersin sana gelen off tankı e ile stunlayıp takımına geri dönersin riven ile bunu yapamazsın o ad carrye yaklaştırmazlar ayrıca Irelia ile farm da daha rahat q ile her türlü Irelia daha iyidir ama sen bilirsin oynanış amacı ve biçimi de önemli tabii Riven skilleri de ad ratioları çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Riven oynamaya tecrübe ister diyen arkadaşlar olmuş da 3 kere q yapıp adamı şaşırtıp sonra da stunlayıp üstüne basic attack yapmanın neresi zor?Darius için noob herosu diyorlar Riven'ı iyi oynayanı pro lol oyuncusu yapmışlar gördüğüm kadarıyla.

Irelia daha zordur Rivendan ayrıca sana avantajını söyleyim q ile ad carry'e zıplarsın kesersin sana gelen off tankı e ile stunlayıp takımına geri dönersin riven ile bunu yapamazsın o ad carrye yaklaştırmazlar ayrıca Irelia ile farm da daha rahat q ile her türlü Irelia daha iyidir ama sen bilirsin oynanış amacı ve biçimi de önemli tabii Riven skilleri de ad ratioları çok yüksek.

nasıl şaşırtıyosun acaba ? ahahahaha

• irelia
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

quote:

Riven oynamaya tecrübe ister diyen arkadaşlar olmuş da 3 kere q yapıp adamı şaşırtıp sonra da stunlayıp üstüne basic attack yapmanın neresi zor?Darius için noob herosu diyorlar Riven'ı iyi oynayanı pro lol oyuncusu yapmışlar gördüğüm kadarıyla.

3 q=Knocked airborne

Bunu anlamamak=IQ Hell.

Konuyu trollemek=Paha biçilemez.

• quote:

3 kere zıplayarak sen adama gidiyorsan tebrik ederim. Pro oldun... Riven ireliadan her türlü daha zordur bunu kabullenmek zor geliyor çünkü ireliada q atla e bas w aç dal dal dal dal dal dal dal dal...... Rivenda ew yapıp 1-2 kere vurup kaçıcaksın mesela ki ultiyi kullanmasıda cabası. Rivena gördüğün gibi pro oldugunu sanıyorsan gel seni riven öğretim. -.-' Waste talk really

• quote:

quote:

quote:

3 q=Knocked airborne

Bunu anlamamak=IQ Hell.

Sen ona şaşırtmak diyorsan HAHAHAHAHAHHAHAH

stun bile desen hadi bişey demiycem

şaşırtmak nedir lan, kaç yaşındasın

havaya sıçrayan rakip pc başında aaa ne oldu bana diye şaşırıp 3-4 saniye sağa sola tıklıyor sende o sırada kesiyosun sanki, şaşırtmak nedir ahahahahhaahhaha

• irelia al bence hem skinide çok güzel kaçırma derim
  • İlk olarak irelia almalısın kesinlikle harika bir solo top ardından riven ama ikisinide kesinlikle almalısın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 q=Knocked airborne

Bunu anlamamak=IQ Hell.

Sen ona şaşırtmak diyorsan HAHAHAHAHAHHAHAH

stun bile desen hadi bişey demiycem

şaşırtmak nedir lan, kaç yaşındasın

havaya sıçrayan rakip pc başında aaa ne oldu bana diye şaşırıp 3-4 saniye sağa sola tıklıyor sende o sırada kesiyosun sanki, şaşırtmak nedir ahahahahhaahhaha

21 yaşındayım sorun nedir?

edit:boşver senin gibi kOÇ arkadaşlarımız da lazım oyuna devam et sen güle güle :)

Ayrıca birkaç yukarıda ata diye bir arkadaş var ona da kocaman bir OK diyorum ve güle güle IQ hell deyip başlığı sessizce terk ediyorum.Teenagers.

Lol Bayılıyorum ya böyle zeka sorunlu insanlara:D Her foruma lazım böyle insanlar :D:D Yaptığı yorumlar zaten pahabiçilemez. Güzel bir şekilde az önce öteki arkadaş lafı oturtmuş dedikleri falan off süpersin bu forumda kalmalısın:D:D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.