Şimdi Ara

irelia mı riven mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bu fotoğraf 4 vs 5 biten bir maçın sonunda alındı. Karar senin http://imageshack.us/photo/my-images/41/ireliah.png/

Edit : Graves son 10 dk geldi maça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewQ -- 13 Temmuz 2012; 22:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

47 rp eksik irelia skini için, resim ile yollasam ticket verirlermi acaba?

frostblade için rp çek indirime girmesini bekle aviator yada nightblade alırsan pişman olursun ya infiltrator ya da frostblade al skill efektleri felan bayağı değişiyor hele frostblade'de etrafında mavi mavi pixel gibi şeyler parlıyor.
  • Rakıcı ismi takmayın pek. xd xd .Herhalde botlarla oynarken yapıyor bunları yada ben üstün aşırı fantastik gelişmiş uzaylı kardaşlarımızla oynuyorum.
  • Irelia nin indirimdeki skinin görüntüsü çok kötü geldi nedense bana, sanki siyah boya kutusuna sokup cıkartıp storaya koymuslar gibi.
  • Önce irelia sonra riven al derim. Her ikisi de bir hesapta bulunması gereken şampiyonlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewQ

Arkadaşım bu fotoğraf 4 vs 5 biten bir maçın sonunda alındı. Karar senin http://imageshack.us/photo/my-images/41/ireliah.png/

adam 10dkda 144 minion kesmiş helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

Orijinalden alıntı: rockername

quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

quote:

quote:

quote:

Riven oynamaya tecrübe ister diyen arkadaşlar olmuş da 3 kere q yapıp adamı şaşırtıp sonra da stunlayıp üstüne basic attack yapmanın neresi zor?Darius için noob herosu diyorlar Riven'ı iyi oynayanı pro lol oyuncusu yapmışlar gördüğüm kadarıyla.

Irelia daha zordur Rivendan ayrıca sana avantajını söyleyim q ile ad carry'e zıplarsın kesersin sana gelen off tankı e ile stunlayıp takımına geri dönersin riven ile bunu yapamazsın o ad carrye yaklaştırmazlar ayrıca Irelia ile farm da daha rahat q ile her türlü Irelia daha iyidir ama sen bilirsin oynanış amacı ve biçimi de önemli tabii Riven skilleri de ad ratioları çok yüksek.

nasıl şaşırtıyosun acaba ? ahahahaha

3 q=Knocked airborne

Bunu anlamamak=IQ Hell.

Konuyu trollemek=Paha biçilemez.

Sen ona şaşırtmak diyorsan HAHAHAHAHAHHAHAH

stun bile desen hadi bişey demiycem

şaşırtmak nedir lan, kaç yaşındasın

havaya sıçrayan rakip pc başında aaa ne oldu bana diye şaşırıp 3-4 saniye sağa sola tıklıyor sende o sırada kesiyosun sanki, şaşırtmak nedir ahahahahhaahhaha

21 yaşındayım sorun nedir?

edit:boşver senin gibi kOÇ arkadaşlarımız da lazım oyuna devam et sen güle güle :)

Ayrıca birkaç yukarıda ata diye bir arkadaş var ona da kocaman bir OK diyorum ve güle güle IQ hell deyip başlığı sessizce terk ediyorum.Teenagers.

Lol Bayılıyorum ya böyle zeka sorunlu insanlara:D Her foruma lazım böyle insanlar :D:D Yaptığı yorumlar zaten pahabiçilemez. Güzel bir şekilde az önce öteki arkadaş lafı oturtmuş dedikleri falan off süpersin bu forumda kalmalısın:D:D

adam ciddi ciddi sinirden çıldırdı heralde küfür ediyor, koç yazıyor son iki harfini büyük yazıyor, ardından kendini zeki hissediyor

gel çalılara girelim şaşırtalım adamı

tabi sonrasında - DEMACİAA!

• arkadaşlar yorumlara bakıyorumda sürekli bir sidik yarıştırma çabası var.neden fikirlerimizi düzgün ve saygılı biçimde paylaşmıyoruz.bugune kadar birçok online oyun oynadım ilk defa bu forumda görüyorum bu tip hareketleri.daha 2 ay once world of tanks oynuyordum aynı sekilde forumun wot bölümü cok iyi insanlarla doluydu neden böyle yaptıgınızı cözemedim gerçekten.
  • "you very big cat"

adam şaşırtmaç yapıyor biz ne yapalım. küfür falanda ediyor, eğlenmeyelimmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar yorumlara bakıyorumda sürekli bir sidik yarıştırma çabası var.neden fikirlerimizi düzgün ve saygılı biçimde paylaşmıyoruz.bugune kadar birçok online oyun oynadım ilk defa bu forumda görüyorum bu tip hareketleri.daha 2 ay once world of tanks oynuyordum aynı sekilde forumun wot bölümü cok iyi insanlarla doluydu neden böyle yaptıgınızı cözemedim gerçekten.

okullar tatil oldu ya.
  • İRELİA . Yes. türkün irelia ile imtihanı olur 1 hafta çözemessin ama yardırırsın çözünce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

quote:

arkadaşlar yorumlara bakıyorumda sürekli bir sidik yarıştırma çabası var.neden fikirlerimizi düzgün ve saygılı biçimde paylaşmıyoruz.bugune kadar birçok online oyun oynadım ilk defa bu forumda görüyorum bu tip hareketleri.daha 2 ay once world of tanks oynuyordum aynı sekilde forumun wot bölümü cok iyi insanlarla doluydu neden böyle yaptıgınızı cözemedim gerçekten.

okullar tatil oldu ya.

Lise 3'e geçmiş dediği lafa bak, sonra sidik yarıştırıyo oluyo, bunuda açıklayın

irelia mı riven mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

İRELİA . Yes. türkün irelia ile imtihanı olur 1 hafta çözemessin ama yardırırsın çözünce :D

bana son bi umut verdin 1 hafta boyunca irelia oynayacagim

• quote:

quote:

quote:

okullar tatil oldu ya.

Lise 3'e geçmiş dediği lafa bak, sonra sidik yarıştırıyo oluyo, bunuda açıklayın

irelia mı riven mı

Uyku saati gelmiş müstakbel lise 3'lünün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Riven oynamaya tecrübe ister diyen arkadaşlar olmuş da 3 kere q yapıp adamı şaşırtıp sonra da stunlayıp üstüne basic attack yapmanın neresi zor?Darius için noob herosu diyorlar Riven'ı iyi oynayanı pro lol oyuncusu yapmışlar gördüğüm kadarıyla.

Irelia daha zordur Rivendan ayrıca sana avantajını söyleyim q ile ad carry'e zıplarsın kesersin sana gelen off tankı e ile stunlayıp takımına geri dönersin riven ile bunu yapamazsın o ad carrye yaklaştırmazlar ayrıca Irelia ile farm da daha rahat q ile her türlü Irelia daha iyidir ama sen bilirsin oynanış amacı ve biçimi de önemli tabii Riven skilleri de ad ratioları çok yüksek.

nasıl şaşırtıyosun acaba ? ahahahaha

3 q=Knocked airborne

Bunu anlamamak=IQ Hell.

Konuyu trollemek=Paha biçilemez.

Sen ona şaşırtmak diyorsan HAHAHAHAHAHHAHAH

stun bile desen hadi bişey demiycem

şaşırtmak nedir lan, kaç yaşındasın

havaya sıçrayan rakip pc başında aaa ne oldu bana diye şaşırıp 3-4 saniye sağa sola tıklıyor sende o sırada kesiyosun sanki, şaşırtmak nedir ahahahahhaahhaha

21 yaşındayım sorun nedir?

edit:boşver senin gibi kOÇ arkadaşlarımız da lazım oyuna devam et sen güle güle :)

Ayrıca birkaç yukarıda ata diye bir arkadaş var ona da kocaman bir OK diyorum ve güle güle IQ hell deyip başlığı sessizce terk ediyorum.Teenagers.

Lol Bayılıyorum ya böyle zeka sorunlu insanlara:D Her foruma lazım böyle insanlar :D:D Yaptığı yorumlar zaten pahabiçilemez. Güzel bir şekilde az önce öteki arkadaş lafı oturtmuş dedikleri falan off süpersin bu forumda kalmalısın:D:D

adam ciddi ciddi sinirden çıldırdı heralde küfür ediyor, koç yazıyor son iki harfini büyük yazıyor, ardından kendini zeki hissediyor

gel çalılara girelim şaşırtalım adamı

tabi sonrasında - DEMACİAA!

Aynen koptum ya :D Böyle insanları görünce ne bilim çok komik geliyor :D Heleki 'kOÇ' yazması :D:D:D:D:D.D:D

• Bence 10000 irelia 100000 riveni YOKEDER :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

quote:

Arkadaşım bu fotoğraf 4 vs 5 biten bir maçın sonunda alındı. Karar senin http://imageshack.us/photo/my-images/41/ireliah.png/

adam 10dkda 144 minion kesmiş helal olsun.

Ya 10 dakika dediğim adam sürekli dc olup durdu. Teamfightlarda bulunmadı fazla. Oyun başı Janna'yla kavga ediyolardı niye creeplere vuruyorsun diye. 1 dakika onların lane'i izledim. Adam creeplere last hit yapamıyordu. Kısacası kötü bir carry oyuncusuydu.

• quote:

karşıda riven arıyorum bende yokmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

okullar tatil oldu ya.

irelia mı riven mı

Uyku saati gelmiş müstakbel lise 3'lünün.

Günaydın liseli.

anlamadım yanlış bişey mi dedim ki.

edit: iyi post kasmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E3DD8841 -- 14 Temmuz 2012; 10:19:07 >

• irelia daha zevkli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.