|
İran savaşının maliyeti ortaya çıktı: Şimdiden 2 milyar dolar harcandı
-
-
Çok düşük maliyet, aldıkları pozisyonlarla fazlasını çıkarırlar.üzücü
_____________________________ -
bunda vurulanlar vs yok sadece 4 f15 maliyeti 300 milyon doları aşıyor. vurulan 1 milyar dolarlık radar istasyonu var.
bunlar sadece OSINT olarak geçilen verilere göre belirlenen rakamlar. 3 milyarı devirir akşama kadar.
_____________________________ -
Sanırım en fazla etkiyi bizde gösterecek :) Ulan Afrika'daki kabile savaşlarının ülkemizdeki etkisini düşününce :) bu süreçten ne yapar eder, yine en fazla zararlı biz çıkarız(bkz. artan İsrail borsası/düşen İMKB)
bkz. Motorine 12, Benzine 3 Lira Zam Geliyor İddiasımemurlar.net
Motorine 12, Benzine 3 Lira Zam Geliyor İddiasıhttps://www.memurlar.net/haber/1161019/motorine-12-benzine-3-lira-zam-geliyor-iddiasi.html
-
bu devirde 2 milyara 5 gün savaş..
valla bedava
_____________________________ ''ahlak adına ne öğrendiysem hep futboldan öğrendim. çünkü top hep beklemediğim köşeden geldi.'' -
O gemiler hiç bir şey yapmasa, o ordu olduğu yer de dursa zaten para harcıyor.
-
Harcama daha fazla olabilir ama bu rakamlar ABD'ye dokunmaz..Haftalarca sürecek denilen bir savaş için ABD asgari 100 milyar doları gözden çıkarmıştır..
Zaten bu parayı verende İsrail...ABD için bir kayıp yok..İsrail parayı bastırdı ve ABD'yi kiralık katil olarak saldı İran üstüne..Yani ABD'nin mali açıdan bir kaybı olmaz, savaş maliyetini İsrail ve İsrail'e bağlı yahudi sermayesi karşılıyor şuan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 4 Mart 2026; 14:50:4 >_____________________________ -
atma recep
-
Kuveyt'ten parayı alırlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Bunlar 2 milyar dolar yakıyor, biz oturduğumuz yerde 4 günde 11 milyar dolar yakmışız.. Sormak lazım böyle saçmalık dünyanın neresinde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack! -- 4 Mart 2026; 15:13:37 >_____________________________ -
İran balistik füzeleri kendi sivillerine gelmesi ile bu tablo da İran beceriksizliği ayrı bir belirtece muhtaç. Sanki Amerika tüm sivilleri hedeflemiş gibi algı oluşuyor. İsrail ve İngiltere zaten dahil... Arap ülkeleri de komşu olanlar kendilerine saldırıldıkları için meşru karşı saldırılarla da ölenler var ... Yani bu tablo çok sığ sağlıksızdır...
-
ukranya rus savaş olur bizim ekonomimiz biter, kriz olur iran usd savaşı olur olan yine bize olur
savaşlarda sıkıntı yok dünya hep karışıktı
bize yönetenlerde sıkıntı var
_____________________________ -
bence biz ödüyoruz. yakıta bu kadar zam dünyanın neresinde var ?
-
O kadar insan aç. Füzeler milyar dolar uçuşuyor. Ne için daha fazla kendine güç. Kendinden olmayanı yoketme.
Amerika dünyanın asalak kurtçuğu. Olanakların sadece yarısı bu ülkeye gidiyor. Belki daha fazlası.
_____________________________ -
-
ferhat göçer-yalan şarkısı eşliğinde okunacak bir haber.
-
Herşey bitince bütün maliyeti İran a ödetitler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zafer, ‘zafer benimdir’ diyebilenin; başarı ‘başarılı olacağım’ diye başlayanın ve ‘başarılı oldum’ diyebilenindir.
M. Kemal Atatürk -
Okulun bahçesine füze rampası kurduğu söyleniyor tabi herşey teyite muhtaç. Eğer bu doğruysa o çocukların katili abd değil iran'ın kendisidir.
Bu tip diktatörler bu tarz hareketleri çok rahat yapabilir.
_____________________________ -
Aradan 3 gün geçtikten sonra İran resmi olarak kendi hatalarını kabul etti! u resm
Bu resmi açıklamadan öncesi zaten İran kendisi kendi sivillerini hedef aldığı da belli olmuştu işte daha da önceki haberi forumda da paylaşmıştım :
Vahşet ilk açılandığında vefat can çocukların sayısı düşük ifade edilmişti zamanla arttı :/ :
Yetmedi birileri başka ülkedeki Korona Virüsü ile toplu ölümlerin toplu mezarlarına ait Endonezya daki 2021 görsellerini HEMEN YAYDILAR ! Ortada sizleri de kullanan bir kesim var ... Dikkatli olun :
İşte aşağıdaki ile İRan daki kasıtlı yalan internette yayıldı ! Türkiye'de kanan çok. Birçok sözde aynı veya gazeteci veya bireyler bu yalanlar üzerine tepkilerini gösterdi ! ... Komple oyuna gelenler çok ...
Hamas Konusunda ugrab adlı üye de Türkiye'de haber yapılan yalan olanı ısrarla paylaşmıştır ve devamında gerçekler açığa çıkmasına rağmen halen paylaşımı da kaynaktaki haber de duruyor! İşte :
donanımhaber forum
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti) - (28.10.2025 savaş devam ediyor) [ANA KONU]https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163125556Objektif olabilmek için farklı duruş ve görüştekileri de takip edin bakınız ...
_____________________________
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Roma İmparatorluğu'nun batı yarısı, İspanyol İmparatorluğu, Britanya İmparatorluğu ve tarihteki diğer muadilleri gibi kendilerini gereksiz şekilde büyük bir askeri külfetin altına sokuyorlar ve yıpratıcı askeri operasyonlarla gerilemelerini hızlandırıyorlar.
Ama ABD bunu çöken bir imparatorluk olarak tarihteki muadillerinden de mantıksız ama bu muadillerinin en azından belirli bir kısmına uyar şekilde ideolojik ve dini sebeplerle yapıyor.
Benim tarihten yola çıkarak Suriye mesihyanik-apokaliptik monoteizmi olarak tanımladığım aşağılık bir yaklaşım uğruna bölgede muazzam bir zulüm işleniyor ve bölgedeki insanlar yok yere nefret içerisinde kutuplaşıp birbirini öldürüyor. Bu taraflar ki bölgeyi diğerlerinin kanıyla sulayarak domine etmeye, hegemonyalarını dayatmaya çalışıyorlar.
ABD dış politikasını ellerinde tutan İsrail lobisi Evanjelistler gibi Hıristiyan Kitab-ı Muakeddesi yorumlarına göre Yahudilerin Ortadoğu'ya sahip olduğuna inancına sahip diğer politik odaklarla işbirliği içerisinde Amerika'nın bölgesel politikasını yayılmacı ve yok edici emelleri bulunan küçücük bir İsrail hükümetinin dinci ekstremizi lehinde yönlendiriyorlar. Tüm Güney Amerika'dan Çin'e tüm dünya siz haksızsınız diyor ama Evanjelist ve Siyonist manyaklar ruh hastası şizofrenik Suriye monoteizminden beslenen gelenekleriyle tam gaz insanlık ve uygarlık dışı faaliyetlerini sürdürüyorlar. Aynı gelenekten beslenen İran'daki aşağılık Molla rejimi aynı paranın sadece öbür yüzü olarak karşılarında sözde bir engel teşkil ediyor ama aynı şiddet tohumlarını İsrail ve ABD ve Sünni Körfez unsurları ile el ele beraber bölgeye ekiyorlar.
Tüm bunların üstüne derin bir cehalete ama buna karşın fevkalade sığlığa sahip Trump'ın zayıf ve manipülasyona açık grandöz narsisistik karakteri ve Epstein vakasında zayıf karnı ABD'yi çok daha tehlikeli hale getiriyor. Netanyahu ve Siyonist gündemin en vahşi ve aşırı icrasının önünü açıyor.
Kendi ulusal çıkarlarına aykırı biçimde liderleri ve lobiler tarafından dini sebeplerle sokuldukları bu anlamsız savaşta Amerikalılar şimdiden 3 uçak ve bir takım başka askeri varlıkları kaybettiler. Bu liderlerini bile koruyamayan İran kadar ABD için de tam anlamıyla skandal bir durum teşkil ediyor ve ağırlaşan bir bilanço ABD'nin savaşı sürdürme imkanlarını ve meşruluğunu kısıtlıyor.
Muhtemelen tek iyi tarafı Trump'ın hanesine hesap sorulabilecek +1 puanlık daha bir mesele daha yazması. Trump gitmeden, kendisine yaptıklarının biraz olsun bile bedeli ödetilmeden ve ABD'ye biraz olsun sağduyu gelmeden karışan dünya düzeni rayına oturmaz.
Şu an ABD'deki bir takım odaklar Çin'in öncülüğünü devraldığı uluslararası dünya düzenini yıkmaya çalışıyorlar ama bu savaşı kaybedeceklerini düşünüyorum.
Nasıl ki Rönesans, Coğrafi Keşifler, Bilim Devrimi ve Aydınlanma Çağı ile Suriye mesihyanik-apokaliptik monoteizminin totalitarizmine Avrupa'da eninde sonunda haddini bildirdilerse günümüz modern dünyası bu geleneğin bir üçüncü dünya savaşı çıkarmasına izin vermeyecek.
Bu dünya Suriye monoteizmine, Bolşevizme, Nazizme, faşizme, cuntacılara, klasik emperyal kapitalist kompradorlara haddini bildirdi. Siyonistlere, Evanjelistlere, 12 İmamcı Mollacılara da haddini bildirecektir. :)
Zaten birbirlerini öldürüyorlar; olan arada kalan masumlara oluyor...
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bunlar 2 milyar dolar yakıyor, biz oturduğumuz yerde 4 günde 11 milyar dolar yakmışız.. Sormak lazım böyle saçmalık dünyanın neresinde var. |
|
Söyleniyor, iddia ediliyor falan filan. İnternet bu tarz tonla yanıltıcı bilgi ile dolu. Çoğu da ABD-Yahudi propagandasının ürünü. Gazze'de 20k+ (resmi olmayan rakam kim bilir kaç) çocuğu öldüren iki büyük şeytan İran'da okul mu vurmayacak?
Her ne hikmetse bu diktatörler değil de bunlara diktatör diyen ülkelerin ''demokratik'' yönetimleri çok daha fazla masum insanın canına kıydı tarih boyunca. |
|
bunda vurulanlar vs yok sadece 4 f15 maliyeti 300 milyon doları aşıyor. vurulan 1 milyar dolarlık radar istasyonu var. bunlar sadece OSINT olarak geçilen verilere göre belirlenen rakamlar. 3 milyarı devirir akşama kadar. |
Benzer içerikler
- instagram okundu bilgisi kapatma
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- spotify mod apk
- ses yükseltici
- jpg dosyası nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler








kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt









