Şimdi Ara

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR! Kulübü ♥》+30 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün rastgele int cafeye gittim yemin ediyorum yarı boyuma yakin cocuk oynuyordu , üzücü olani ise 0-15 ashe oynuyor , TF kaybedince " sizin ... " diyor takıma :) , takımında 20 li yaslarda insanda vardı belki , belki 30 lu yaslarda insanda vardı , sadece üzüldüm yani , hem saygısız , hemde Ahlaki değerlerden yoksun bir gençlik yetişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Ben durduk yere küfür etmem adam bana küfür edersede çok fena söver engellerim

Sen bence bi konuyu oku sonra yorum yap

Orijinalden alıntı: Rainbow Z

quote:

Yaptığım yapacağım şeyi söyledim konuda yazan umrumda değil

Edit: okudum konuyu fikrim aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 14 Nisan 2014; 13:09:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Yaptığım yapacağım şeyi söyledim konuda yazan umrumda değil

Edit: okudum konuyu fikrim aynı

Anlaşıldı amacın post kasmak sana cevap vermiyorum.

• Kimse kusura bakmasın ama Türk insanının yüzde 80'i terbiyesiz ve nasıl konuşmasını bilmiyor . West de oynuyorum daha dün oldu , arkadaşımla jungle -mid yapıyorduk adc'miz oyunun başından sonuna kadar Supportuna küfür edip durdu , oyun sonunda Türkçe de küfür edince anladık ki Türkmüş . Biz de aynı muhabbeti yaptık Türk her yerde Türk diye
  • bu küfür olayının önüne geçmek çok zor binlerce kişiyle baş edilemez ama şöyle birşey yapılabilir dh olarak oyunda birbirimizi ekleyelim sürekli kendi içimizde takım oluşturalım diğer türlü bu küfürbaz insanlar her maçta olacak. arkadaşlarımla oynadığım oyunlarda yenilsem bile daha fazla zevk alıyorum önemli olanda zevk almak zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert05 -- 14 Nisan 2014; 15:38:44 >
  • Ben de küfür ederim ama kendi kendime veya arkadaşla konuşurken ederim. Misal arkadaşla skypeta konuşuoruz, şu y...ğın yaptığı harekete bak gibisinden söyleniriz, ama kesinlikle tutupta direk adama yazarak küfür etmem. Oyun içinde feedlesede saçma oynasada dönüpte kelime yazmam. Arada şunu şunu yapsan daha iyi olurdu yazarım gayet içten şekilde, onlarda da büyük ihtimalle küfürle geri dönüş olur. Geçen seneden platin çerçevem var bu sene elmasım, adam geçen seneden silver bu sene altın, oyun başı daha minyınlar çıkmamış sende 0 armor var diye küfür etmeye başlıyo senin oynıcağın oyunu diye, şimdi buna dönüp küfür etsen boşa günaha girersin o derece

Kimse her oyunda üst düzey oynıyamaz, ben chalenger olsun gene feedlemem ama kötü oynıyabilirim, farm olarak ezilirim, oyun mantelitesi olarak ezilirim, bunlar olabilir ama 1yıldır hiçbi oyunumda 10. dakkada 5-6 kere ölmüşlüğüm yok, inanın ölene de laf etmiyorum oyun içinde tek kelime bile, ama dönüpte 10. dakkada 7-8 kere ölmüş birisi size laf atıyosa dönüpte diyecek bişeyin kalmıyo

Bu serverda herkes haklı, kimse benim yaptığım yanlıştı diye düşünmüyor, benim 15 senelik arkadaşım, 30 yaşında, beraber oyun oynarız arada, örnek veriyorum soloda oynar öldüğünde haritaya bakar kim varsa ona bok atar, kendisi bronzdu geçen sezon 500 ranked maçı ile, ama sorsam hep feedarlar afk lar geliyo :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Konunun özeti küfüre hayır sanıyorum, ben katılıyorum hacı küfür etmeyin he bana gelirse aileyi karıştırmadan direk şahsa öyle küfürler ederim ki ertesi gün gelir elimi öpersin.

Hocam geçenlerde bir bilgi edindim şöyle bir bilim adamı (ismini hatirlamiyorum) bir bardağa su koyuyor ve bir ay boyunca o bardağa hergün hakaret edip küfürler saydiriyor ve baska bir bardağa su koyup o bardağa da bir ay boyunca hergün güzel, latif sözler söylüyor ilk bardaktaki mikroskopla kontrol ettiğinde sudaki moleküllerin bozulup yıprandığını görüyor ve suyun tadına baktiginda suyun aci pis icilmez bir duruma geldiğini tespit ediyor diger bardakta ise molekullerin bozulmadugini ve hatta nasil denir bilmiyorum ama oldugundan daha iyi bi duruma gittigini ve suyu ictiginde suyun daha tatlı ve güzel oldugunu görüyor simdo bu olayı niye anlattım insan vucudunun %70 i sudan olusur insan insan ne kadar tatlı dilli olursa kendisine o kadar yansir ne kadar da kırıcı olursa o kadar kötü olur.sen o kırıcı konuştuğun surece vucudundaki su bozuluyor bu da hem maddi hem manevi bozukluk demek hem vucudunda hastalıklar peyda ediyor hemde ruhun xarsr görüyor o yuzden bizim hep yapici ve sabirli olmamiz gerektiğine inanıyorum yardımını bekliyorun teşekkür ederim:)

Hacım saçmalık bence.

• Beni de ekleyebilirsiniz nickim skilachie

adım murat 27 yaşındayım, eklicek arkadaşların yaşı veya iyi kötü oynamaları önemli değil yalnızca oyun içinde küfür etmeyen her kötü harekette moral bozmayan adam lazım, yoksa oyun değil sinir stres savaşına dönüyo
    Foruma yeni katıldım ancak uzun zamandır takip ediyordum bence haklısın oyun sağlısı açısından da küfür etmek oyundaki feedleyen arkadaşınızı durdurmayacak bu kesin. @Rainbow Z ayrıca oyun nickim Super Fresh eklerseniz oynarız küfürsüz maçlar dileğiyle ..

• aslında tanıdıklarım var 12 13 yaşlarında oynayanlar feedlemiyorlarda genelde girdigim maçlarda kazanıyoruz katılmak isterim
  • Bu serverda allaha kitaba olmuslere soven mi dersin, dive atip oldukten sonra sovup afk diyen mi dersin hepsi var. Kisilik ve manevi kismini gectim isin, oyuna dikkat veremiyor insan kufur gorunce. Bu herseye kufredenler nasil oynayabiliyor anlamis degilim. Ayrica destekliyorum sonuna kadar bu isi.

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR!  Kulübü ♥》+30 《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR!  Kulübü ♥》+30 《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR!  Kulübü ♥》+30

• quote:

Orijinalden alıntı: biedermann

Bu serverda allaha kitaba olmuslere soven mi dersin, dive atip oldukten sonra sovup afk diyen mi dersin hepsi var. Kisilik ve manevi kismini gectim isin, oyuna dikkat veremiyor insan kufur gorunce. Bu herseye kufredenler nasil oynayabiliyor anlamis degilim. Ayrica destekliyorum sonuna kadar bu isi.

Hocam Manevi değerlere sövenlerin inançları farklı olabilir ama kimse kimsenin dinine hakaret etmeye hakkı kesinlikle yoktur! Ben de müslümanım ama başkalarının dinine de saygı gösteriyorum dinde zorlama yoktur sonuçta ama kisinin özgürlüğünün başladığı yer başkalarının özgürlüğünün sınırına girdiği an biter sen kendini savunursun güzel bir üslupla anlarsa anlar anlamazsa da yapacak bir şey yoktur Hz.isaya(a.s) sormuşlar ölüyü diriltmenkten daha zor ne vardır diye ifhamu men la yefhem demiş anlamayana anlatmak :) yani kendini savunup sözünü söyledikten sobra tartışmayı uzatmanın manası yok buradaki amacımız hiç değilse bilinçlendirip bir kac kişide olsa yaptıkları hatadan döndürmek.Herkes yanlış yapabilir biz o yanlışları gördüğümüzde onlara sayıp yalniz birakmak yerine onların yaninda olup ne olursa olsun tatlı dille uyarmamız lazım. :) yorumun için teşekkür ederim.

• Eyvallah hocam teşekkür ederim bilgisayarım garantiden geldikten sonra kulübü düzenleyip, logoları yapıp çalışmaya başlamayı düşünüyorum hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow Z -- 14 Nisan 2014; 23:27:22 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.