Şimdi Ara

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR! Kulübü ♥》+30 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya yemişim paralarını hiçbir şey o çocuklardan önemli değil. Milletin hayatını mahvediyorlar! Batacaklar zaten bu gidişle.Paraya bu kadar önem verip kaliteyi, ahlâk unsurlarını gözardı ederek olumlu faaliyetlerde bulunmazlarsa.Bak o kadar yorum var, herkes şikayetçi.Memnuniyet olmayan yerde,muhabbetin dönmediği ortamda oynadığın oyundan zevk alır mısın? BATSINLAR ANASINI, SÜRÜNSÜNLER.O ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERMIYORLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow Z -- 13 Nisan 2014; 4:03:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rainbow Z

Arkadaşlarım geçenler de aklıma bir fikir geldi.Sizin de bildiğiniz gibi oyunda ahlâk namına hiçbir şey kalmadı.Kimsenin kimseye saygısı yok.İnsanlar artık hiç umursamadan maddi,manevi zararlarını düşünmeden, çok rezil derecede ahlak unsurlarını çiğneyip birbirleriyle insanın psikolojisini bozacak düzeyde hakaretvari ağza alınmayacak küfürler ediyorlar.Şimdi diyeceksiniz ki bunu veletler yapıyor... Kesinlikle yanlış bir düşünce.Ben oyun oynarken özellikle küfür edenlerin yaşlarını soruyorum muhatap olsam mı olmasam mı diye ve inanın 20-29 yaş arası küfür eden çok kişi var.Şu küfür etme hastalığı çoğumuzda var önceden küfür etmeyen bir insan bile oyuna başladıktan sonra küfür etmeye başlıyor. PEKİ NEDEN?
    Çünkü küfür etmek gibi ciddi bir konuyu aşırı basitlestiriyoruz.Bu sürü psikolojisinden kaynaklanıyor.Oyun esnasında küfür edenleri görüp onlar da ediyor ben neden etmeyeyim düşüncesine kapılıyoruz ve böyle bir hataya düştüğümüz için İNANIN ÇOĞU DUYGUMUZU ÖLDÜRÜYORUZ.

Misal olarak merhametimiz azalıyor neden? Çünkü karşımızdakine acımıyoruz.
    Vakur olan ifademizi yitiriyoruz neden? Çünkü küfür edip sinirleniyoruz bu da sakinliğimizin gitmesine sebep oluyor
    Kalp kırıyoruz
    Empati yeteneğimiz azalıyor.Hiç düşündündünüz mü ANNESINE SÖVDÜĞÜNÜZ KİŞİNİN ANNESİ YA VEFAT ETMİŞSE
    ONUN DUYDUĞU HÜZNÜ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ

Hırs yapmamıza neden oluyor aşırı hırs insanı felakete götürür
    Kibirli oluyorsunuz
    Ve bunun gibi bir çok zararı var...

Bu sebeple ben bir kulüp ya da topluluk kuralım diyorum yaş farketmez tek istediğim duyarlı, içten, samimi, toplumun faydasını gözeten, bilinçli kisiler olması özellikle bunu 14-18 yaş arası kardeşlerimizden bekliyorum.

Kulüp için bir logo tasarlayıp herkesin nickine has imza yapmayı düşünüyorum (evet teker teker uğraşıcam)

İstediğim kurallar şunlar

1)Eğer kulübe katılmak istiyorsa konuyla alakalı kendi düşüncesini yazmalı (alâka derecesini öğrenmek için)
    2)Durum mesajına (League of legendsdaki) Küfre Hayır İradene Sahip Çık DH tarzı bir slogan yazmalı(asla değistirmeyecek) DAHA ÜRETKEN ARKADAŞLAR VARSA SLOGAN DEĞIŞEBILIR
    3) Oyun esnasında asla küfür etmeyecek küfür edenlere karşı sabırlı olup her zaman kötülüğe karşı iyilikle mukabele edecek

Simdilik aklıma gelenler bunlar böyle bir grup olsa katılım nasıl olurdu düşünceleriniz neler?

Hislerime tercüman olmuşsun , yanındayım dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Z

Arkadaşlar ben bu konuda ciddiyim benim için çokluk değil kalite önemli 10 kişide olsa bu kulübü kurmak istiyorum 100 tane vezir olacağına 10 tane padişah olsun.
    Ciddi olanlar lütfen yorumlarını eksik etmesinler.
     《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR!  Kulübü ♥》+30

iyi güzel de hoenheim ne alaka

• İyi demişsin de bazıları çıkıyor resmen bana küfür et diye bağırıyor. Hakedene edeceksin bundan anlıyorlar

• Katılıyorum. Küfür edenlerin de o anda anlamlarını bile düşünmediklerini düşünüyorum. Çocuklar aile içinden çok online oyunlardan öğreniyor küfürleri. Bence çocuklar bilgisayarla daha geç tanıştırılmalı. Ben 6 yaşımdan beri oynuyorum mesela. Metin2 yüzünden küfür öğrendim sürekli de kullanıyordum.

• küfür edenler bazen el arabasına bindirip 10 kilometre miktiğim gibi şeyler yazarak komik olduğunu sanıyorlar işte bunlar hep asosyallikten kaynaklanıyor ebeveynler çocuklarının dışarı çıkmasına göz yumamıyor aman çocuğuma birşey olur korkusuyla evde oturmalarını yeğliyorlar çocuk pc başından büyürken ahlaktan yoksun kalıyor yaptığı şeyin normal birşey olduğunu sanıyor onlara örnek olmalıyız her bireyin ilgiye ihtiyacı vardır küfür edene sabırlı ve hoşgörüyle yaklaşıp kanımızı ısıtmalıyız.Küçükler küfür ettiğinde kendini olgun hisseder onlara bunun kendini tam tersine küçük düşürdüğünü anlatmalıyız.

Bende varım
    Hep sakat sorumluları paravanın sen arkasınamı sakladın...

• Keras kullanıcısına yanıt
    Riot'un Türkiyede oyuncu kaybetme kaygıları başlamış olabilir :)
  • Oyunda kufretmeyen tek kisi varsa o da benimdir. Ben takimimdakinin feedlemesine afk kalmasina ya da trollemesine kizip kufretmem. Olagan seyler. Ama o kadar cok bos konusan insan varki . Midde ziggs bir ulti tuturuyor kendini faker saniyor all chetten yazmalar felan. Thresh 2 hook tutturuyor kendini madlife saniyor. O zaman sinirleniyorum. Rakibin benden iyi olmasina degil bos konusmasina. O zaman da mute atiyorum 9 kisiye. Bi su iciyorum . Devam ediyorum oyuna.

sonradan bununda boş birşey olduğunu hakaret etsemde etmesemde hiç bi değişiklik olmadığını fark ettim.takıma hakaret etmek yerine kazanabiliriz diyerek kazanma oranını artırdım Silver dan kurtuldum ama plat ligindede aynı tas aynı hamam.

Şöyleki bu oyunun sonunda herkez ''GG'' terimini kullanır ben karşıdaki insanın duygularını düşündüğüm için yazdığım ''GG'' sayısı bir elin parmağını ancak geçer.

''GG EASY'' hiç kullanmadım ki bu kelime karşıdaki adamı küçük düşürücü bir söz arkadaşlarıma ne kadar desemde bu egoist sözden kurtaramadım

artık zevk için oynuyorum çok kasmıyorum

• riot bisey yapmiyoki veletlere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Ülkemizde oyuncular şöyledir,

Cam'dan dışarı baktıkları hayatta olamadıkları yapıyı oyunda olmaya çalışırlar, bu bazen hırçın birisi bazen küfürbaz birisi bazende iyimser olabiliyor bu tamamiyle oturmayan kişiliği ile ilişkilidir. Bir çok insan oyunda yaşından daha büyük laf'lar eder çünkü sonucunu bilemez Türkiyede 10 - 15 kişi aklına gelipte hakaret davası açsa emin ol küfür olayları çok çok düşer çünkü bu tarz davalar hem kısa sürer hemde yorucu değildir herkes gidip hakaret davası açabilir üstelik savcılığa dilekçe verilip kabul edilse ücretsiz bile

en fazla 2-3 dava basına düşse küfür olayı oyunlarda bitme noktasına gelir çünkü şuan acayip denetimsizlik var hem oyun firmalarında hemde kanunlarda.

Riot game sence filtre koyup 2-3 küfür içerikli kelime yazıldığında oyun sonuna kadar suspend koyamıcak bir sistemi yok mu ? vardır elbette ama yapmıyorlar.

Yani küfür önlemek 5-10 kişiyle olmaz çünkü küçük beyinlerde küfür bir savunma bir üstünlük yöntemi olarak kullanılır.

eskiden chat ban vardı bir kere yemiştim o zaman bıraktım ama gün geçtikçe unutuyorsun ve kapılıyorsun bu chat ban gelse emin ol %60 oranında azalır

• bende de benzer bir durum var hocam, ben de oyun başı çok hata yaptığım için herkes sövüyor 9 kişiye de mute atıyorum direk oyun sonu açıyorum benim için önemli olan oyunu kazanmak ama çoğu kişi dar görüşlü ve sabırsız bu yüzden 1-2 defa öldün mü pes eder tavırlar oyunu bırakmalar fln... bas muteyi kafam rahat etsin bari diyorum.
    "'Betrayer.' In truth it was I who was betrayed. Still I am hunted. Still I am hated. Now my blind eyes see what others cannot... That sometimes the hand of fate must be forced!...Now go forth, unleash the tides of doom upon all those who would oppose us!"
  • nymus93 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyun yani oyun süresini takip etmek lazım bak westte geçen gün bir olay geldi başıma

Mid oynarım genelde akali aldım karşımda ziggs var elemanlarda sanırım macarlar 2 pramade girmiş skorlarıda güzel genelde girmeden önce bakarım ben herkesin son maçlarına herneyse Ziggs biraz ezici oynadı farmda öne geçti birde 2 kill aldı zorlandım Junglerimizde panth. 6 level olmam lazım gang atamam dedi tamam dedik herneyse 12 dakika falan oldu ben defliyorum deflediğim için farm kaybediyorum şimdi bu durum türkiyede olsa emin ol ne anam ne bacım nede köpeğim kalırdı

Macarlar 3 kere gang geldi 3'ündede kill bıraktılar 3-2 oldu durum itemleri toplayınca kasmaya başladım 22-7 skor yaptım oyun win'le sonuçlandı bir taneside ağzını açıp noob şu bu hiç bir şey demedi 1 kere safe play lafı yedim ondada fazla pushlamıştım uyardılar.

Arada gerçekten çok kültür farkı var bizimkilerin ilk işi küfür bende isterim küfürsüz güzel bir oyun sonuçta bu bir oyun zevk almalısın sonucu olmayan bir durum yıllarca oynarsın güzel dostluklar edinirsin sonrada her oyun gibi buda biter :)

insanların farkına varması gereken şey şu her oyun biticektir

Bu arada küfür eden arkadaşlara biraz dostum şu bu diyip alttan alınca insancıl olanlar küfürü kesiyordu ben TR'deyken

Ben önlem olarak şunu aldım kimseyle konuşmuyorum sadece oyun oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Hocam bu oyun yani oyun süresini takip etmek lazım bak westte geçen gün bir olay geldi başıma

Mid oynarım genelde akali aldım karşımda ziggs var elemanlarda sanırım macarlar 2 pramade girmiş skorlarıda güzel genelde girmeden önce bakarım ben herkesin son maçlarına herneyse Ziggs biraz ezici oynadı farmda öne geçti birde 2 kill aldı zorlandım Junglerimizde panth. 6 level olmam lazım gang atamam dedi tamam dedik herneyse 12 dakika falan oldu ben defliyorum deflediğim için farm kaybediyorum şimdi bu durum türkiyede olsa emin ol ne anam ne bacım nede köpeğim kalırdı

Macarlar 3 kere gang geldi 3'ündede kill bıraktılar 3-2 oldu durum itemleri toplayınca kasmaya başladım 22-7 skor yaptım oyun win'le sonuçlandı bir taneside ağzını açıp noob şu bu hiç bir şey demedi 1 kere safe play lafı yedim ondada fazla pushlamıştım uyardılar.

Arada gerçekten çok kültür farkı var bizimkilerin ilk işi küfür bende isterim küfürsüz güzel bir oyun sonuçta bu bir oyun zevk almalısın sonucu olmayan bir durum yıllarca oynarsın güzel dostluklar edinirsin sonrada her oyun gibi buda biter :)

insanların farkına varması gereken şey şu her oyun biticektir

Bu arada küfür eden arkadaşlara biraz dostum şu bu diyip alttan alınca insancıl olanlar küfürü kesiyordu ben TR'deyken

Ben önlem olarak şunu aldım kimseyle konuşmuyorum sadece oyun oynuyorum

eskidendi hocam alttan alınca onlarında susmaları. bütün oyun küfretti adam nedense komiğime gitti ellemedim( bende küfretmedim yani ona :D ) ama adam oyun sonuna kadar ısrarla bütün takıma kaptırdı. oyun sonu ekranında da devam edince bende dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü arkadaşa dediğim gibi tr de çok sakat var

• Ben de oyun içinde küfrü geç hakaret etmiyorum ancak Türk insanı insanlıktan anlamıyor, böyle bir gerçek var. Birileri kavga ederlerse de ignore atmalarını söylüyorum. Bir oyun için bu kadar ahlaksızlık yapmak çok saçma ki insanlar küfürleri resmen lafın nereye gittiğini bilmeden ediyorlar. Bir insan neden kavga ettiği birisinin annesine laf atar ki, her neyse ben varım, ama bu kafa yapısıyla bu çok zor.

Oyundayız tr'de ücretsiz geçtim milletimdir dedim destek vereyim :)

Ya küfür ediyor alttan alıyorum bişi demiyorum ana bacı sövüyor susuyorum gülüyorum ne kadar genişsin diyor

en son adam ninemle köpeği falan karıştırıp bir küfür etti oyun bitti direk weste transfer oldum
    :)

Ben hayatımda o kadar yaratıcı etkili küfür duymamıştım yani adamların dağarcığı çok çok fazla ben westteyim buradada küfür var en büyük küfür noob, babysister :D
  • Kardeş o 20-29 yaşındayım diyenlerin çoğunu dikkate alma ben 17 yaşındayım ve sınıftaki arkadaşlar clash of clans lol filan oynuyolar hepside oyunda yaşını +20 +30 söylüyo ve herkesde inanıyo bunlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.