Şimdi Ara

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR! Kulübü ♥》+30 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarım gelince herkese pm atmayı düşünüyorum ilgin için çok teşekkür ederim.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheezy7

Ben destekliyorum oyunu kafama takmıyorum dereceli olsada küfür edince elime bişey geçmiyecegi için

Aynen hocam bize bu zihniyette adam lazım

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Bana küfür ediyorsa ederim.

Ondan sonra da herkes küfür edüyor bu serverden bi halt olmaz veletlerden usandım deyip dolaşırsınız

• grubun sloganı bu olmalı bence.

küfür edenin adına korum xd (umarım çizilmeyiz)

şaka maka boşuna uğraşmayın arkadaşlar

sen ben o yaptı ama oyunda bir sürü oyuncu var ve yaşları malum.

Orijinalden alıntı: Rainbow Z

Tamam sen dedin diye uğraşmayız.Hala oradamı kaldınız siz ?

pardon apla

• bazen öyle maçlar geliyoki sanmıyorum irademe sahip çıkacagıma iyi oynadıgımız halde küfür yiyoz mutlaka ederim dayanamam yoksa

• Takma kafanı bu kadar dostum. İyi niyetini anlıyorum ama küfür edecekler, ne yaparsan yap edilecek ve bitmeyecek. Karşındaki küfür edince takmazsan 1 eder 2 eder en sonunda bir işe yaramadığını görüp bıkar yorulur sıkılır. Diyeceksin ki küfür edilmesi sana bir şey ifade etmiyor mu? Etmiyor. Neden etsin? Yüzüme küfür edebilecek cesareti olmayan 3-5 sivilcelinin veya 20 25 yaşındaki dingilin laflarına kulak mı asacam? Bırak etsin küfürünü onlar, mute la geç. Bir insan küfür ediyorsa ezikliğinden ediyordur, çaresizliğinden ediyordur. Acziyettir küfür etmek, aciz bir toplumuz demekki bizim insanımız küfür eder diyenler bunu diyor demekki. Zekasını kullanamayan, aklıyla bir şeylere çözüm getiremeyen insanlar küfür ederek varlıklarını ispat etmeye çalışırlar, farkedilmiş olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Mayıs 2014; 3:22:53 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Bu durum yalnız onları değil bizi de etkiliyor.Ben şahsen anama babama küfür edilmesinden rahatsız oluyorum.Sen aldırış etme geç diyosun da sence o kadar basit birşey mi ?Ayrıca benim burdaki amacım insan kazanmak önceden küfür etmeyip de sonradan başlayanlar da var diğerlerinden gördükleri için.Bu olayı tek taraflı değerlendirmemek lazım.Bizim amacımız insan kazanmak olacak böyle giderse oyunda küfür etmeyen adam kalmayacak.Düşünsene 11 yaşında bir çocuk oyuna giriyor bakıyor herkes küfür ediyo bilmediği küfürler görüyor sonra hem oyunda ediyor hem dışarda ediyor afedersin bu çocuk bu yaşta böyle şeyler öğrenirse ilerde ne yapacak ne duygu kalır ne ahlak.Ben sadece bi nebze önüne geçmek için bu klubü kuralım dedim.

Hem birlik beraberlik olur
    Hemm tanışırız
    Seviyeli sohbetler olur
    Çözümler üretiriz
    Davranış şekillerimize göre durum değerlendirmesi yaparız
    Ssler alırız
    Ben güzel olacağı kanaatindeyim ama emek isteyen bi durum ve bir kişinin yapacağı birşey değil.

Eğlenceli de olur Küfür edene karşı nasıl davrandığımıza bakıp onun tepkilerini sslerle gösterebiliriz yeri gelir güleriz yeri gelir ciddileşiriz.

Herkese bıraktıracağız diye birşey yok ama bir kişi bile bıraksa bir dünya kazanmış oluruz bence.İyi yönden bakmak lazım hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow Z -- 26 Mayıs 2014; 3:42:38 >

• Rainbow Z R kullanıcısına yanıt
    8 yaşında sinkaflı küfürleri öğrendim Adana'nın varoş bir mahallesinde geçti çocukluğum. 11 12 yaşındaki bebelerin hepsi zaten küfretmeyi biliyorlar. Ayrıca o yaşlardakii çoluk çocuk maçıma gelecekse zaten küfürden geçtim ben olay bitmiştir benim için. Yazdıklarından anladığım kadarıyla çocuk değilsin, işin gücün vardır, dersin vardır uğraşma bunlarla, LOL bir oyun oyunların amacı eğlenmektir. Alacağını al oyundan ötesini düşünme. Ağzından 1 tane küfür çıkan olunca direk ignorela kafanı dinle. Bazen eğer ortam kötüyse oyunun başında herkese herkesi engellediğimi sadece pinglerle iletişim kurulmasını söylüyorum, kafam çok rahat ediyor.

LOL gibi oyunlarda küfür etmek kolay, çünkü küfür ettiğin kişi sana ulaşamıyor. Bu yüzden rahatça sövebiliyorlar, Riot'un gözünü para bürüdüğü için buna göz yumuyor. Allah'a da sövsen, Atatürk'e de sövsen, neye söversen söv ne yazarsan yaz banlamıyorlar. Eeee ben mi adam edicem bu oyunu? Onlar düşünsün, mute yapar geçerim uğraştığıma değmez.

Senin gibi iyi niyetli insanların beyhude çabalarla vakit harcamasını istemediğim için söylüyorum bunları. Sen bilirsin.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.