Şimdi Ara

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR! Kulübü ♥》+30 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende destekliyorum bu çalışmanızı. Oyun başlamadan şampiyon seçerken birbirlerine küfür etmeye başlıyorlar. Geçen biri Allah'a sövüyordu biri ailen ölsün tarzı kelimeler kullanıyorlar. Ayıp günah yahu. Hem o arkadaşın hem de takımın huzurunu bozmaktan başka bi işe yaramıyor bunlar.Önüne geçmekte sonuna kadar arkanızdayım.

Kazanmak istediğin halde kaybediyorsan sen asla kazanmak istememissindir.
  • Bn flame yapmami engelleyemiyorum adamin kafasina 10k isaret atiyorum cekilorsan diye herif dinlemiyor gidip oluyor. Isarerlerimi dinler misin diyorum yine gidip ayni seyi yapiyor. Adam gibi dinleyip kotu oynasa tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 13 Nisan 2014; 22:01:02 >
  • Bugün yaşadığım bir olayı anlatayım. Soloya jax almıştım geri kapmayayim diye shyvanaya redden başlarsa daha iyi olacağını botta cc olmadığı için gank atamayacagini topda gareni kesebilecegimizi söyledim ve adam direk annen ...... demeye başladı. Ben de geçtim bekledim topta yardım etmedim o da sen görürsün .... dedi geldi minion ve exp çalmaya başladı sonra garene keserse dokunmayacagimi söyleyince kaçtı gitti. Sonra ne mi oldu ? Bottaki vayne 1/4 gidiyordu ona graves ile kapışma farm yap dedim o da anan .... demeye başladı. Ben de blok dedim bloklamadan sadece split yaptım. Sonra anivia ana avrat sövdü adamlar drag alırken gelmediğim için (4vs4 savaşta 2 kisi ölmüştü adamlar 4 kişi drag alıyorlardı) ona da blok dedim ama belki de en çok sinirimi bozan şey shyvananın şu sözleriydi. Başta all dan report jax allaha küfür dedikten sonra chatten allahını s.... babanın s.... allahına sokay.m falan dedi. Deist biri olarak allah isa buda yahova ne derseniz diyin inanırım ama dine inanmam fakat insanların % 90ı müslüman bir ülkede böyle kolay bir şekilde allaha küfür etmesi çok çirkin bir şey. Daha çirkini takımdaki dışarıda görsen Müslümanım elhamdülillah diye dolaşan kişilerin shyvanaya tepki göstermemesi oldu. Takımda bir tek adam gibi susan oyununu oynayan jayce di sanırım adam 1 kelime etmedi oyun sonuna kadar. Ben de 1 kelime küfür etmememe rağmen ne küfürler duydum. Aslında bunun nedeni ilk olarak inci sözlük. 4mq diye her cümlenin sonuna küfür koyup bunu normalmiş gibi gösterdiler sonra bunu öğrenen ergen özentileri onlina oyunlara taşıdı ve suan 10 yaşında kamışa su yürümemiş çocuk haladan giriyor dayıdan çıkıyor.

Icimi döktüm valla. Ne gerekiyorsa arkandayım.

• Çocukları da öyle çok masum sanmayın "küfür nedir bilmeden giriyor oyunda öğreniyor" falan değil bir duysanız gerçek hayatta var ya uuuuv

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Karşındakiler ezici çoğunlukla çocuk, oyunun kitlesi böyleyken bunu değiştiremezsin. Yaş ortalaması pek de yüksek olmayan bir sürü oyun oynadım ama hiç bu oyundaki kadar küfre denk gelmedim. Cümleler rutin olarak küfürle başlıyor. Hatta cümlenin ögesi gibi oldu küfürler, olmadığında devrik cümle okumuş gibi hissediyorum.

Hocam Değiştiremezsin diye birşey yok ve kusura bakma çok saçma ve yanlış neden diye sorarsan 10 18 yas arası cocuklarin karakterinin oluşmaya başladığı yaş aralıkları bu yaşta çocuk ne görürse ne duyarsa ne öğrenirse onu alır bu yüzden biz ne kadar iyi davranırsak olumlu yaklaşırsak o kadar iyileşme gösterirler bu işler pat diye olmaz zaten emek sarfetmen lazım o yüzden gönüllü, istekli olan arkadaşlar katılırsa daha faal oluruz.Bence artık birşeyler yapmanın zamanı geldi yardımını bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow Z -- 14 Nisan 2014; 1:18:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İnsaninda bir sabri var ne adamlar geliyor bir gorsen...

Hocam merak etme ben de senle aynı oyunu oynuyorum hayata pozitif yönden bakmak lazım.Ederlerse etsinler. sen iyilikle muamele edersen onlar bi süre sonra yaptıkları hatanın farkına varacaklardir bu 10 yaşındaki çocuk icinde geçerli 40 yaşındaki adam içinde geçerli biz sonucta emek sarfedip birsey kaybetmis olmuyoruz böylece daha iyi bi insan olmaya adım atmış oluyoruz. Öyle değil mi :) Yardımını bekliyorum

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

İsmini küfredenin ... diye birşey yapabiliriz noktalı yere isteyen isediğini koysun

Tutmaz bu fikir ama tutarsa varım

Tutacak İnş.. ben bu kadar beklemiyordum ama arkadaşlarım şu an çok duyarlı davranıyorlar helal olsun valla hepsi üşenmeden yazmış çok mutlu oldum ya :D

Hocam ne demek istediğini tam anlamadım biraz açıklarsan çok güzel olur.

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Diamond eloda yaptıkları hatalara rağmen ölmüşlerine sövmüyorsam bilsinler ki chat banı almamak için QQ

Hocam ölmüşlerinin ne suçu var? Bi oyun için değer mi? Tahrip değil tamir yapmamız lazım yardımını bekliyorum

Orijinalden alıntı: sametulusoy

senin gibi insanlara ihtiyacımız var , yanıında olmak isterim eğer kabul edersen pm bekliyorum

Herkesin yapabileceği birşeydi ben sadece start tuşuna bastım yine de yorumun için teşekkür ederim.

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR!  Kulübü ♥》+30

Orijinalden alıntı: fungsclup

Konunun özeti küfüre hayır sanıyorum, ben katılıyorum hacı küfür etmeyin he bana gelirse aileyi karıştırmadan direk şahsa öyle küfürler ederim ki ertesi gün gelir elimi öpersin.

Hocam geçenlerde bir bilgi edindim şöyle bir bilim adamı (ismini hatirlamiyorum) bir bardağa su koyuyor ve bir ay boyunca o bardağa hergün hakaret edip küfürler saydiriyor ve baska bir bardağa su koyup o bardağa da bir ay boyunca hergün güzel, latif sözler söylüyor ilk bardaktaki mikroskopla kontrol ettiğinde sudaki moleküllerin bozulup yıprandığını görüyor ve suyun tadına baktiginda suyun aci pis icilmez bir duruma geldiğini tespit ediyor diger bardakta ise molekullerin bozulmadugini ve hatta nasil denir bilmiyorum ama oldugundan daha iyi bi duruma gittigini ve suyu ictiginde suyun daha tatlı ve güzel oldugunu görüyor simdo bu olayı niye anlattım insan vucudunun %70 i sudan olusur insan insan ne kadar tatlı dilli olursa kendisine o kadar yansir ne kadar da kırıcı olursa o kadar kötü olur.sen o kırıcı konuştuğun surece vucudundaki su bozuluyor bu da hem maddi hem manevi bozukluk demek hem vucudunda hastalıklar peyda ediyor hemde ruhun xarsr görüyor o yuzden bizim hep yapici ve sabirli olmamiz gerektiğine inanıyorum yardımını bekliyorun teşekkür ederim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

landen 0-5 40 farm cikan bi renektona yada dk 7de kule veren bi bot preye ana avrat duz giderim acimam

Hocam şu konudaki yorumların hepsini oku derim ayrıca şu an şu yorumu yapmakla hem zihnimizi bulandırıyorsun hem konuya köstek oluyorsun hem zarar veriyorsun hem milletin şevkini kırıyosun külliyen zarar yapna lütfen :) fikrini değiştir bence.

Orijinalden alıntı: I need $

Bizim milletimiz yapma denileni yapmayı çok sever.Bu konu başlığını görünce bu karikatür geldi birde

《♡ İradene Sahip Çık, Küfre HAYIR!  Kulübü ♥》+30

:D Bizim milletimiz özgür ruhlu çünkü 3.dünya savaşı çıksa emin ol şu milletin refahı için kimse evinde kalmaz çoğu kişi savaşa gider geçmişte de örnekleri çoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Bugün yaşadığım bir olayı anlatayım. Soloya jax almıştım geri kapmayayim diye shyvanaya redden başlarsa daha iyi olacağını botta cc olmadığı için gank atamayacagini topda gareni kesebilecegimizi söyledim ve adam direk annen ...... demeye başladı. Ben de geçtim bekledim topta yardım etmedim o da sen görürsün .... dedi geldi minion ve exp çalmaya başladı sonra garene keserse dokunmayacagimi söyleyince kaçtı gitti. Sonra ne mi oldu ? Bottaki vayne 1/4 gidiyordu ona graves ile kapışma farm yap dedim o da anan .... demeye başladı. Ben de blok dedim bloklamadan sadece split yaptım. Sonra anivia ana avrat sövdü adamlar drag alırken gelmediğim için (4vs4 savaşta 2 kisi ölmüştü adamlar 4 kişi drag alıyorlardı) ona da blok dedim ama belki de en çok sinirimi bozan şey shyvananın şu sözleriydi. Başta all dan report jax allaha küfür dedikten sonra chatten allahını s.... babanın s.... allahına sokay.m falan dedi. Deist biri olarak allah isa buda yahova ne derseniz diyin inanırım ama dine inanmam fakat insanların % 90ı müslüman bir ülkede böyle kolay bir şekilde allaha küfür etmesi çok çirkin bir şey. Daha çirkini takımdaki dışarıda görsen Müslümanım elhamdülillah diye dolaşan kişilerin shyvanaya tepki göstermemesi oldu. Takımda bir tek adam gibi susan oyununu oynayan jayce di sanırım adam 1 kelime etmedi oyun sonuna kadar. Ben de 1 kelime küfür etmememe rağmen ne küfürler duydum. Aslında bunun nedeni ilk olarak inci sözlük. 4mq diye her cümlenin sonuna küfür koyup bunu normalmiş gibi gösterdiler sonra bunu öğrenen ergen özentileri onlina oyunlara taşıdı ve suan 10 yaşında kamışa su yürümemiş çocuk haladan giriyor dayıdan çıkıyor.

Icimi döktüm valla. Ne gerekiyorsa arkandayım.

Hocam var ya sen şu paragrafı yazınca cidden çok hoşuma gitti ya yani burada ben ilgi, alaka görüyorum yazdıklarında. Son söylediklerinde de kesinlikle haklısın katılıyorum ilgin içinde çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.