Şimdi Ara

IQ (Zeka) Skalası ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alıntı

https://www.braincenter.com.tr/iq-seviye-tablosu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 12 Şubat 2022; 20:19:51 >

• Nasil olcuyor acaba bunlari.

Soyle bir soz var. En cok zaman gecirdigin 5 kisi ne ise sende onlarin ortalamasisin falan boylemi olcuyorlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yüksek IQ'ya sahip olan william james sidis değil miydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt

format atabiliyosa ve bilgisayarcıysa en yüksek zeka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bir sebepten ötürü profesyonel iq testine tabi tutulmuştum, 136 iq çıktı. Şu ana kadar hiçbir faydasını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 12 Şubat 2022; 21:29:27 >
  • 143 zafer dahi mi oluyor şimdi

• Şuana kadar gelmiş geçmiş en zeki insan olmaktan başka başarısı var mı acaba Marilyn vos Savantın. Yani herhangi bir buluşu insanlığı ileri götürebilecek bir olgusu, demek ki zeka ya tam olarak ölçülemez ya da zeka ile hiçbir ilgisi olmayan şeyler dönüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O hocam, kesinlemiş değil diye belki listede yoktur. Ama adamın başardıklarına bakıyoruz, mükemmel şeyler yapmış.

• hynque kullanıcısına yanıt

Hocam, araştırma/makale vardı, adını unuttum, ama , diyordu ki : ABD de idi sanırım, 100 veya 1000 üstün zekalı cocugun hayatları incelenmiş. Daha doğrusu ilk iq testi sonra hayat inceleme. Bir kısmı akademisyen gibi başarılara ulaşırken kimisi, alkol veya uyuşturucu bataklığına saplanmış, kimisi de normal hayat yaşamış. Normal bir çıkarıma göre, diyebiliriz ki yüksek IQ Her zaman huzur , başarı, mutlak icat getirmez.

• Yüksek IQ lanettir hocam ben taşipskiyatri (zaman algısının süper yavaşlamas) ayrıca yanında insanları tahmin edebilme jerşeyin np c gibi olması vb. Birüsürü sıkıntı çekiyorum yüksek zeka sizi bir nevi lanetliyor

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Yüksek iq ya mı sahipsiniz hocam? Özele gelin, sohbet etmek isterim sizle.IQ (Zeka) Skalası ss 

• en guzel yasamı 20 altı olanlar yasıyor

• Bizim okulda yapmışlardı çok yüksek zekayım ama bunun ekstrem bir faydası olmadı.

Bence zeka ve başarı doğru orantıda giden şeyler değil.

Bu şey gibi lüks süper jete sahipsin ama uçuramıyorsun, uçurmayı bırak hangarda ileri geri yapamıyorsun. L park bile yapamıyorsan o jetin olsaa nee olmasa ne.

• Katılıyorum , lakin , aşırı veya olması gerekenden az (buna ifrat ve tefrit da deniyor) olarak yaklaşmak bu mevzuya yanlış. Zekanın avantajını gördüğüm cok yer oldu, işe yaramadıgını gördüğüm (bilimsel araştırma) da oldu.

• Reo* kullanıcısına yanıt

Testin adını ve kaç yaşında olduğunuzu ve nerede bu testi olduğunuzu (psikiyatri kliniği vs) söyler misiniz hocam?

• günümüz dünyasında eq daha fazla iş görüyor

• İnternette güvenilir denilen bir siteden yapmıştım 156 gibi saçma bir değer çıkmıştı gerçek zeka testi yaptırmak istiyorum ama ne işime yarayacak bilmiyorum boşuna uğraşmak gibi geliyor bana (yazılım mühendisiyim)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.