Şimdi Ara

--iPod Touch 6 Kullanıcı Kulübü--Çıktı--A8--8MP Kamera (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
7
Favori
13.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazı cuma günü satın almayı planlıyorum. 16gblık sürümü bana yeterli olacağını düşünüyorum. Kamera performansı nasıl? Ön kamera video? Scorp uygulamasını aktif olarak kullanan birisiyim. iphone 5 kullanıcısıyım fakat cihazın şarjı çok çabuk bitiyor 2 saat filan ürünüm amerikadan geldiği için değişimide yok. ipod touch alıp sonrasında g5 almak bana mantıklı geldi (6-7 aynsonra alacağım g5i). Aramalarımı iphonedan müzik ve wifi olduğu yerlerdede ipodumdan gezintiyi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Batarya ömrü nasıl peki ve ayrıca yeni ios sürümüyle bize 16gbda kaç gblık alan tanıyor onu söylerseniz sevinirim :) scorp uygulamasını indirip test edersenizde çok muntazam olur teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musicfellas

    Cihazı cuma günü satın almayı planlıyorum. 16gblık sürümü bana yeterli olacağını düşünüyorum. Kamera performansı nasıl? Ön kamera video? Scorp uygulamasını aktif olarak kullanan birisiyim. iphone 5 kullanıcısıyım fakat cihazın şarjı çok çabuk bitiyor 2 saat filan ürünüm amerikadan geldiği için değişimide yok. ipod touch alıp sonrasında g5 almak bana mantıklı geldi (6-7 aynsonra alacağım g5i). Aramalarımı iphonedan müzik ve wifi olduğu yerlerdede ipodumdan gezintiyi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Batarya ömrü nasıl peki ve ayrıca yeni ios sürümüyle bize 16gbda kaç gblık alan tanıyor onu söylerseniz sevinirim :) scorp uygulamasını indirip test edersenizde çok muntazam olur teşekkürler

    cihazı 4 gündür kullanıyorum. Benim alma amacım note 4 cihazımın yanında hem marketi ile hem de pages numbers ve keynote monitör ve bluetooth klavyeye çıkış alarak kullanmaktı. Ayrıca hiç yanımdan ayırmayacak ve müzik,video ve uygulama işlerini onunla yapacaktım. Şu anda tam istediğim gibi oldu. Note 4ün internetini paylaştırıyorum, uygulamalarımı kullanabiliyorum. Bilet alma vs. işleri için ipod daha hızlı tepkiler veriyor.

    Bu nedenle 64gblık modelini aldım. 128 gereksiz büyük geldi, zaten o fiyata çıktıktan sonra ipad air veya mini4ün 64lüğüne doğru gidiyorsunuz. Gerek duymadım. dolayısıyla 16lık konusunda bilgi veremeyeceğim maalesef.

    kamerası idare eder. Halihazırda kullandığım note cihazımın kamerasından aşırı memnunum. Resimleri de direk sd karta attığı için kapasite sorunum da olmuyor. Işığın iyi olduğu yerlerde vasat bir iş çıkartıyor. ama tabi bir iphone 6s veya note 5 kamerası da değil. İŞte gerektiği durumlarda facetimedan görüntülü görüşme vs için kullanılır.

    Evrak tarama işini de yapabiliyor. Flaşı da var zaten. ama kamerasından şaheser beklemeyin derim.

    Müzik kulaklık kalitesi note4ten iyi. Üstelik bataryası sadece müzik dinlerken oldukça iyi gidiyor. Geçen hafta sivasa gittim ankaradan. Yol boyunca sürekli müzik dinledim, arada telin internetini paylaştırıp uygulama çalıştırdım, sonra yine müzik dinledim. şarjı yetti. Ankaraya döndüğümde %20 uyarısı verdi. Ama zaten çok hızlı şarj oluyor. yanımda da powerbank her zaman olduğu için batarya konusunda takmıyorum. cihazın

    Şunu söyleyebilirim, sadece müzik dinlerseniz wifiyi de kapatırsanız üzerine, cihazın bataryasının oldukça iyi olduğunu görürsünüz. Bunun yanında oyun ve video işine girerseniz,ki 4"lik ekranda ne kadar keyifli olur bilemiyorum, 4-5 saat civarında dayanacağını düşünüyorum. ancak şu var, uzun yolculuklarda, itunesdan film kiralanıp seyredilebilir ama tabi bu zorlama olur bana göre. Sorun ise ekran boyutu . yoksa oldukça güçlü bir cihaz.

    scorpu daha önce duymamıştım. Sayenizde üye oldum, ekşi itiraf gibi bir şeymiş :) herneyse, tabiki paylaşım yapmadım ama ön kamerada arkadaşlarla selfie çektiğimde dediğim gibi iyi ışık koşullarında işinizi görür. Yani bu site için kamerası sizi tatmin eder.

    neredeyse her iphone uygulaması ipodda da çalışıyor. optimizasyon sorunu yok.

    şimdilik bu kadar




  • Arkadaşlar elektronik müzik dinleyen birisiyim malesef note 4te müiğin keyfini alamıyorum. IPod touch ve beats kulaklık almayı düşünüyorum sizce tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ben de note 4 kullaniyorum. Ipodun ses kalitesini daha cok begendim. Aslinda noteda volfson ses yongasi var ve bu cozum dunyanin en iyilerinden. Herhalde yazilimla ilgili bir iyilestirme var ipodda o yuzden kulaga daha hos geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iOS9.3 veya 9.3.1'de kullanim sureniz ne kadar?

    Ben ne yaptiysam 5 saat alamadim. 4 - 4,5 saatten fazla gitmiyor batarya.

    5. nesil ne iOS6 da ne de iOS7'de boyle degildi. 6 saat civarinda ekran suresi aliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    Arkadaslar iOS9.3 veya 9.3.1'de kullanim sureniz ne kadar?

    Ben ne yaptiysam 5 saat alamadim. 4 - 4,5 saatten fazla gitmiyor batarya.

    5. nesil ne iOS6 da ne de iOS7'de boyle degildi. 6 saat civarinda ekran suresi aliyordum.

    1000 mah pil var 4 saat ekran açık internet uygulama vs de gidiyorsa müthiş dahasıda fizik yasalarına aykırı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan78689


    quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    Arkadaslar iOS9.3 veya 9.3.1'de kullanim sureniz ne kadar?

    Ben ne yaptiysam 5 saat alamadim. 4 - 4,5 saatten fazla gitmiyor batarya.

    5. nesil ne iOS6 da ne de iOS7'de boyle degildi. 6 saat civarinda ekran suresi aliyordum.

    1000 mah pil var 4 saat ekran açık internet uygulama vs de gidiyorsa müthiş dahasıda fizik yasalarına aykırı.

    4 saat ekran acik gitmiyor, ekran acik 3 saat ancak idare eder ederse de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur keşke apple biraz pili büyütseydi..

    hocam peki birşey sorucam size nasıl cihaz akıcımı kasma lag felan varmı özellikle bu ios 9.3.1 sürümünde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan78689

    doğrudur keşke apple biraz pili büyütseydi..

    hocam peki birşey sorucam size nasıl cihaz akıcımı kasma lag felan varmı özellikle bu ios 9.3.1 sürümünde?

    Apple A9 koyul bataryayi ayni birakinca kullanim suresi asagiya inmis iyice.

    Kasma donma yok gayet iyi durumda bu surumle tabi iOS10'a gecmeyecegim icin bu cihaz boyle devam edecek.

    Apple'da cihaz en hizli ciktigi surumdedir. Bir sonraki surumde hizlidir tabi ciktigi surum kadar degildir. Sonraki surumler cihaz nefes darligi ceker.

    iPod Touch 4 - iOS6'da cok kasiyordu.
    iPod Touch 5 - iOS8'de kismen kasiyordu iOS9'a guncellemedim
    iPod Touch 6 - iOS9'da sorun yok, iOS8 kullanmadim hic bu nesilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar spotify veya apple music kullanmak için touch 6 almayı düşünüyorum. Apple music kullanan var mı? Spotifydaki gibi offline dinleme mevcut di mi bunda da? Bir de ses kalitesi hakkında ne dersiniz
  • Arkadaşlar ipod umun usb kablosunu kaybettim ve farkettimki 5S ve 6S lerin kablosunu ipod a taktığımda tek tarafi sarj ediyor/okuyor. Ipod un kendi kablosunu rasgele taksamda her turlu sarj ediyor.
    Orjinal ipod kablosunu nerden bulurum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.apple.com/tr/shop/product/MD826ZM/A/lightning-dijital-av-adapt%C3%B6r%C3%BC

    Bundan aldim, televizyona sorunsuzca baglandi. İtunesdan kirlasigim veya satin aldigim filmleri tam ekranda gosterebiliyor. İpodun ful hd destegi de bulunmakta.

    Ote yandan monitore de baglayabilirsiniz. Hdmi girisi olmak sartiyla. Bu halde ios arayuzu karsinizda olacaktir, pages numbers ve keynote, ipodu yan cevirdiginizde tam ekran oluyor. Ayni sekilde chrome veya safari de tam ekran oluyor. Ama normal kullanimda menuler 6slerdeki gibi cigazi yan cevirdiginizde yana gecmiyor. Bu destek de gelirse ufak capli bir mac miniye sahip olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim iPod Touch 6 bisiklet sürerken yağmurda ıslandı.

    Ekran iki üç gün gidip geldi, yeşil olup bazen hiç açılmadığı da oldu. Bir kaç gün sonra kendine geldi ve açıldı, bir ay kadar kullandım. Pili ilk aldığımdan bu yana zaten sorunluydu, %50'den sonra maksimum 10-25 dakika gidiyordu. Ankara Cepa Lydia'ya götürdüm iki hafta önce, aradılar gel al sorunu yok dediler, geri verdiler ama almadım.

    Ekranın üst köşesinde ekranda ışık sızması var dedim geri verdim, sadece kısık ışıkta görünüyordu, zaten o ekran normalden bayağı düşmüştü ışığı.

    Bir kaç gün önce mesaj attılar gelin alın değişim yapıldı diye :)

    En güzel tarafı da 9.1 olarak geldi ve Jailbreak yaptım, What's app falan mükemmel oluyor, iphone'dan farksız.

    Demem o ki, değiştirme imkanınız varsa Jailbreak için fazlası ile değer bunun sıfırını almak veya değiştirmek, Jailbreak açıkları kapandı ve gelecek olan modele Jailbreak gelme ihtimali yok, çünkü açıklar kapandı.

    İphone alacağınıza iPod Touch alın arkadaşlar. Telefon için de alo demelik ufak bir şey aldınız mı iPhone'nuz olmuş olur.

    ____Kullandığım Malzemeler_____

    a) Kulaklık olarak Samsung HS3000 kullanıyorum Bluetooth ve aynı zamanda Stereo kulaklık. Aynı anda hem telefona hem iPod'a bağlı, yani cevap vermeniz için telefonu çıkarmanıza gerek yok, çantada dursun veya uzakta fark etmez, kulaklık üstünden cevap verebilir, son numarayı arayabilirsiniz. Üstelik bunu kulaklığı kullanırken yani iPod 'da film veya müzik, dinlerken izlerken yapabilirsiniz.



    En ucuz şu anda 69 Liraya epttavm sitesinden aldım, aynı anda ister bilgisayar ister tablet ister telefon bağlanabilir. Ses kalitesi mükemmel, act teknolojisi var ses pürüzsüz, kulaklığı açtığınız anda her ikisine birden bağlanıyor.
    http://www.epttavm.com/item/11887255_samsung-hs3000-siyah-bluetooth-kulaklik

    b) Malum 1000 Mah bataryası var, o yüzden sürekli kullanımda tam günü çıkarmıyor, son üretilen versiyonlarının pili çok daha iyi gidiyor ama yine de yeterli değil, bu nedenle Logitech Poweshell oyun konsolu aldım, ne alakası var diyecekseniz, içinde 1500 Mah harici batarya var bu konsolda, aynı anda kaba da olsa hem bir kılıf, hem bir lightning to Micro usb, hem bir oyun istasyonu olarak görev görüyor. Kullanırken iPod'un tüm imkanlarını da değerlendirmiş olabilirsiniz, resim çekme, hoparlörü kullanma vs. İki katından fazla batarya süresi alıp bir günü rahatlıkla çıkarabiirsiniz. Oyun istasyonu olması Asphalt 8 gibi oyunlarda playstation hissi veriyor tabi ki. 100 Dolar olarak piyasaya çıktı ancak şu an 45 Liraya edinebilirsiniz. iPhone 5s İphone 5c İphone 5SE İpod 5 ve 6'ya uyumludur.

    http://www.sanalmarketim.com/logitech-powershell-controller--battery-940000152/p_62357/




    c) Kılıf olarak Apple Store'da zamanında 89 Liraya satılan Speck Candy Shell kılıflarını kullanıyorum, parlak olması, üç katmanlı ve ince olması, elden kaymayacak şekilde tasarlanmış olması, silikon çizgilerle ve dört tarafında darbe emici sistemle hem koruması hem de kaymasını önlemesi ayrıca ekranı da koruması özelliği çok hoş. Bende fazlası ile var, ucuzken aldım 30 liraya ve isteyene gönderebilirim. Normalde 30 Dolar



    d) Almayı düşündüğüm sistem, 59 Dolar ve aynı anda çift sim kartlı bir iPhone 6 olmuş olacak :) Jailbreak bile gerek yok. Aynı anda iPhone'lara ikinci sim kart özelliği kazandırması da mevcut ayrıca. Kayıt etme olayını araştırıyorum şu anda.


    http://www.simore.com/en/dual-sim-card-adapter-bluetooth-iphone-ios-blueclip.html





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    Benim iPod Touch 6 bisiklet sürerken yağmurda ıslandı.

    Ekran iki üç gün gidip geldi, yeşil olup bazen hiç açılmadığı da oldu. Bir kaç gün sonra kendine geldi ve açıldı, bir ay kadar kullandım. Pili ilk aldığımdan bu yana zaten sorunluydu, %50'den sonra maksimum 10-25 dakika gidiyordu. Ankara Cepa Lydia'ya götürdüm iki hafta önce, aradılar gel al sorunu yok dediler, geri verdiler ama almadım.

    Ekranın üst köşesinde ekranda ışık sızması var dedim geri verdim, sadece kısık ışıkta görünüyordu, zaten o ekran normalden bayağı düşmüştü ışığı.

    Bir kaç gün önce mesaj attılar gelin alın değişim yapıldı diye :)

    En güzel tarafı da 9.1 olarak geldi ve Jailbreak yaptım, What's app falan mükemmel oluyor, iphone'dan farksız.

    Demem o ki, değiştirme imkanınız varsa Jailbreak için fazlası ile değer bunun sıfırını almak veya değiştirmek, Jailbreak açıkları kapandı ve gelecek olan modele Jailbreak gelme ihtimali yok, çünkü açıklar kapandı.

    İphone alacağınıza iPod Touch alın arkadaşlar. Telefon için de alo demelik ufak bir şey aldınız mı iPhone'nuz olmuş olur.

    ____Kullandığım Malzemeler_____

    a) Kulaklık olarak Samsung HS3000 kullanıyorum Bluetooth ve aynı zamanda Stereo kulaklık. Aynı anda hem telefona hem iPod'a bağlı, yani cevap vermeniz için telefonu çıkarmanıza gerek yok, çantada dursun veya uzakta fark etmez, kulaklık üstünden cevap verebilir, son numarayı arayabilirsiniz. Üstelik bunu kulaklığı kullanırken yani iPod 'da film veya müzik, dinlerken izlerken yapabilirsiniz.



    En ucuz şu anda 69 Liraya epttavm sitesinden aldım, aynı anda ister bilgisayar ister tablet ister telefon bağlanabilir. Ses kalitesi mükemmel, act teknolojisi var ses pürüzsüz, kulaklığı açtığınız anda her ikisine birden bağlanıyor.
    http://www.epttavm.com/item/11887255_samsung-hs3000-siyah-bluetooth-kulaklik

    b) Malum 1000 Mah bataryası var, o yüzden sürekli kullanımda tam günü çıkarmıyor, son üretilen versiyonlarının pili çok daha iyi gidiyor ama yine de yeterli değil, bu nedenle Logitech Poweshell oyun konsolu aldım, ne alakası var diyecekseniz, içinde 1500 Mah harici batarya var bu konsolda, aynı anda kaba da olsa hem bir kılıf, hem bir lightning to Micro usb, hem bir oyun istasyonu olarak görev görüyor. Kullanırken iPod'un tüm imkanlarını da değerlendirmiş olabilirsiniz, resim çekme, hoparlörü kullanma vs. İki katından fazla batarya süresi alıp bir günü rahatlıkla çıkarabiirsiniz. Oyun istasyonu olması Asphalt 8 gibi oyunlarda playstation hissi veriyor tabi ki. 100 Dolar olarak piyasaya çıktı ancak şu an 45 Liraya edinebilirsiniz. iPhone 5s İphone 5c İphone 5SE İpod 5 ve 6'ya uyumludur.

    http://www.sanalmarketim.com/logitech-powershell-controller--battery-940000152/p_62357/




    c) Kılıf olarak Apple Store'da zamanında 89 Liraya satılan Speck Candy Shell kılıflarını kullanıyorum, parlak olması, üç katmanlı ve ince olması, elden kaymayacak şekilde tasarlanmış olması, silikon çizgilerle ve dört tarafında darbe emici sistemle hem koruması hem de kaymasını önlemesi ayrıca ekranı da koruması özelliği çok hoş. Bende fazlası ile var, ucuzken aldım 30 liraya ve isteyene gönderebilirim. Normalde 30 Dolar



    d) Almayı düşündüğüm sistem, 59 Dolar ve aynı anda çift sim kartlı bir iPhone 6 olmuş olacak :) Jailbreak bile gerek yok. Aynı anda iPhone'lara ikinci sim kart özelliği kazandırması da mevcut ayrıca. Kayıt etme olayını araştırıyorum şu anda.


    http://www.simore.com/en/dual-sim-card-adapter-bluetooth-iphone-ios-blueclip.html





    Jb ihtimali nasıl kalmadı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Şöyle kalmadı, Apple jailbreak açıklarını bulana milyar dolar veriyor. Ve Taig olsun Pangu olsun tüm ekip Apple'dan bu faydayı sağlamak için başka gruplar altında birleşiyorlar. En son adı gizli bir grup 1 Milyon kazandı Apple'dan Jailbreak açıklarını vererek üstelik bu iOS 9.2 açıklarıydı.

    http://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2015/11/02/ios-9-jailbreak-winners/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    Şöyle kalmadı, Apple jailbreak açıklarını bulana milyar dolar veriyor. Ve Taig olsun Pangu olsun tüm ekip Apple'dan bu faydayı sağlamak için başka gruplar altında birleşiyorlar. En son adı gizli bir grup 1 Milyon kazandı Apple'dan Jailbreak açıklarını vererek üstelik bu iOS 9.2 açıklarıydı.

    http://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2015/11/02/ios-9-jailbreak-winners/

    Bundan sonra gelmeyecek mi hocam?
    Kb siz bir ios cihazı benim gözümde yarımdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige


    quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    Şöyle kalmadı, Apple jailbreak açıklarını bulana milyar dolar veriyor. Ve Taig olsun Pangu olsun tüm ekip Apple'dan bu faydayı sağlamak için başka gruplar altında birleşiyorlar. En son adı gizli bir grup 1 Milyon kazandı Apple'dan Jailbreak açıklarını vererek üstelik bu iOS 9.2 açıklarıydı.

    http://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2015/11/02/ios-9-jailbreak-winners/

    Bundan sonra gelmeyecek mi hocam?
    Kb siz bir ios cihazı benim gözümde yarımdır

    JB imkanı 9.1 ile kapandı gibi az bir ihtimal vardı onu da Milyon dolarlık ödülle kapattılar çünkü hiç bir Jailbreak takımı bu kadar paraya hayır demez. Ve Pangu Taig ekiplerinden daha hızlı olan ekipler var ancak bunlar müşterilere değil Apple'a çalışıyor. Daha karlı.




  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Bu ne kadar güzel ürün aksesuar tanıtımıdır, evlere gelen tanıtımcılar gibi. Ipod touch alasım geldi sırf şu aksesuarlar yüzünden :) önerir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 28 Ağustos 2016; 17:41:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mordecaí

    Bu ne kadar güzel ürün aksesuar tanıtımıdır, evlere gelen tanıtımcılar gibi. Ipod touch alasım geldi sırf şu aksesuarlar yüzünden :) önerir misiniz?

    Evet, kesinlikle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kaliteli bir ses ile müzik dinlemek istiyorum. O nedenle güzel bir mp3 player ve kulaklık almak istiyorum. Ipod touch ın ses çıkışı iphone 5s ile aynımıdır acaba?
    Biri telefon biri müzik amaçlı olduğundan ipod touch da farklı olan birşey varmı acaba arkadaşlar. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.