Şimdi Ara

!İpod touch 2g jailbreak yapıldı sanırım...!!!!! [yapılmış]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
15.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb işlemine buradan başlayabilirsiniz hayrılı olsun sabrımıza değdi....

http://forum.donanimhaber.com/m_29488693/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 3 Şubat 2009; 21:35:17 >

• Henüz değil.
  • Senin oradan anladığnı yazarmısın bilelim ya
  • iPod Touch 2G'nin içerisine yerleştirilen bootloader ile tamamen iletişim kurulabiliyormuş şu an.Örnek olarak yeni iRecovery'i kullandığınızda help yazabilirsiniz ve karşınıza komut listesi çıkar.Bunlar iRecovery içindeki komutlar değildir.Bu komutlar bootloader içine yerleştirilmiştir ve şu an onlara erişebilirsiniz.

Yani işin bi kısmı halledilmiş ama jailbreak için exploit kodunun bulunması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 2 Ekim 2008; 15:10:24 >
  • Eyvallah. Bekliyoruz 4 gözle.
  • hocam bi heyecanlandırdın yaw, neyse az daha bekleyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva06

hocam bi heyecanlandırdın yaw, neyse az daha bekleyelim

Hiç sorma kalpten gidiyodum bi jailbreak uğruna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bende heyecanlanmadım değil.Neyse az kaldı en azından.O değilde 2G Home tuşuna basılı tutup Power tuşna basınca ekranın screenshoot'unu alıyormuş yeni keşfettim. :)
  • Bunun için program yüklememiz gerekmeyecek yani. Süper
  • 2.1 de 1G de de yapabilioruz screenshot işini
  • bu iş giderek ps3'ü kırma meselesine dönmesin?
  • Zannetmiyorum. Ps2 de oyun şirketleri çok büyük zarara girdi bu çip olayından dolayı. Ps3 te de önlemini aldılar.
    Ama apple sadece cihazını satıyor. Program da satsa zararı büyük değil. Bu yüzden öyle geniş çaplı önlem aldıklarını sanmıyorum. Yakında kıracaklardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

iPod Touch 2G'nin içerisine yerleştirilen bootloader ile tamamen iletişim kurulabiliyormuş şu an.Örnek olarak yeni iRecovery'i kullandığınızda help yazabilirsiniz ve karşınıza komut listesi çıkar.Bunlar iRecovery içindeki komutlar değildir.Bu komutlar bootloader içine yerleştirilmiştir ve şu an onlara erişebilirsiniz.

Yani işin bi kısmı halledilmiş ama jailbreak için exploit kodunun bulunması gerek.

O süper bu demektir ki kırılmaya çeyrek var yakında kırarlar PSPden biliyorum iletşimş oluyordu exploit falan deniyor bi bakıyorsun aa kırılmış
  • bunu söylediğin iyi oldu hocam, bilmediğim daha neler var acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Blackworms

Açıkçası bende heyecanlanmadım değil.Neyse az kaldı en azından.O değilde 2G Home tuşuna basılı tutup Power tuşna basınca ekranın screenshoot'unu alıyormuş yeni keşfettim. :)
  • Kırarlar yani ne dayanıyo ki Şimdilik en zoru ps3 sanırım ama ben ondan da umutluyum ilerde bulurlar yolunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

Kırarlar yani ne dayanıyo ki Şimdilik en zoru ps3 sanırım ama ben ondan da umutluyum ilerde bulurlar yolunu

PlayStation 3'ü kırsalar bile Blu-Ray teknolojisi ile oyunları kopyalayıp dağıtmak çok kolay olmayacaktır eminim ki.En iyisi kırılamaması bence.Öyle böyle alıyoruz oyunları.
  • Blu-ray writer lar çok pahalı zaten. En azından şimdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Blu-ray writer lar çok pahalı zaten. En azından şimdilik.

İyide korsancılardan oyunu alısın çünkü 30-40GBlik oyunları indirmek bayaaaaa uzun sürer.Şahsen kırılmasını istiyorum.Kırılınca cihazın garantisi gidecek ama 5 orjinal oyun parasına PS3 alınıyor.SONY'e
  • 2g fw 2.1 kullanmıyo mu ? 2.1 kırıldı diye biliyorum da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyu

2g fw 2.1 kullanmıyo mu ? 2.1 kırıldı diye biliyorum da...

sanırım bu fw ile deil touch un kendisiyle alakalı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.