Şimdi Ara

!İpod touch 2g jailbreak yapıldı sanırım...!!!!! [yapılmış] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
15.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dha yaplmadı beklıoruz
  • Yalan oldu bence
  • Aslında 1g'yi yapmışlar, 2gyi yapmamaları için bir şey yok. Zaman meselesi sonuçta.
    Ben yeni bir ipod touch 2g kullanıcısı olarak 2.1.1i geri yükleyip jb mi yapsam yoksa free application'larla idare edip 2.2nin jb'sini mi beklesem ne dersiniz???
  • ipod touch 2gnin jb yapılamamasının sebebi hardwarela ilgili. ipod touch 1g ve iphone 3glerden daha farklı bi işlemciye sahip ve 2.1.1'den daha düşük bir firmware yüklenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyo -- 2 Aralık 2008; 20:52:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinmu

Aslında 1g'yi yapmışlar, 2gyi yapmamaları için bir şey yok. Zaman meselesi sonuçta.
    Ben yeni bir ipod touch 2g kullanıcısı olarak 2.1.1i geri yükleyip jb mi yapsam yoksa free application'larla idare edip 2.2nin jb'sini mi beklesem ne dersiniz???

hiçbirini yapamazsın 2g de yok jb falan...
    walla hiç araştırmadım neden yapılmadığını ama 3g çıkacak diyorlar o zaman zornlu olarak çıkartacaktır yada apple elindeki 1gleri tüketince mecburen insanların alması için jb yöntemlerini bir hacker yolu ile internete sızdıracaktır psp deki olay gibi yani
  • jb yılbaşına kadar çıksın artık.alacam bi tane
  • Çıkmadı gitti tilki uykusundayız ama çıkmıyor :(
  • aslında benim pek umudum kalmadı
  • youtube da bi video da gördüm ve yorumların hepsinde çalışıyo deniyo kimse çalışmıyo diye küfür etmemiş genelde çalışmayanların altında yorumlarda fake die yazarlar yada küfür ederler ama bunda yok doğru olabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=Ix5gEKly6fQ

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/c5ef33ee6def63cb842f1ffd5e6b6d288f2105eb4cf9c2c9c13892905880f0f2c83c26442963ae1f18060#

dosya da bu
    http://depositfiles.com/en/files/ltvyg2hag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 6 Aralık 2008; 16:29:30 >

• hocam doğru olsa şimdiye heryer çalkalanırdı bu haberle
  • Denemeye değer. Toplanın 2g ciler
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Denemeye değer. Toplanın 2g ciler

benim kota sorunum olmasa anında denerdim de firmwareler 250-300mb fln oluyo o yüzden indiremiyom kesin olmadan. limitsiz adsl olanlar deniyebilir mi acaba lütfen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

quote:

Denemeye değer. Toplanın 2g ciler

benim kota sorunum olmasa anında denerdim de firmwareler 250-300mb fln oluyo o yüzden indiremiyom kesin olmadan. limitsiz adsl olanlar deniyebilir mi acaba lütfen?

Haklısın, limitsizciler toplanın

• Eee deneyen oldu mu??
  • arkadaşlar ben deniyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva06 -- 7 Aralık 2008; 19:33:33 >
  • fw 2.1 , 2.0.2 yada 2.0.1 gerekiyormuş 2.2 desteği yok, şans işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva06

fw 2.1 , 2.0.2 yada 2.0.1 gerekiyormuş 2.2 desteği yok, şans işte

oluyomuş yani??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: truva06

fw 2.1 , 2.0.2 yada 2.0.1 gerekiyormuş 2.2 desteği yok, şans işte

oluyomuş yani??

2.1 le biri deniyebilir mi acaba 2.2 den tek farkı türkçe desteği
  • youtube deki videoların hepsi fake, quickpwn kullanılarak video hazırlıyorlar, ama 2g için o calısmıyor, acıkcası quickpwn ı cıkaran ekip 2g ile su an için ilgilenmediklerini resmi olarak acıkladı, cunku ipodtouch 2g nin işlemcisi farklı bi yapıya sahip, 1g için jailbreak cıkaran ekibin asıl amacı iphone için jailbreak yapmak dolayısıyla apple 2g deki işlemciyi ileride cıkacak yeni nesil i phone de kullanmadıkca itouch 2g için ugrasmayacak bu ekip. ama hala umut var cunku baska bi ekip sadece 2g için ugrasıyor ama sanırım 3 aydan fazla zamandır ugrasıyorlar, fazla ilerleme sanırım kaydedemediler, benim görüşüm daha aylar alacak gibi ama sonuca ulasacaklarından umutlyum. gelişmeleri ekibin google code sayfasından takip edebilirsiniz, daha tamamlanmamıs cok sey var ama yarısı tamamlanmıs gozukuyor, en azından onlar umutlu, sahsen ben de hala umutluyum. ekibin adı chronicdev hep birlikte bekleyip görelim.

buyrun link burada:

http://code.google.com/p/chronicdev/

gördüğünüz gibi projenin tamamlanması için daha 4 tamamlanmamıs hedef var, sadece 3 ü tamamlanmıs ve birinin de sonucu bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferostyle -- 8 Aralık 2008; 4:34:30 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.