Şimdi Ara

!İpod touch 2g jailbreak yapıldı sanırım...!!!!! [yapılmış] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
15.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: truva06

ettiğinden emin olablirsin hocam,en azından 2.x versiyonuyla. Şimdiye kadar bi tavla, bi gitar ve bi piyano programı satın aldım.

Oo süpermiş o zaman yahu. :) Şimdi normal olarak girip bir account alıp kredi kartı numaranıda yazınca kabul ediyor yani.Bu konuda detaylı bir PM almak isterdim senden müsaitsen.
  • fazla detaya gerek yok aslında, bölge olarak tr yi seç gersini halledersin çok kolay ama illa yardım isterim dersen pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

bana kalırsa bunlar hikaye

apple'ın elinde yada büyük satıcıların elinde 1. gen ipod touchlar bitmeden 2. jenerasyonun jailbreak'i çıkmaz.

ticaret bu.

Eğer ugun fiyattan ikinci jenerasyon satmaya karar veren varsa ben ikinci touch'ımın olması adına memnuniyetle müşteri olurum.

Bence bunun apple ile ilgisi yok.1.jenerasyonlar zaten 2.g cıkınca fiyatlari düştü ve tıkır tıkır satildi.

Jailbreaki yapanlar hele hiç sallamaz bence 1.g bittimi bitmedimi diye. Ama donanimsalsa gercekten kötü olur. Apple donanimsal sınırlandirmalari iyi beceriyor..

bakalım

• quote:

fazla detaya gerek yok aslında, bölge olarak tr yi seç gersini halledersin çok kolay ama illa yardım isterim dersen pm at

En son denediğimde kabul etmiyordu ama şimdi denediğimde kayıt yapabildim.Çok ilginç :) Desene paralar applicationlara gidecek artık.
  • walla denildiği gibi jb donanımsal olacaksa app. ları parayla almak en iyisi, hem application lar çok pahalı değil ama oyunlar için aynı şeyleri söyleyemicem.
  • peki orjınal halinde iken.. internete girmede, mail alıp vermede, mp3 dinlemede bir sorun yok dimi.. sadece oyun amaclı yapılıyor bu jalibrelik denen hackleme işi.... uygulama derken neler mesela?
  • onlarda bi problem olmaz, jb ise ücretli oyun ve programları ücretsiz indirip kurmana yarar, uygulama dediğim program mesela gitar programı yada piyano gibi.
  • yok mu bi haber hala???
  • en son donanımsal bir şeyler yapmak gerektiğine dair bişiler vardı ama bence yakında hallederler, sonuçta benim 1. gen almamdaki en önemli etkenlerden biri bu jb olayının daha 2. gende çözülmemiş olmasıydı.

Mantıklı bir işlemle çözülmesi durumunda bendeki 1. gen 16 gb yi satıp 2. gen almayı düşünüyorum ama bakalım.
  • Aslında bu jb olayını en cazip kılan şey appstor da olmayan uygulamalar , yani ipod u türkçe yapmak yada tema yı değiştirmek. Apple nasıl olmuşta böyle bir cihaza tema değişimi koymamış hayret
  • çıkmayacak herlade
  • yakında hallederler beklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Satın onları hemen

Dalga geçiyordum şimdi halime bakın 1g ipodum bozuldu yerine 2g verdiler jb yapamıyorum yardım Cidden olur mu bu jb işi yalan oldu gibime geliyor ?
  • quote:

quote:

Satın onları hemen

Dalga geçiyordum şimdi halime bakın 1g ipodum bozuldu yerine 2g verdiler jb yapamıyorum yardım Cidden olur mu bu jb işi yalan oldu gibime geliyor ?

yha yakında olur uğraşıolar çoğu kişi 2g alıyor çünkü yapacaklar servis menüsüne girilmiş sanırım bu iş hallolcak gibime geliyor yakın bir zamanda

• Yaw kac haftadir uğraşiyorlar ,bi numaralari yok ,doğru düzgün uğraşin kardeşim
  • Arkadaşlar wallpaper ı ana menüye koymayı başaran var mı 2g de birde klavye deki otomatik tamamlama ?
  • wallpaper ana menüye koyulmaz tema olarak değişiyor diye biliyorum , ikinci soruna gelince settings de klavye ayarından kapatabilirsin
  • quote:

wallpaper ana menüye koyulmaz tema olarak değişiyor diye biliyorum , ikinci soruna gelince settings de klavye ayarından kapatabilirsin

Olmuyor hocam oradan kapatılmıyor :(
  • çıkmayacak heralde. çıkacak olsa şimdiye kadar çıkardı
  • Ben hala beklemekteyim. Ama sanki yakın bir zamanda çıkabilir de.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.