Şimdi Ara

İPHONUM SİZCE GARANTİ DIŞI KALDIMI ? (6S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftalıgına tatile çıktım. Antalyaya gittim. Telefonum sıvı geçirdi.(HAVUZ SUYU) bende 1 gün sonra oradaki telefoncuya götürüp sorunu söyledim.(görüntü gelmeme ses gelmeme vb.) neyse telefonu istedi verdim. alt taraftaki 2 vidayı söküp arka kapağı kaldırıp içinde su oldugunu görünce hiç bir işlem yapmadan kapağı geri kapatıp vidaları geri taktı. sizce telefonum garanti dışı kaldımı ? ( ORADAKİ ADAM GARANTİ DIŞI KALMAZ DEDİ)

• Tabiki garanti dışı kaldı sen telefonu banyo ysptırmışsın o iki vidayı açsa ne olur açmasa ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç geçirmese bile o vidalara karışması garanti dışı bıraktı cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sım kart girişinde lcı bulunur su ile temasta lcı etkinleşir ve kırmızı olur kırmızı oldu ise garanti dışı kaldı demektir

• Telefonun açılması zaten garanti dışı bırakıyor. Ama senin telefonun zaten öncesinden garanti dışı kalmış durumdaydı. Sıvı temasına karşı garanti sunmuyor Apple.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıvı teması garanti dışı bırakır zaten fakat garantisi olan telefonun içerisini bir telefoncuya açtırman zaten ayrı bir kafa

• Önceki iki aynı konuda açıldığından bahsedilmemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1: hocam şimdi vida sökülmesi garanti dışı bırakırmı ? içine dokunulmadı bile. sadece açılıp geri kapatıldı.(sıvı temas demiyorum bak)
    2: sıvı temas garanti dışı kalıyor biliyorum.
    3: 1650TL masraf var dediler ama 1650TL verince sıfırını veriyorlar.
    4: Asıl sorum şu telefon söküldü garanti dışı kaldı. ben tekrardan 1650TL telefonu garanti yerinde bire bir değişebilirmiyim.
  • RAMAZAN0121 R kullanıcısına yanıt
    Zaten sivi temasi olmuş madem acicak içine bakicak cesaret buldun en azindan kurutsaydin üfleseydin güneşin önüne koysaydin bari belki bi care bişeyler olabilirdi neyse 1600 verip yenisini alabilirsin..

• RAMAZAN0121 R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman 1650 tl verip yenisini veriyorsa apple en mantıklısı budur

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ben sökmedim tatildeydim orda bir telefoncuya götürdüm sorunu söledim getir dedik bakalım dedi. Telefonu getirdim hatta dedim. Garantisi var garantisi bozulacak şeyler yapma dedim. Tamam dedi. Alt taraftaki 2 vidayı söküp arka kapağı kaldırıp içinde su olduğunu görünce kapattı geri verdi. Dediki bu telefonun işi garantilik dedi.
  • Olay basit garantiye ver onlar sana cevabı verir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.