Wifi Kontrol Kenar Bantı nedir?
Merhabalar Kontrol Kenar Bantı alt üst şeklinde seçenekler mevcut bunun olayı nedir üst yapınca bazı kanallar devre dışı kalıyor alt yapıncada bazı kanallar açılıyor.
3625 dns değiştirme
Merhabalar, dns değiştirmek istiyorum ethwan kısmındanmı değiştirilmeli ev ağındanmı farkları nelerdir?
önereceğin dnsler varmıdır? teşekkür ederim
VMG3625 1Gbit Wifi Düşük Hız
Merhabalar, ethernet kablosu ile 1gbit almaktayım telefonum 12 pro max 5ghz'de alabildiğim hız 300mbs aynı sıkıntıyı yaşayıp çözen veya nasıl bir çözüm aramam gerektiği konusunda fikir sahibi olan varmı? teşekkür ederim.
Arçelik Yılbaşı zam?
Merhabalar arçelik beyaz eşta ürünlerine yıl başında zam gelirmi? Bilgisi olan var mı?
Ferritin değeri
Merhabalar ferritin 24 çıktı (erkek) demir ilacı kullanılması gerekirmi? Hbs için kullanmak istiyorum
ido aşı test kontrolu
Merhabalar, kısa süre içinde istanbuldan. Bursaya ido ile giden var mı? Aşı ve test kontrolu yapılıyormu online bileti aldık ama bu aklımıza yeni geldi
Para iade problemi
Merhabalar newegg üzerinden alışveriş yaptım. Fatura adresi yanlış olduğu için hemen iptal ettim. Tabi para çekilmişti Gelen mailde sizden para alındıysa 3 5 gün içinde hesaba yansır demekte bugün 2 gün oldu lakin kafam karışık mailde para onlara ulaşmadığını provizyon yaptıklarını 3 5 gün içinde hesabıma yansıyacağı ve bankamla iletişime geçmemi önerdiler banka ise işlemin başarılı olduğunu ve gelen iade olmadığını söylemekte lakin ben endişeleniyorum. Para bize ulaşmadı söylemi kafamı karıştırıyor ne yapmalıyım para gelirmi?
NewEgg asus laptop
Merhabalar, newegg üzerinden laptop almak istiyorum lakin ölü piksel vs çıktı ne yapabilirim ülkemizde garanti geçermi? deneyimi olan aktarırsa sevinirim
Kadro boyu
|
Bisiklet tavsiyesi
|

Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.396
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 74.729 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 301 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar