Şimdi Ara

iPhone 6 acil ekran çakma değiştirdim pişmanım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır memleketteyim yaptıramıyorum lanet okuyorum resmen bakirkoyde tamir dunyasi diye biyere yaptırdım cok andım 2 aydır Okadar sinirleniyorum ki telefon resmen basmatik oldu. 2 kez götürdüm istanbuldayken neymis kasa yamukmus. Herkes yapıyor kardesim yada yapamiyvaksan benden niye para aliyosun yazık

Orjinal adam gibi yaptırmak istiyorum ne yapmalıyım ? Apple syore a gitsem ne yapabiliriz ki randevu d alamiyorum. Lutfen yardım edin tesekkurlert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu teknik servis böyle kendilerine etmediğim küfür kalmadı ekranı uygun bir fiyata değiştirmedim hatta büyük bir teknik servis diye yaptırdım çok uyguna yapan yerlerde vardı yaptırdıktan 15 gün sonra çerçeve çıktı ekrandan , mailde ücretsiz değişim yapacaklarını ekranın 1 yıl garantili olduğunu söylediler gidince para koparmak için kasa yamuk saçmalığını zırvaladılar yapmadılar çerçeveyi kasadan ekranı çıkarmadan silikonla yapıştırmışlar ve şuan ekran kırık zaten. Birde işin komiği yan sanayi kasamız 200 tl orijinal kasa 350 tl demezler mi :) Apple ile anlaşmalılar galiba yedek parçaları kolayca temin ediyorlar

• en mantıklısı cihazın durumunu belirterek 1300-1400 ne verirlerse satmak sonrada 400-500 koyup yenisini alırsın yada biraz daha ekleyip 6s-7 bakarsın. Çok şaşırdım arkadaşımın m8 nin ekranı kırıldığında aliexpresden 30 $ lık bir ekran getirtti çok kaliteli bişeye benzemiyodu ama takınca eskisi gibi gayet güzel işledi dokunmatik olsun çözünürlük olsun orjinali gibiydi. Servis artık nasıl dandik bir ekran taktıysa hayret.

Orijinalden alıntı: cedric...

en mantıklısı cihazın durumunu belirterek 1300-1400 ne verirlerse satmak sonrada 400-500 koyup yenisini alırsın yada biraz daha ekleyip 6s-7 bakarsın. Çok şaşırdım arkadaşımın m8 nin ekranı kırıldığında aliexpresden 30 $ lık bir ekran getirtti çok kaliteli bişeye benzemiyodu ama takınca eskisi gibi gayet güzel işledi dokunmatik olsun çözünürlük olsun orjinali gibiydi. Servis artık nasıl dandik bir ekran taktıysa hayret.

Hocam telefon satmak cok komik geliyo bana elimdeki cihaz öldü mü simdi anlamadim ki ben ?

• O telefona apple bakmaz daha o sekilde satacaksin mecburen alan kisi de bunu bilerek alacak ya da forumdan cikma ekran kovala ya da isi bilen bi telefoncuya verip birinci kalite ekran taktir sunu unutma orjinal ekran diy bisey yok disaridaki telefoncularda elindeki ekran en fazla bozuk bi iphonedan cikmadir,apple disariya oyle ekran falan vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: malaustası

O telefona apple bakmaz daha o sekilde satacaksin mecburen alan kisi de bunu bilerek alacak ya da forumdan cikma ekran kovala ya da isi bilen bi telefoncuya verip birinci kalite ekran taktir sunu unutma orjinal ekran diy bisey yok disaridaki telefoncularda elindeki ekran en fazla bozuk bi iphonedan cikmadir,apple disariya oyle ekran falan vermiyor

Allah askına ya kim bunlar da bakmkuor benim telefonuma

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Basmatik oldu diyorsun ekran dokunmatiğinde Nasıl bir sıkıntı var soket tam olarak oturmamışta olabilir.

Aciklik var kasada oturmamis oynuyo tak tak ses geliyo

• o cihazı apple store yapmaz bende ahmaklık yapıp air cıhazı dışarda değiştirdim şuan çöplükte ipad pro 9.7 inc aldım bir daha 600 tl verip apple da yaptırsaydım 3000 tl masrafa girmezdim o cihazı sat ve eylülde çıkacak iphone u bekle paran varsa onu al daha az bütcen varsa fiyatı düşer 6s in onu al s6 edge ekranı kırıldı servis 800 tl istedi yaptırtmadım sattım 650 tlöye şimdilik gm 5 plus aldım eylülde çıkacak cihazı beğenmedim note 7 mavi hetirmedi diye inadına almayacağım (siyahıda güzelde mavisi daha şekil duruyor bence daha farklı daha güzel) işte seneye almaya karar verdim note 8 ve iphone 7s arasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 21 Ağustos 2016; 15:35:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Dediğim gibi emin değilim tabiki kasa mı sorunlu ama büyük ihtimalle ekrandan bu ekranlar zamanla kasadan ayrılıyor çünkü en dandik ekranları alıp müşteriye takıyorlar en iyisi orijinal çıkma ekran takmak

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Dediğim gibi emin değilim tabiki kasa mı sorunlu ama büyük ihtimalle ekrandan bu ekranlar zamanla kasadan ayrılıyor çünkü en dandik ekranları alıp müşteriye takıyorlar en iyisi orijinal çıkma ekran takmak

Oturmuyor zaten haram olsun param

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Randevu aldım zorlu dan bi yöntemi yok mu genius a ağlasam da değiştirmezler mi yani ahahaha? Yok mu boyle cihaz açtırıp bisey bahane edip ekran tamir ettiren yada cihaz degitiren????
    Sevgili kardeşim nasıl bir sonuç aldın aynı derdim var değişebildin mi zorluda orjinal ekranla?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.