Şimdi Ara

Iphone 4 mu 3GS mi [ACİL] ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan saat 13:33 evde saat 14 gibi çıkacam ve sizce hangisini alim kararsız kaldım 4G 16 GB mi 3GS 16GB mı? 4G istiyordum fakat forumda çok konu var işte çok hatalı felan diye sizce ne yapim kararsız kaldım acil yardım edin arkadaşlar teşekkürler...

• Bu soru sorulur mu ? Git ve iPhone 4 al. Hata varsa cihaz garantili. Ver garantiye paşa paşa değiştirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 2 Ekim 2010; 13:41:47 >
  • Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak
  • hattını vodafona taşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuker4eveR

Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak

aylık 65 lira olan paketi alırsan; aylık 35 lira olan cep avantaj midi tarifesine geçmek zorundasın. 65+35=100
  • ama acill demişsin 2 haftadan önce iphone 4 alabileceğini zannetmiyorum vodafone larda yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

Orijinalden alıntı: Nuker4eveR

Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak

aylık 65 lira olan paketi alırsan; aylık 35 lira olan cep avantaj midi tarifesine geçmek zorundasın. 65+35=100

evet ama her yone, ole Turkcell' deki gibi sadece haftanin 2 gunu bi Turkcellilerle degil (diger 5 gun yol, su, elektrik olarak geri donuyo Turkcell'e )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

ama acill demişsin 2 haftadan önce iphone 4 alabileceğini zannetmiyorum vodafone larda yok diye biliyorum

+1907 acil diyosan iPhone 4' u kisa zamanda bulman zor bide su var Turkcellden numara tasima ile Vodafone' a gecersin ancak en azindan son fasturan 75 TL ve ustu olmaliki iPhone 4 kampanyalarina katilabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 2 Ekim 2010; 19:33:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.