Bildirim
Iphone 4 mu 3GS mi [ACİL] ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu soru sorulur mu ? Git ve iPhone 4 al. Hata varsa cihaz garantili. Ver garantiye paşa paşa değiştirsinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 2 Ekim 2010; 13:41:47 > -
Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak -
hattını vodafona taşırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuker4eveR
Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak
aylık 65 lira olan paketi alırsan; aylık 35 lira olan cep avantaj midi tarifesine geçmek zorundasın. 65+35=100 -
ama acill demişsin 2 haftadan önce iphone 4 alabileceğini zannetmiyorum vodafone larda yok diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lknrm627
quote:
Orijinalden alıntı: Nuker4eveR
Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak
aylık 65 lira olan paketi alırsan; aylık 35 lira olan cep avantaj midi tarifesine geçmek zorundasın. 65+35=100
evet ama her yone, ole Turkcell' deki gibi sadece haftanin 2 gunu bi Turkcellilerle degil (diger 5 gun yol, su, elektrik olarak geri donuyo Turkcell'e)
-
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
ama acill demişsin 2 haftadan önce iphone 4 alabileceğini zannetmiyorum vodafone larda yok diye biliyorum
+1907 acil diyosan iPhone 4' u kisa zamanda bulman zor bide su var Turkcellden numara tasima ile Vodafone' a gecersin ancak en azindan son fasturan 75 TL ve ustu olmaliki iPhone 4 kampanyalarina katilabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 2 Ekim 2010; 19:33:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X