Bildirim
Iphone 4 mu 3GS mi [ACİL] ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu soru sorulur mu ? Git ve iPhone 4 al. Hata varsa cihaz garantili. Ver garantiye paşa paşa değiştirsinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 2 Ekim 2010; 13:41:47 >_____________________________ Harley-Davidson. Live to Ride, Ride to Live
The Road Starts here. It never Ends. -
Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak
_____________________________ -
hattını vodafona taşırsın. _____________________________ Yeditepe Universitesi -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuker4eveR
Tamam iphone 4 alacam fakat Turkcell'liyim ve vodafone dan almak istiyorum ayda 65 liralık olanlardan nasıl olacak
aylık 65 lira olan paketi alırsan; aylık 35 lira olan cep avantaj midi tarifesine geçmek zorundasın. 65+35=100_____________________________
SSS[/link] || Forum Kuralları || Kültür ve Bilim Bölümü Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz -
ama acill demişsin 2 haftadan önce iphone 4 alabileceğini zannetmiyorum vodafone larda yok diye biliyorum _____________________________ İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: lknrm627
quote:
Orijinalden alıntı: Nuker4eveR
aylık 65 lira olan paketi alırsan; aylık 35 lira olan cep avantaj midi tarifesine geçmek zorundasın. 65+35=100
evet ama her yone, ole Turkcell' deki gibi sadece haftanin 2 gunu bi Turkcellilerle degil (diger 5 gun yol, su, elektrik olarak geri donuyo Turkcell'e
)
_____________________________ Her Şey Çok Güzel Olacak... (çok sevdiğim bir Türk filmi)
-
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
ama acill demişsin 2 haftadan önce iphone 4 alabileceğini zannetmiyorum vodafone larda yok diye biliyorum
+1907 acil diyosan iPhone 4' u kisa zamanda bulman zor bide su var Turkcellden numara tasima ile Vodafone' a gecersin ancak en azindan son fasturan 75 TL ve ustu olmaliki iPhone 4 kampanyalarina katilabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 2 Ekim 2010; 19:33:42 >_____________________________ Her Şey Çok Güzel Olacak... (çok sevdiğim bir Türk filmi)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ithalatçı garantili iphone
- telefon sessizdeyken bazı kişileri sesliye alma
- iphone aux bağlanmıyor
- apple adaptör orjinallik sorgulama
- whatsapp gelen mesaj sayısı görünmüyor
- ios 18 beta
- telegram indirim kanalları
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- ıphone 18
- yeni emojiler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler