Selam arkadaşlar bazen telefonda sms atamama sorunu oluyor örneğin arkadaşımla mesajlaşıyorum tak birden attıklarım gönderilemedi diyor kalıyor öyle yeniden dene diyorum yok olmuyor başka numaraya atııyorum gene gitmiyor kendime atıyorum gene gitmiyor.
Sim kartta sorun olsa şebeke çekmese dicem ama şebeke full hattaa arıyorum arkadaşı konuşuyorum ama sms at diyince gitmiyor sms aradan bi 40-45 dk sonra düzeliyor...
Varmı durumdan anlayan
olaya bak buldum cevabı...
çok saçma arkadaşlar gitmeyen mesajımı 5 sefer inadına yolladım yok gitmiyor...
mesajın sonuna 1 harf ekledim gitti... aynı mesajı gene attım gene gitmiyor ama sonuna 1 harf ekleyince gidiyor
bi garip oldu bugunlerde ios
belli bir karakterde atmıyordu. sayısını unuttum.
benim nişanlımın vodafone kurumsal hattı var. 1 hafta oldu iphonenumu alalı ama kendi vodafone hattımdan attığım mesajlardan daha 1 tanesi onun vodafone kurumsal hattına gitmedi.
ama diğer mesajlarım gidiyor. vodafone turkcell farketmeden..
Sebebini bilen var mı ??
quote:
Orijinalden alıntı: himpton
benim nişanlımın vodafone kurumsal hattı var. 1 hafta oldu iphonenumu alalı ama kendi vodafone hattımdan attığım mesajlardan daha 1 tanesi onun vodafone kurumsal hattına gitmedi.
ama diğer mesajlarım gidiyor. vodafone turkcell farketmeden..
Sebebini bilen var mı ??
seninkiside baya garip MMS gitmediği anlarımda SMS olayı garip
banada oldu 1 gün sonra kendiliğinden düzeldi
Bende de olmustu sms gonderip alamiyordum 3g ile.Versiyonu 3.1.3'ten 4.2'ye yukselttigimde olmustu,itunesten eski dosyalari oldugu gibi aktarmayi secmistim yeni kullanici olusturmadim yani.Bu yuzdende sorun cikmis sanirim ama sifirdan(eski backupi yuklemeden) kullanici acinca sorun cozulmustu.
Ya bazen Hattanda kaynaklanıyor...Yada ben bazen yolluyom karşı tarafta yolluyor o an tıkanıyor çakışıyormu ne bende anlamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: ozel_uretim
olaya bak buldum cevabı...
çok saçma arkadaşlar gitmeyen mesajımı 5 sefer inadına yolladım yok gitmiyor...
mesajın sonuna 1 harf ekledim gitti... aynı mesajı gene attım gene gitmiyor ama sonuna 1 harf ekleyince gidiyor
bi garip oldu bugunlerde ios
arkadaşı tebrik ederim çözümü bulmuş sabahtan mesaj atmaya uğraşıp durdum kapatıp açtım mesajları sildim eski usul akla gelebilecek her şeyi denedim düzelmedi. mesaj sonuna bi karakter daha yazınca gönderdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme