Şimdi Ara

Düzelmeyen Bildirim Sorunu (İphone 6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 ay önce telefonum bir sorundan dolayı apple da değişti ve sonrasında 9.3.2 güncellemesinden itibaren bildirim sorunu yaşamaya başladım özellikle bu sorun son 1 aydır whatsappta oluyor. Ekran kilitli iken bildirim gelmiyor mesaj gelmiyor whatsapp a girince mesajlar gelmeye başlıyor. Wifide herhangi bir kopma olmuyor bir türlü bu sorunu çözemedim defalarca sıfırladım bugün tekrar sıfırladım 9.3.4 e güncelledim fakat hala düzelmedi. Böyle bir bildirim sorunu donanımsal olabilir mi ? Ne yapmam lazım başka bu sorunla karşılaşan bir kişi yok mu ?

Bildirim sorunları facebook, snapchat, twitterda da oluyor. Misal facebook bildirimi hiç gelmiyor sadece simgenin üzerinde 1 oluyor.

Telefon : İphone 6
    Sürüm : 9.3.4 (dfu modu ile yüklendi)

• Whatsapp veya diğer uygulamalarda da simgenin üzerinde 1,2 şeklinde çıkıyo mu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

Whatsapp veya diğer uygulamalarda da simgenin üzerinde 1,2 şeklinde çıkıyo mu peki?

Whatsappta bildirim gelmediği zaman çıkmıyor anca whatsapp a girince mesajlar gelmeye başlıyor. Facebook diğer uygulamalarda 1 2 çıkıyor fakat bildirim gelmiyor. Şuan için en önemli sorun whatsapp.

Bu hatanın donanımsal olma ihtimali var mıdır ki ? Yazılım ile çözemedim çünkü
  • Düşük güç modunda kullanıyor olabilirsiniz

• Dexter15 kullanıcısına yanıt
    Bende çıkmıyor hocam sebebi nedir ?

• bildirim ayarlarına göz atmışsındır diye tahmin ediyorum onun dışında arkadaşında dediği gibi güç tasarrufunda olabilir telefon
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bildirim ayarlarınızdan bazıları kapalı olabilir, veya güç tasarruf modu (böyle rivayetler var) buna sebep oluyo olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olma ihtimali olduğunu sanmıyorum, çünkü bildirim geliyo ve orda işareti çıkıyorsa telefonun bir şekilde o bildirimden haberi vardır yani, telefonunuzun çekim kuvveti düşük olabilir, bulunduğunuz yerde telefon tam çekmiyosa sadece bildirimi algılıyodur belki cihaz, girmeden yetecek şekilde veri akışı sağlayamıyodur, varsa donanımsal bi problem öyledir ki düşük bir olasılık

Yaptığınız geri kurulumlarda eğer aynı yedeği kuruyosanız hiçbir şey fark etmeyecektir, yeni bir iphone olarak kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim. Yine düzelmiyorsa durum o zaman donanımsal bir şey olma ihtimali var, oda anca dediğim gibi çekim gücünde, antenlerde bir problem olmasından kaynaklanabilir

Bildirim ayarlarından bazilari kapalı ama instagram kapalı olmamasına rağmen ondada yapıyor hocam :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

Donanımsal olma ihtimali olduğunu sanmıyorum, çünkü bildirim geliyo ve orda işareti çıkıyorsa telefonun bir şekilde o bildirimden haberi vardır yani, telefonunuzun çekim kuvveti düşük olabilir, bulunduğunuz yerde telefon tam çekmiyosa sadece bildirimi algılıyodur belki cihaz, girmeden yetecek şekilde veri akışı sağlayamıyodur, varsa donanımsal bi problem öyledir ki düşük bir olasılık

Yaptığınız geri kurulumlarda eğer aynı yedeği kuruyosanız hiçbir şey fark etmeyecektir, yeni bir iphone olarak kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim. Yine düzelmiyorsa durum o zaman donanımsal bir şey olma ihtimali var, oda anca dediğim gibi çekim gücünde, antenlerde bir problem olmasından kaynaklanabilir

Yeni bir iphone olarak ayarlıyorum her seferinde yok nafile düzelmiyor. Bu sorun en çok beni whatsappta rahatsız ediyor bakıyorum bildirim yok ekranı açıyorum yok whatsapp a giriyorum 5 dk önce mesaj gelmiş ama bildirim düşmüyor internetten oldugunda sanmıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.

Facebook twitter vs bu programları geçtim whatsapp düzelse bari

İnstagram zaten öyle hocam, herkeste yani

• Turksat uydunet mi kullanıyorsun hocam?

O zaman sıkıntı yok hocam

birde hocam clash of clans da 1 tane bildirim var ama gitmiyor program simgesi üzerinden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 13 Ağustos 2016; 16:39:30 >
    Bende de az önce vardı, girdim 1 mesaj varmış, ona bakınca düzeldi direk hocam. Yani neyden gelmiş olabilirse gir çık yapıp bi deneyin gider bence

3 haftadır girmediğim yer kalmadı hocam

• http://visihow.com/Setup_and_Change_WhatsApp_Notifications_on_iPhone_6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Silip bidaha yükleyin, ama dikkat edin hesabı tekrar kurayım mı dediği ekran gelince yanlışlıkla kurma demeyin hesabınız gitmesin 😄 Belki o çözüm olur

Edit: bende de az önce çıktı hiç mesaj falan yoktu, birikmiş paraları toplayınca düzeldi. O mesaj bi şekilde bir şeyi ifade ediyo hocam demekki, siz henüz bulamamışsınız 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter15 -- 14 Ağustos 2016; 9:01:08 >
    Hocam haklısın olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.