Şimdi Ara

İphone4 İzmir Computer'ede Geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4 sadece izmirde satış yapan izmir computerede gelmiş..
    16 GB
    Fiyat :
    2.175 TL + KDV(%18)
    Nakit / Havale Fiyatı :

2.387,90 TL

32 GB
    Fiyat :
    2.314 TL + KDV(%18)
    Nakit / Havale Fiyatı :

2.591,50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirach® -- 16 Eylül 2010; 14:38:01 >

• artık alıcaklara geçmiş olsun 7-8 teknoloji marketi fiyatlar ortalama 2.2 2.5 gibi,

operatörlerde 16 gb 2.150 32 gb 2.350 gibi satış yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady! -- 16 Eylül 2010; 14:41:50 >
  • Hayr bak goreceksın 1700-1800 dolaylarında gelecek..
  • bır troll market daha
  • en azındna bu insaflıymış. 32 gb'ı 2.500 tl ye veriyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

en azındna bu insaflıymış. 32 gb'ı 2.500 tl ye veriyor :D

helal
  • GOLD'tan daha insaflılar en azından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 16 Eylül 2010; 14:59:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle halkçı firmalarımız olduktan sonra sırtımız yere gelmez bizim
  • kerizlere satarlar artık
    ey vurguncu türk milleti birinci vazifen ...................................
  • 2150 tl'den fazlaysa bu işte ben yokum
  • Fiyatlar Çok Fazla.
  • yuhh yani fiyatlar cidden çok fazla turkcell ve vodafone da 2000 tl üstünde getirirlerse .burdaki yurt dısı cihaz getirenlerde bir anda 1400 tl den 1900 a cıkarırlar herkeste hayatının kazıgını yemiş olur..
  • oha be kardeşim nedir bu böyle insan biraz insaflı olur. vodafone u bekliyorum ön kayıt da yaptırdım. benim aklımdaki rakam 1500 olmadı 1700 tel daha fazla vermem.
  • İyice hint kumaşı oldu bu iphone 4. Bunu kontratsız 1000-1200 TL civarına satan yurtdışı mağazalarkar etmiyor mu? Hadi Vergisini de koyalım 1500 olsun. 2500 nedir ya? Allah gözünüzü doyursun. Bana göre teknolojinin pahalı olması bir gelişmemişlik göstergesidir.
  • Fiyat çok pahalı olursa bir Android telefon alın arkadaşlar (tercihen Galaxy S). 1450 TL'ye alacağınız bu telefon iPhone ile çok rahat bir şekilde rekabet edebiliyor. Apple iPhone ile bize resmen ismini satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Fiyat çok pahalı olursa bir Android telefon alın arkadaşlar (tercihen Galaxy S). 1450 TL'ye alacağınız bu telefon iPhone ile çok rahat bir şekilde rekabet edebiliyor. Apple iPhone ile bize resmen ismini satıyor.

diğer telefonları denemiş bir insan olarak söylüyorum emin olun bu dedikleirniz başkalarınında aklına geliyor ama öyle değil iphone dan vazgeçmek zor ve hiç biri kullanım olarak iphone ile rekabet edemez iphone telefonun ötesinde bişey..

ayrıca fiyatlar çok pahalı arayıp küfredesim geliyor böyle basit bir şirket bile getirdi ama turkcellle vodafone hala getiremedi beklemedeyim rüyamda vodafone fiyatlarını gördüm 16gb 2035TL 32GB 2440 TL böyleydi fiyatları..

2591TL nakit fiyatı insaf arkadaş.. alanda enayi satanda ............

• ufak ufak azalmaya başlamış fiyatlar
  • Bu işler arz talep işleri. Genelde şöyle bir mantık vardır.
    Önce yükset fiyatla ürünü çıkarır piyasanın kaymağını alırlar. (para sorunu olmayanlar)
    Daha sonra fiyatı düşürür orta gelirli kişileri hedef alır satarlar.
    Daha sonra yeni model çıkarmadan önce eldeki stokğu eritmek için fiyat düşürüp herkesin almasını sağlarlar.
  • İpod Touch 4G alırım daha iyi. Bir telefon fazlası var diye 1800-2000 TL fazla para verilmezki...
  • bunca kişi okadar zamandır bekliyor bakalım cidden ne olacak fiyatlar 2000 tl türkiye için çok abartı bi rakam.... 1600 - 1750 olursa ne alaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.