Şimdi Ara

İPhone xs mi yoksa İPhone 11 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elim küçük İPhone xs agir basıyor ve telefinda ekrana çok önem veirirm burdan da xs ağır basıyor.. Diğer yönlerden 11 ağır basıyor pil ve güncel telefin olması... Fotoğraf çekmeyi pek sevmem.. Yani ikiside aşağı yukarı aynı fiyat hangisi alayım arada kaldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturalarını atayım isterseniz :)11i kardeşimde olduğu için çok beğeniyordum ondan dolayı geçen hafta İphone 11 aldım. xs i geçen sene almıştım. xs i eşime verdim. Yapıcı yorumlardan kastınız ne bilemiyorum fakat iki cihazın da üzmeyeceğini ve birbirlerine göre artılarını yazdım sadece. kullanıcının ne istediğine bağlı durumlar olduğunu da belirttim. yani 11 çok hızlı xs yanında kaplumbağa kalır veya xs in ekran çok iyi 11in ekran pixel pixel tarihi eser gibi mi demeliydim? tüm özellikler çok iyi sadece bazı özelliklerde biri diğerinden daha iyi durumda olduğunu belirttim hepsini gözardı edebileceğimi fakat bataryayı gözardı edemeyeceğimi söyledim. Yani sizde bu cihazlar yok demek yerine hocam xs in şu özelliği de 11 den çok iyi veya 11in şu özelliği de xs den daha iyi şeklinde tamamlasaydınız da siz yapıcı bir yorum yapmış olsaydınız keşke.
  • YouTube incelemesi yardımcı olacaktır.

• Bende 2 cihaz arasında kalmıştım xs in daha uygun olması ekranın daha kaliteli olması ve daha kompakt ve şık tasarım olması cezbediyor fakat beni xs almaktan vazgeçen ana etken batarya performansı oldu izlediğim batarya performans videolarında xs çok kötü bir performans sergiliyor iPhone 11 e göre . 11 i geçtim xr a göre bile batarya olarak çok geride kalıyor . 11 in xs ' e göre artıları ise daha güncel işlemci , daha iyi kamera ve tabiki batarya . Ben tercihimi 11 den yana kullandım.
  • ben de 11 aldım zaten kılıflı kullanacağım için çelik kasayı çok önemsemedim ama ekran çok düşündürdü a13 işlemci daha iyi kameralar daha iyi batarya daha uzun kullanım ömrü için 11 seçtim iPhone 6 'dan geçtim ben herhangi bir problem yaşamadım ekran konusunda memnunun babamda da X var öyle aman aman bir fark göze çarpmıyor
  • Ben de ekrana, kaliteye, ergonomiye ve premium hisse onem verdigim icin xs aldim. Bataryasi sanildigi kadar kotu degil, gunu cikartiyor. Kamerayla cok isim yok, surekli kamerayi acip sagi solu cekme geregi duymuyorum ki oyle anlarda da kamerasi gayet iyi performans gosteriyor. A12 ve a13 islemci arasinda da hissedilir bir fark yok iki telefon da cok hizli. Ekrana cok onem veriyorsan xs daha mantikli olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tereddütsüz iPhone 11 derim.
  • Xs tabii ki
    11 giris seviyesi bir telefon. Apple isimlendirme politakisiyla insanlarin gozunu cok iyi boyadi bu sene. Yoksa bildigimix xr’in iki kamera eklenmis hali bu telefon. Hicbir zaman xs gibi bir amiral gemisinin kullanim keyfini, kalitesini veremez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Xr mi Xs mi?
    6 yıl önce açıldı
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OLED ekran nedeniyle iPhone XS seçerdim.

• Elinde iki telefon da olan biri olarak kesinlikle 11 almanızı öneriyorum fakat sizin nasıl bir kullanıcı olduğunuzla da alakalı bir durum bu tabiki.
    ikisinin de artılarını eksilerini sayacak olursak,
    Xs kasa olarak daha premium duruyor fakat kılıfla kullanıyorsanız bu fark büyük oranda ortadan kalkıyor.
    Xs ekran yönünden oled olmasından dolayı daha iyi.
    xs ekran kasa oranı daha iyi.
    iphone 11 ise kamera yönünden cidden çok iyi.
    Ekran yönünden xs in gerisinde fakat kesinlikle kötü değil. aynı ekranlar herkesin çok beğendiği ipadlerde de var.
    Pil bakımından xs e göre çok iyi.
    Ekranı xs den büyük.
    Daha hızlı bir işlemciye sahip. Bu şimdi farkedilmese de ilerleyen zamanlarda illaki farkedilecektir.
    Daha güncel bir cihaz. Özelikle uzun süreli alacaksanız daha uzun süre güncelleme alması anlamına geliyor.

İki cihaz da çok iyi sizi üzmez. Ama bence tüm burada saydığım artıları gözardı edebilseniz bile pil ve işlemci farkını göz ardı etmemelisiniz. Youtube dan İphonedo Türkiye nin inceleme videolarını izleyebilirsiniz iki cihazın da detaylı şekilde incelemesi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efelend -- 30 Nisan 2020; 0:59:0 >

• Elinizdeki cihazla idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 30 Nisan 2020; 19:1:40 >
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    Kanka dogru soyluyosun bence pro max falan bile cop kalir 11’in yaninda :d s20 ultrayi falan soylemiyorum bile zaten. 11 dunyanin en iyi telefonu. Lcd ekran da oledden daha iyi, oled goz yorar

• quote:

Orijinalden alıntı: Efelend

Elinde iki telefon da olan biri olarak kesinlikle 11 almanızı öneriyorum fakat sizin nasıl bir kullanıcı olduğunuzla da alakalı bir durum bu tabiki.
    ikisinin de artılarını eksilerini sayacak olursak,
    Xs kasa olarak daha premium duruyor fakat kılıfla kullanıyorsanız bu fark büyük oranda ortadan kalkıyor.
    Xs ekran yönünden oled olmasından dolayı daha iyi.
    xs ekran kasa oranı daha iyi.
    iphone 11 ise kamera yönünden cidden çok iyi.
    Ekran yönünden xs in gerisinde fakat kesinlikle kötü değil. aynı ekranlar herkesin çok beğendiği ipadlerde de var.
    Pil bakımından xs e göre çok iyi.
    Ekranı xs den büyük.
    Daha hızlı bir işlemciye sahip. Bu şimdi farkedilmese de ilerleyen zamanlarda illaki farkedilecektir.
    Daha güncel bir cihaz. Özelikle uzun süreli alacaksanız daha uzun süre güncelleme alması anlamına geliyor.

İki cihaz da çok iyi sizi üzmez. Ama bence tüm burada saydığım artıları gözardı edebilseniz bile pil ve işlemci farkını göz ardı etmemelisiniz. Youtube dan İphonedo Türkiye nin inceleme videolarını izleyebilirsiniz iki cihazın da detaylı şekilde incelemesi mevcut.
    sende iki cihaz filan yok hocam nedense yazdıklarından bunu hisettim. eğer iki cihaz olsa daha yapıcı yorumlar yazardınız. iphonedonun yorumlarını buraya kopyalamışsınız.

• ZaferrBeyy Z kullanıcısına yanıt
    Yok tabii iki cihazi falan
    Almis bi tane 11, herkesi 11 almaya ikna etmeye ugrasiyor niyeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferrBeyy

sende iki cihaz filan yok hocam nedense yazdıklarından bunu hisettim. eğer iki cihaz olsa daha yapıcı yorumlar yazardınız. iphonedonun yorumlarını buraya kopyalamışsınız.

Alıntıları Göster
    Ben yazayım o halde..

Hali hazırda elimde olan cihazlar iphone 11, Xs Max. Kasa belirgin derecede daha kaliteli, iç çerçeveler daha ince, ekran oled olmasından dolayı YouTube dan bir içerik izlerken çok fark ediyor. Xs max in olayı bu. Diğer tüm konularda iphone 11 daha iyi. Nasıl diyeyim bilmiyorum da kullanmayanlara.. Yeterli bir telefon iphone 11.. bir süre kullanınca daha fazlasına gerek olmadığını anlıyorsunuz. Ben YouTube u çok kullandığım icin oled ekran eksikliğini hissediyorum sadece karanlık sahnelerde, o kadar şikayetim.

iphone 11 kötü diyen gelsin bana anlatsın..

Son Kullandığım cihazlar : Note 9, S10 Plus, Note 10 Plus, iphone 11 Pro max, son olarakta iphone 11 (Xs max nerdeyse çıktığından beri benimle)

• ZaferrBeyy Z kullanıcısına yanıt
    Faturalarını atayım isterseniz :)11i kardeşimde olduğu için çok beğeniyordum ondan dolayı geçen hafta İphone 11 aldım. xs i geçen sene almıştım. xs i eşime verdim. Yapıcı yorumlardan kastınız ne bilemiyorum fakat iki cihazın da üzmeyeceğini ve birbirlerine göre artılarını yazdım sadece. kullanıcının ne istediğine bağlı durumlar olduğunu da belirttim. yani 11 çok hızlı xs yanında kaplumbağa kalır veya xs in ekran çok iyi 11in ekran pixel pixel tarihi eser gibi mi demeliydim? tüm özellikler çok iyi sadece bazı özelliklerde biri diğerinden daha iyi durumda olduğunu belirttim hepsini gözardı edebileceğimi fakat bataryayı gözardı edemeyeceğimi söyledim. Yani sizde bu cihazlar yok demek yerine hocam xs in şu özelliği de 11 den çok iyi veya 11in şu özelliği de xs den daha iyi şeklinde tamamlasaydınız da siz yapıcı bir yorum yapmış olsaydınız keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efelend -- 1 Mayıs 2020; 22:48:1 >
  • ege.d E kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın da ben sizin gibi çocukca şeylerle uğraşmam :) Eğer ki uğraşıyor olsaydım sizin gibi yorumlar yazardım 11in ekran çöp, 20 yıllık lcd ekran var, 11in yüz tanıma berbat, xr 11 den daha iyi vs tarzında :)
  • Efelend E kullanıcısına yanıt
    Face id olarak xs mi yoksa 11 mi hızlı hocam

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisini yanyana koyup test etmedim ama ikisi de gayet başarılı ben sorun yaşamadım yani. Xs den 11 e veya 11 den Xs e geçmek için elinizdeki telefonu satar mıydınız deseniz kesinlikle satmazdım. ama elinizdeki telefon işinizi görmüyorsa ve illaki telefon alacaksanız ve daha uzun süreli kullanmak istiyorsanız güncel olanı tercih etmenizi öneririm.
  • İki cihazında birbirinden üstün özellikleri var, daha doğrusu Xs’in üstün olduğu tek bir özellik var oda ekranı 🙂 geriye kalan her türlü özellikte İphone 11 daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle 11. İşlemci farkını telefonlar için geleceğe yönelik yatırım gibi düşünüyorum. Sürekli ilerleyen telefon ve uygulama güncellemelerini düşünürsek, A13 her türlü herkesin seçimi olur. Kamera bakımında zaten en güncel Apple teknolojisine sahip bir telefon İphone 11. Ekran kalitesi evet, güncel teknolojisinin gerisinde kalıyor ama bu kesinlikle kötü anlama gelmiyor. Gönül rahatlığıyla 11'i düşünebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.