< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Xs tabii ki
11 giris seviyesi bir telefon. Apple isimlendirme politakisiyla insanlarin gozunu cok iyi boyadi bu sene. Yoksa bildigimix xr’in iki kamera eklenmis hali bu telefon. Hicbir zaman xs gibi bir amiral gemisinin kullanim keyfini, kalitesini veremez. |
Faturalarını atayım isterseniz :)11i kardeşimde olduğu için çok beğeniyordum ondan dolayı geçen hafta İphone 11 aldım. xs i geçen sene almıştım. xs i eşime verdim. Yapıcı yorumlardan kastınız ne bilemiyorum fakat iki cihazın da üzmeyeceğini ve birbirlerine göre artılarını yazdım sadece. kullanıcının ne istediğine bağlı durumlar olduğunu da belirttim. yani 11 çok hızlı xs yanında kaplumbağa kalır veya xs in ekran çok iyi 11in ekran pixel pixel tarihi eser gibi mi demeliydim? tüm özellikler çok iyi sadece bazı özelliklerde biri diğerinden daha iyi durumda olduğunu belirttim hepsini gözardı edebileceğimi fakat bataryayı gözardı edemeyeceğimi söyledim. Yani sizde bu cihazlar yok demek yerine hocam xs in şu özelliği de 11 den çok iyi veya 11in şu özelliği de xs den daha iyi şeklinde tamamlasaydınız da siz yapıcı bir yorum yapmış olsaydınız keşke.
|
Arkadaş cok doğru söylemiş. A12 çipi a13den daha hızlı. Hatta şöyle bir Bilgi aldım yakın zamanda Apple iPhone 12 pro serisine de a14 yerine a12 koyacakmış daha hızlısını yapamadıkları icin.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efelend -- 30 Nisan 2020; 0:59:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 30 Nisan 2020; 19:1:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efelend -- 1 Mayıs 2020; 22:48:1 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|