Şimdi Ara

LG G2 mi İphone 5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler.İyi forumlar.Lg g2 telefona bakıyordum ama en fazla 2-3 ay bi telefonu kullandığım ve g2 de 2. elde değer kaybettiği için tekrar İphone 5 e bakmayı düşünüyorum.Şu an İphone 4s kullanıyorum ve çok sıkıldım.Acaba iphone 5 i alıp jailbreak mi yapsam?Bide jailbreak da bluetooth kullanılabiliyor mu ?Teşekkürler şimdiden

• ios uygulamaları androidden çok çok kaliteli
    iphone 5 ten g2 ye geçtim.

jb yapıp tweakı satın alacaksın 25 tl falandı herhalde o zaman bluetooth çalışıyor.
  • Değer bakımından iphone fakat donanım ve performan olarak tabi ki g2 ve büyük ekran ve pil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nelerde kullanacaksin oyun vs bunlari belirtirsen daha yararli bilgiler verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su deger kaybetme sacmaligini kim uyduruyor acaba?
    G2 ciktigi siralar da ip5 ini satip g2 gecenler vardi 1200 1300 e anca sattilar. 2200 e aldiklari telefonlari. Ve 1 bin tl zarar etmis oldular g2 ni çöpe at ayni zarari edersin suan.

Nasil deger kaybi fazla oluyor oluyor onu hala çözemedim ben.

• Genelde internette whatsapp da geziyor,oyun çok oynamıyorum.Bir oyunu indirip az oynayıp geri siliyorum.Lg yi almak istiyordum ama düşme testlerini izledim ekran hemen kırılıyor bu yüzden korktum bide 2.elde değer kaybediyormuş,ama 5 de almak istemiyorum 4s ten öncede 4 kullanıyordum.Hep iphone kullandım sıkıldım artık.Android olarak da en iyi s3 kullandım hiç de iyi değildi :).

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşım 1500 e alıp 1 ay kullanmadan 1100 e sattı.Ondan dedim değer kaybediyor diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?
    7 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan 4s kullanıyorsan 5 e geçmenin hiçbir anlamı yok. G2 al bence.

• G2nin fiyatının daha düşeceğini sanmam o yüzden kafana takma.
    Düşse de en fazla 100 tl. Paraleller için konuşuyorum.
  • Arkadaşım iphone 4s kullandiysan LG g2 tabi bu benim görüşüm değişiklik olur :)
    LG g3 çıktığı için eskisi alıyormuş gibi düşünme g2 ile g3 yeri farklı 1200 tl g2 32 gb bulunabiliyor

• Peki g2 ben de istiyorum ama
    1-kitkatla şarj sorunu fln varmış çözümü var mı?
    2-kitkata güncellerken hard resetle mi ne öyle bişey okumuştum nasıl yapacaz güncellerken
    3-bide son güncellemede 20c mi 20 a mi valla tam hatırlamıyorum kodlar varmış,bunların anlamı ne
    Biraz uzun oldu ama teşekkürler cevap için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: samedl

Arkadaşım iphone 4s kullandiysan LG g2 tabi bu benim görüşüm değişiklik olur :)
    LG g3 çıktığı için eskisi alıyormuş gibi düşünme g2 ile g3 yeri farklı 1200 tl g2 32 gb bulunabiliyor

Bence de iyi olur :) inş zaten 32 gb alacam 16 yetmeyebilir :)

• Bişeyi unutuyorsunuz iPhone 5 şuan itibariyle yani Eylül ayında rekor düşüş yaşayabilir, bu konuda LG G2 alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

Bişeyi unutuyorsunuz iPhone 5 şuan itibariyle yani Eylül ayında rekor düşüş yaşayabilir, bu konuda LG G2 alabilirsiniz

Doğru da 4s ler bile bence çok düşmedi
    5 ne kadar olur ki acep :)

• iPhone 6 nın bu kadar fazla tutulmasını göz önüne aldığınızda kullanıcıların 5 5s gibi cihazlarını hemen satacağını düşünmek lazım, tabii herkes değil ama çoğu kişi ucuz fiyattan satacaktır buda piyasayı daha doğrusu Apple piyasasını düşürecektir, ama LG G2 piyasası yüksekliğini koruyacaktır
  • Iphone

• quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

iPhone 6 nın bu kadar fazla tutulmasını göz önüne aldığınızda kullanıcıların 5 5s gibi cihazlarını hemen satacağını düşünmek lazım, tabii herkes değil ama çoğu kişi ucuz fiyattan satacaktır buda piyasayı daha doğrusu Apple piyasasını düşürecektir, ama LG G2 piyasası yüksekliğini koruyacaktır

Anladım :)
    Teşekkürler

• 4s le idare et iphone 6 alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sulleyman

4s le idare et iphone 6 alırsın

Ya naptınız :)
    Öğrenciyim ben :)
    Yazın çalıştığım paranın yarısı gitti diğer yarısıda gitmeden telefon alim diorm.Elimde 600 tl para var bide telefon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Bir arkadaşım 1500 e alıp 1 ay kullanmadan 1100 e sattı.Ondan dedim değer kaybediyor diye

ona değer kaybı demeyelim ona arkadasin aptalligi diyelim daha doğru olur.. bende g2 vardı 1100 tlye aldım 1250 tlye sattım.. bu ne peki... böyle örnek çok.. senin verdigin örnek yanlış ve yapilmamasi gereken davranış...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.