Şimdi Ara

İPhone xs mi yoksa İPhone 11 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anlayamadigim bi nokta var. 2015’te cikan iphone 6s’i dusunelim. A9 islemci, 2 gb ram. Bir de 2019 cikisli iPhone 11’e bakalim. A13 islemci, 4gb ram. Peki bu iki telefon arasindaki hiz farki ne kadar? Tamam fark yok degil ama gercekten aradaki 4 senelik teknoloji farkini hissettirecek bir fark mi? Bu karsilastirmadan yola cikarak 2018 cikisli a12 islemcili, 4gb ramli Xs ile 2019 cikisli a13 islemcili, 4 gb ramli 11 arasinda ne gibi bir fark bekliyorsunuz uzun vadede? Demem o ki, ikisi de zaten cok guclu. bu islemci farki asiri asiri cok abartiliyor. Iki telefon da uc asagi bes yukari ayni zamanlarda kullanim omrunu tamamlayacak. Burda ayirt edici olan xs’in oled ekrani ve premium, ergonomik tasarimi ile 11’in daha iyi kamerasi ve daha iyi bataryasi olur. Kullanici icin hangi ozellikler daha onplandaysa onu tercih eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abimde XS bende 8 Plus vardı. 11 mi alsam XS mi alsam diye araştırdım ve 11 aldım. XS’i de geçen sene 8900’e almıştım. XS Apple’ın artık satışını bile yapmadığı bir telefon. Telefonu kılıfla kullanıyorsanız kasa kalitesi önemsiz. Bence 11 gerçekten f/p bir telefon. Daha güncel ve hızlı. Kamerası çok daha iyi, telefoto hariç 11 Pro ile aynı. Batarya çok daha iyi. Ekran kalitesi bu iş ile ilgilenmiyorsanız anlayacağınız şekilde farklı değil. Sizin ile aynı yollardan geçen biri olarak, bütçe elveriyorsa 11 almanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Hayatimda gordugum en yanli yorum. Kullandiginiz telefonu ovuceksiniz diye kendinizi rezil etmeyin. Daha hizliymis.. goster bakalim nerde daha hizli? Xs’te telefoto var, yakin ve portre cekimlerde 11’den onde. 2020 yilinda lcd ekran telefon 7000 lira olup nasil fiyat performans oluyor, anlamadim. Ekraninin yanlarindaki kalin cizgiler zaten rezalet. Siz kendinizi kandirmaya devam edin

• ege.d E kullanıcısına yanıt
    Arkadaş cok doğru söylemiş. A12 çipi a13den daha hızlı. Hatta şöyle bir Bilgi aldım yakın zamanda Apple iPhone 12 pro serisine de a14 yerine a12 koyacakmış daha hızlısını yapamadıkları icin.

• heyxme H kullanıcısına yanıt
    Sen lcd ovmeye devam kanka

11 sırf lcd olduğu için mi giriş seviyesi hahahaha.Dostum iphone 11 in yaptıklarını note 10 plus gibi bir amiral gemisi yapamıyorken giriş seviyesi demen komik olmuş.Dostlar hangisini istiyorsanız onu alın açıkcası.Perfonmans için iphone 11.Tasarım için xs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Lcd övmek mi ? Bu kadar da düşmedik çok şükür. Sonuçta whatsappta gelen mesajları 4K ultra HD okuyamayacaksak ne yapmaya telefon alıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.