Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Durumu çok iyi olmadıkça bu telefonu almak deliliktir, bunu ESKİ bir apple fanı olarak söylüyorum.
    Kimseyi ilgilendirmez demeyin bal gibi de ilgilendirir, bu fiyatlara rağmen bu kadar satılmaya devam ederlerse fiyatlar inmeyecek.
    Dolar kuru/vergiler çok ayrı konu onları karıştırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alaka telefonla siyasi gorusun? Bu ne sacma benzetmedir yahu

Iphonedan nefret edenlerin cogu toxic bos beles tipler. Telefon bu birak isteyen istedigini alsin

Youtubedaki hindistanli pakistanli tipler, turkler ve amd fanlari. Hepsinin ortak ozelligi pahali olana salyalar akarak yobazca saldirmak.

Sadece 2 aydir iphone kullaniyorum o da 6s. Onceki telefonum lg g2ydi ki kullandigim en iyi telefondur. Sallaycaksaniz ona gore sallayin.
    yıllardır şu forumdayım, hatta ilk üyeliğimi zamanında iPhone 4 ne zaman çıkacak diye açmıştım, yıllardır da şu androidcilerin 'iPhone çöp yeaa o paraya ben 8 kat donanımlı 15 kat ucuz 30 kat özgür telefen alıyorum çok zekiyim harikayım' diye kendini avutanlardan kurtulamadık.

Ben de almıycam 6100 lira verip iPhone x ama artık kendi kendinizi avutmaya çalışmaktan vazgeçin, bırakın alan alsın, siz böyle yaptıkça insanın daha çok iPhone alası geliyor (kıskanıldığını düşünüyor insanlar)

Hatta ithal telefon ve arabalardaki vergiler geçici olarak 2 sene %100 vergi zammına uğrasa gram üzülmem, ekonomik dengesizliğin yanında bir de ihracat açığımızı arttırmanın hiçbir mantığı yok. Ne zaman ki ihracatımız aylık 1 milyar $ fazla vermeye başlar ondan sonra isteyen istediğini alsın.
  • masaya ters konulmak
  • elinde iphone x gorenler "oha iphone x " derler, xioami ilgi cekmez. iphone x e 6000 lira veren kisiler icin onemli bir ayrinti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenkli -- 14 Ekim 2017; 12:3:35 >
  • "ama o ayfon" dan başka bir artısı yok.

• ısırılmış elması yok
  • Ben de Xiaomi severim ama malum Çin telefonu. Sar değerleri çok yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple fanlarının yavaştan yola geldiğini görmek güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 14 Ekim 2017; 12:7:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Düşük, araştırabilirsin
  • Xiaomi seni zengin gösteremez
  • Android stabil değil

Gelirler şimdi.

Bu mesaj iPhone X ile gönderilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 14 Ekim 2017; 12:19:5 >
  • iPhone alanlar sadece gösterişe para veriyor.

Xiaomi'nin 1000 liralık telefonu donanım ve yazılım olarak iPhone'nun 6 bin liralık telefonunu 4'e katlar.

Ama gel sen bunu aypon'culara anlat.

Yaşasın Android yaşasın özgürlük

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

iPhone alanlar sadece gösterişe para veriyor.

Xiaomi'nin 1000 liralık telefonu donanım ve yazılım olarak iPhone'nun 6 bin liralık telefonunu 4'e katlar.

Ama gel sen bunu aypon'culara anlat.

Yaşasın Android yaşasın özgürlük

mi5s'in yanında ne iphonelerin döküldüğünü gördü bu gözler
  • Aradaki tek fark biri 4000+ TL

(Bu mesaj general mobile 4g ile atıldı )

• Kim ne derse desin apple

• Bu mesaj samsung s3 ile atıl

• Valla ben note5 kullanıyorum. Şuan pişmanım bunu aldığıma.
    Telefona 1.500den fazla verilmez. Hem o kadar para verip hem kulu köpeği oluyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kedi alamadığı ciğere mındar dermiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ben de Xiaomi severim ama malum Çin telefonu. Sar değerleri çok yüksek.

iPhone larin sar değeri piyasadaki çoğu telefondan daha yüksek.

• İphone dan çekilen fotoğraflar çok kaliteli ve canli duruyor. Cift kamerada cektigin portre fotolari hangi telefon cekebiliyor. On kamerasi da mukemmel. Diğer telefonlarada baktim bence cok fark var.donanıma gore degerlendirirsek laf edebilirsiniz ama somut olarak degerlendirin farki hissedersiniz. No: telefonum galaxy s5

• Valla ben 1100 civarina sifir mi max 2 aldim. 6.4 ekrani 5300 mah pili (3 gun pil omru) 64 gb hafizasi 4gb ram gibi ozellikleri sunuyor. Ustelik ust duzey telefonlarda bile olmayan type c ve cift hoparlor gibi ozelliklerde var. İnanin onceki kullandigim s7 cihazimdan arayuz, yazilim sayesinde dahâ akici oldugunu rahatlikla soyleyebilirim. Bu paralarin verilmesinin sebebi nedir hala anlayabilmis degilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.