Starbucks Hediye Kahve (15yıldız)
Yandex kullananların kahveleri Starbucks®’tan! 🤩☕ Yandex’i varsayılan arama motorun yap, 3 gün kulan, 15⭐ değerinde 1 ikram içecek kazan!
Kampanya detayları:
- Kampanyaya katıl butonuna tıklayarak Yandex'i varsayılan arama motorun yap
- 3 farklı günde Yandex'te arama yap,
- 15 Yıldız değerinde promosyon kodun telefonuna SMS ile gelsin.
3. gün sonunda gün içerisinde kod geliyor. uygulamadan yıldız kodu bölümüne gelen kodu yazıyorsunuz. 1 ay kullanım süresi var. Afiyet olsun
Sigorta hasarsizligimi aktarmıyor
Aracimda son basamak hasarsizlik indirimim vardı. Baska bir araç aldim ama eski aracım duruyordu. Eski aracımi sattım Sonra yeni aldığımı sattım. Baska bir araç aldim . Bu araca hasarsizligi aktaramadilar. Sbm sikayet ettim işlem uygun değil dedi. En son sigortanın hasarsizligi aktarılır dedi ve son basamak hasarsizligimi yediler resmen.
Bunla ilgili sigorta şirketi ve sbm sikayet etmeme rağmen yardimci olmadılar. Başına böyle bise gelen varmi. Ne yapılabilir.
1kg tchibo filtre kahve 59.90
https://m.trendyol.com/tchibo/professional-prestige-filtre-kahve-2-x-500-gr-p-41012761
Piyasaya göre gayet uygun. Denenebilir.
İstanbul'da son aylarda saç dökülmesi arttı?
|
Silinsin
|
Mobilyacının hatsiz tavrı!
|
Mailime giremiyorum ödüllü
|
S7 anakart arizasi ve yasadiklarim
|
Starbucks 15 yıldız kampanyası
| İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
|
DELL 5520 s21b65 Ağırlık 2.2 kg Disk Dönüş Hızı 5400 rpm Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 7670M Ekran Kartı Chipset AMD Radeon Ekran Kartı Hafızası 1 GB İşlemci Hızı 2.5 GHz 3.1 GHz İşlemci Tipi Intel Core i5 Optik Tipi 8X DVD+/-RW Pil Hücre Sayısı 6 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Sistem Belleği 6 GB (1600 mhz) ![]() |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 870
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 591 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0