|
Bildirim

1 Mobil
|
Samsung ve Apple, bu ikiside kullanıcı isteklerinden öyle çok kopmuşlar ki, sadece insanlara kendi aralarında karar verdiklerini sunuyorlar.
Kimse sizden saçma sapan ince telefon istemiyor, %70 kimse katlanır telefon istemiyor, kimse sizden günde 2-3 kere sarj'a takılır telefon istemiyor. Hatta insanlar sarj süresini uzatabilmek için şuankinden daha kalın telefonları bile sorun etmeden kullanabilirler. O sebeple, yaşasın çindeki üreticiler! Zamanında, Huawei P10 Plus almıştım, telefon o kadar güzeldi ki, hala evde bazen kullanıyorum. Çok isterdim huawei ambargo yemesinde kullanmaya devam edebileyim diye. Samsung ve Apple, Çok büyük bir kitleyi görmezden geliyor. Umarım, Nokia batırmış sistem, sizede aynı tarifeyi uygular. |
|
Kılıf takınca normal telefonlar takoz gibi oluyor.
Bu incelere kılıf takınca normal kalınlığa geliyor, ama pili azaldı, napacaz, sağolsun firmalar hep bizi düşünüyor, arkasına uygun fiyatlı bi manyetikli powerbank takacağız 😀 |
|
Arkadaşlar bu , ana ürüne gizli zam yapmak için satış stratejisidir.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan Fidan Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|
|
ben garip napsın 13 mini ve pil kapasitesi sadece 2406 mAh. |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan Fidan Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 3 Ağustos 2025; 19:13:13 > |
|