Şimdi Ara

iPhone 17 Air'in batarya kapasitesi sızdırıldı: 1 günü zor çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 17 Air'in batarya kapasitesi sızdırıldı: 1 günü zor çıkaracak
    Apple’ın önümüzdeki sonbaharda tanıtacağı iPhone 17 serisi ile ilgili sızıntılar artarken, bu yılki seride en çok merak edilen model iPhone 17 Air oldu. Serideki Plus modelinin yerini alacak yeni telefon, çok daha ince bir kasaya sahip olacak. Ancak bu incelik, bazı donanımların feda edilmesini beraberinde getiriyor. Son olarak iPhone 17 Air'ın pil ve kamera detayları paylaşıldı.

iPhone 17 Air'in pil kapasitesi ile üzebilir

Çin merkezli kaynaklardan gelen son sızıntıya göre, iPhone 17 Air'in batarya kapasitesi yalnızca 2.900 mAh civarında olacak. Bu değer, Apple'ın geçmiş iPhone modellerine kıyasla oldukça düşük. Karşılaştırma yapmak gerekirse, iPhone 16 modelinde 3.561 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor ve bu model, serinin en düşük pil kapasitesine sahip üyesi konumunda.

Apple'ın ultra ince formu elde etmek için aldığı kararlar sadece pil kapasitesiyle sınırlı değil. Yeni sızıntılara göre cihazda yalnızca tek bir arka kamera bulunacak. Bu da, iPhone 16e modelinde uygulanan tasarım çizgisinin Air serisine de yansıtılacağına işaret ediyor. Diğer yandan Apple, donanımda yapılan bu kısıtlamaları bir dizi mühendislik çözümüyle telafi etmeye çalışacak.

iPhone 17 Air'in batarya kapasitesi sızdırıldı: 1 günü zor çıkaracak
    iPhone 17 Air'de kullanılacak batarya, çelik kaplamalı olacak. Bu teknoloji ilk kez geçen yıl iPhone 16 Pro modelinde kullanılmıştı. Çelik yapı, ısı dağılımı ve enerji yoğunluğu açısından avantaj sağlıyor. Ayrıca bu kaplama, L şeklindeki iç mimariye uyum sağlayarak daha kompakt bir tasarıma katkıda bulunuyor. Batarya tarafındaki bir diğer yenilik ise yapıştırıcı teknolojisinde.

Ayrıca Bkz.iPhone 17, 17 Pro ve 17 Air modelleri yan yana görüntülendi: İşte tasarımı

Apple'ın tüm iPhone 17 serisinde pil değişimini kolaylaştırmak için yeni yapışkan çözümleri kullanacağı belirtiliyor. Bu da özellikle servis kolaylığı açısından olumlu bir gelişme olacak. iPhone 17 Air’in tanıtım tarihi halen netleşmedi. Ancak sızıntılar, Eylül ayının ikinci haftası işaret ediyor. Geriye kalan detaylar, lansman günü netleşecek.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/iphone_17_airs_battery_leaks_and_its_ridiculously_small-news-68879.php

• Samsung ve Apple, bu ikiside kullanıcı isteklerinden öyle çok kopmuşlar ki, sadece insanlara kendi aralarında karar verdiklerini sunuyorlar.

Kimse sizden saçma sapan ince telefon istemiyor, %70 kimse katlanır telefon istemiyor, kimse sizden günde 2-3 kere sarj'a takılır telefon istemiyor.

Hatta insanlar sarj süresini uzatabilmek için şuankinden daha kalın telefonları bile sorun etmeden kullanabilirler.
    O sebeple, yaşasın çindeki üreticiler!

Zamanında, Huawei P10 Plus almıştım, telefon o kadar güzeldi ki, hala evde bazen kullanıyorum. Çok isterdim huawei ambargo yemesinde kullanmaya devam edebileyim diye.

Samsung ve Apple, Çok büyük bir kitleyi görmezden geliyor. Umarım, Nokia batırmış sistem, sizede aynı tarifeyi uygular.
  • Bu cihazlar neyin talebine göre çıkıyor anlamak mümkün değil. Kim istiyor abi bu cihazları? Samsung da çıktı Galaxy S25 Edge diye saçma sapan bir model çıkardı. Cihaz o kadar ince ki rahatça tutamıyorsun bile. 8-9 mm arası en ideali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hemen mr.jingles abimiz nasıl istiyorsa tasarımları o şekilde değiştirelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kimse sizden saçma sapan ince telefon istemiyor, %70 kimse katlanır telefon istemiyor, kimse sizden günde 2-3 kere sarj'a takılır telefon istemiyor.

Hatta insanlar sarj süresini uzatabilmek için şuankinden daha kalın telefonları bile sorun etmeden kullanabilirler.
    O sebeple, yaşasın çindeki üreticiler!

Zamanında, Huawei P10 Plus almıştım, telefon o kadar güzeldi ki, hala evde bazen kullanıyorum. Çok isterdim huawei ambargo yemesinde kullanmaya devam edebileyim diye.

Samsung ve Apple, Çok büyük bir kitleyi görmezden geliyor. Umarım, Nokia batırmış sistem, sizede aynı tarifeyi uygular.

• 15 plus kullanıyorum çok rahat 2 günü çıkartıyor. 10 saat iş yerinde mailler , aramalar , whatsapp sürekli geliyor. Bende çoğu zaman instagram ve x te geziyorum. Sabah %80 de çıkartıp akşama genelde %53 civarı kalıyor. Ertesi gün akşamada %20 ile günü tamamlıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam düz 17 de de plus daki verimi alabilir miyiz pil konusunda.

Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
  • ben garip napsın 13 mini ve pil kapasitesi sadece 2406 mAh.

Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
  • Arkadaşlar bu , ana ürüne gizli zam yapmak için satış stratejisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kore sitesinde okudum 17 alana yanında dizelle çalışan mini jenaratör verecekler miş :)))))

• Kim alır abi bunu? Kamera yok, batarya yok. Bir sürü seçenek varken.

• apple pro max, plus harici cihazlara batarya konusunda üvey evlat muamelesi yapıyor maalesef. düz pro, düz model falan bataryası asla mükemmel olmayacak bu kesin. pro max ve plus da eşek gibi. yıl oldu 2025 hala batarya ile uğraşıyoruz tee allam ya.

• Telefonu alma düşüncesinde olanlar bunu sorun etsin.Diğerleri boş gezenin boş tayfası.

15 Pro Max ile yola devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 3 Ağustos 2025; 19:13:13 >
  • bunlara cok bile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.