Şimdi Ara

iPhone X çorba döküldü üstüne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon masadaydı üstüne çorba döküldü komple.

Kuruttuk falan.. sonra bi problem göremedik. Sadece seste biraz cızırtı vardı arama yaparken o da görüşme yaparken. Sonra düzeldi gerçi.

Şimdi pirincin içine koyduk.

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.

Sizce sorun olur mu? Yapabileceğimiz başka bi şey var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İçini açıp bakmak en doğrusu kendiniz yapamam derseniz bilen birine gösterin birlikte açıp bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaporWave kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bakalım olmadı açtıracağız

• Döküldükten sonra umarım suyla yıkamışsınızdır. Yıkamadıysanız ileride sorun yapacak telefon.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Yıkamadık temizledik. Önünde koruyuc jiletin ve arkasında koruyucu kılıf vardı.

• yarasin daha iyi olur corbayi icince

• IP67 sertifikası yok mu telefonun niye endişeleniyorsun? Durulayıp kullanmaya devam etseydin

quote:

iPhone'unuza sudan başka bir sıvı sıçrarsa etkilenen alanı musluk suyuyla durulayın.
    iPhone'unuzu gözlük bezi gibi tüy bırakmayan yumuşak bir bezle silin.

Apple Support
    iPhone 7 ve sonraki modellerin sıçramaya, suya ve toza karşı dayanıklılığı hakkında
    https://support.apple.com/tr-tr/HT207043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 14 Temmuz 2019; 1:26:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından gelmiş bir cihaz. Peçeteyle temizledik falan işte. Öyle olmaz mı?

• Hiçbir şey olacağını sanmıyorum çorba sıvılığı bakımından kalın bir oluşum onun dışında iphone x bu tarz durumlara dayanıklı tabiki hiçbir şey olmayacak değil hızlıca temizlediyseniz bir sorun oluşabilme ihtimalini daha azaltıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Yurt dışından gelmiş bir cihaz. Peçeteyle temizledik falan işte. Öyle olmaz mı?
    Cihaz daha önce yetkili servis dışında açıldıysa sorun çıkma ihtimali yüksek ancak açılmadıysa bir sorun yaşatacağını sanmıyorum. Sonuçta cihaz sıvı geçirmez değil sadece belli bir süre için dayanıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim X’e de bira döküldü, yıkadımdı ama kulaklıktan ses çok kötü geldi iki hafta... Düzelmek bilmedi.

Şu uygulamayı indir, yarım saat ses verdir yüksek ses alçak ses karıştıra karıştıra düzelmişti :) sonra gene oldu bozulma.. Zorlu apple a gittim, 20 dk de düzelttiler.. Kulaklık tıkanmış temizlediler açmadan telefonu, ağda gibi bişey yaparak.

• Boragungoren kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Olumsuz yorumlara karşın bu beni biraz rahatlattı. Şimdilik henüz bi sıkıntı yok çok şükür.

• Celeste kullanıcısına yanıt
    Yok cihaz açılmadı daha önce suyun içine de düştü bi şey olmadı. Zaten hemen müdahale ettik

• Latour L kullanıcısına yanıt
    Tamama bunları da deneyeceğiz. Teşekkürler

• Telefon zaten su geçirmez, suyla durulayıp iyice temizlerseniz bir şeyi kalmaz.

• geçmiş olsun kimse sormamış ama ben çok merak ettim, ne çorbasıydı?
  • böyle durumlarda suyun altında fazla tutmadan dikkatli temizleyin.benim cihaz su geçirdi bozuldu garantiyede girmiyor.
  • Kelle paçaydı bi sarımsaklı. Bi düğün yemeğiydi. Çatalca, Karacaköy de içtik.. Başka detay lazımsa buyur dostum
  • Şimdilik henüz sıkıntı yok çok şükür. Galiba olmayacak gibi de inşallah.
  • telefonu masa üstüne koymaktan oldum olası korkmuşumdur hep. zorunlu olmadıkça cepten çıkarmıyorum ev dışında geçmiş olsun bu arada hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.